Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от droidd »

pepidzheneva написа:На мен ми липсва droidd...къде се загуби не знам
Тука съм , тука съм - за къде без мен ? :1062 Ама Пепи, на теб нищо не ти убягва :221
Имах проблеми с нета, дай боже вече всичко да е наред, че днеска не мога да сваря да ви изчета.
Аз започвам от днес за2 дена детокс.Изпих си ансола и сега съм на кафенце.Смятам да карам на ябълки и малко грозде.И да включа отново визуализацията за корекция на фигурата.
Минах сутринта през мерки и теглилки и като гледам, с кантара няма да се сдобря скоро - голяма гад се оказа. :955 Но сантиметъра ми стана любимата вещ в къщата :221 Въпреки ехидните намеци на кантара, че съм затрила всички резултати от последният детокс, сантиметърът приятелски ме успокои, че даже съм напреднала. :1141 Повечето ми обиколки са в минус.А една от най важните за мен, обиколката на корема:цели - 2см., а генетично дебелите ми ръце са намамлели с 1 см. :fan
Та се сетих за треньорката по аеробика на приятелката ми, която все и казваше:Като тренираш, трябва да качваш - не да сваляш.Та понеже аз вече си изглеждам почти добре - ще наблягам на сантиметъра.
Ива, добре дошла при нас !
Линди и аз много съм впечатлена от водното ти гладуване :326 :326 :326 За себе си си давам сметка, че не бих се справила.
mam4eto31,поздравления за децата! :524 Направо ти завиждам, че си имала познанията да ги захванеш от малки, че при мен това вече не може да се получи.Ще се надявам мойте някой ден да узреят сами за идеята и да достигнат до прозрението, че майка им не е толкова луда :955
Поздравления за всички - и за приключилите и за продължаващите !!!
Да ни е леко и усмихнато !!!
:923 :923 :923

П.С. :221 Добре, че си копнах поста преди да го пусна, че пак ми заби нета. :126
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Mомичета, помощ! Поисках в аптеката магнезиев сулфат, а са ми дали амониев хлорид. Изпих една супена лъжица и го повърнах. Сега да пия ли ансол? Безопасно ли е? Оле тоя нищадър е по-гаден и от ансола. Моля дайте съвет спешно. :328
ddididd

Мнение от ddididd »

Добро утро,дами!Аз започвам с детокса от днес и искам да попитам,може ли да го продължа го четвъртък и в петък да захраня,или да го направя само 2 дни.Успех на всички!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Сладка, много съжалявам за случилото се :126
Цитат:киселинообразуващи диуретици - Те предизвикват обезводняване, като влияят върху рН на кръвта. При техния прием равнището на рН се понижава, с което се предизвиква киселинен ефект. За да възстанови нормалното равнище на рН, организмът е принуден да изхвърли определени количества вода и натриеви йони. Най-популярният диуретик от тази група е нишадърът (амониевият хлорид)
1) амониев хлорид (нишадър) - Този препарат се приема на прах (на капсули) или под формата на разтвор. Обикновено се приема след хранене. Употребява се в по-големи количества - дневната доза е от 8 до 12 грама. Действието на нишадъра продължава около 5 дни. След това чувствителността на организма към него намалява и се налага цикълът да се прекъсне за 2-3 дни. Възможните странични ефекти на препарата са гадене и повръщане, но те се проявяват рядко
осмотични диуретици - те предизвикват обезводняване, като повишават осмотичното налягане на кръвната плазма. За да възстанови нормалното осмотично налягане, организмът е принуден да изхвърли определено количество вода и натрий.
Май след всичко, което прочетох-не се налага приема на ансол, ама незнам :1044

ddididd, след пълнолуние няма смисъл да детоксваш, так че си го направи 2 дни.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Обадих се на личната си лекарка и тя ми каза, че някои хора умират от нишадър в по-големи количества. Посъветва ме да изпия 1,5 литра хладка вода и да си бръкна в гърлото за да направя промивка на стомаха. Каза ми, че мога да съдя фармацефтката. Така, че за мен детокс днес няма да има. Утре и в другиден ще направя 2 дена и така. Ако знаете колко много ме е яд само. Точно преди 1 година стартирах с детоксите. И сега ме е яд, че някаква тъпа патка ми проваля детокса. :126
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Сладка, аз винаги проверявам какво пия и не разчитам на другите.Съжалявам, за случилото се :!: Пиши как се развиват нещата, че ще има да те мисля тия дни :940
droidd, колко кг си в момента? Колко си била и колко си смъкнала? Понеже лятото не съм писала из форума и някои неща ми се губят като инфо.
Сега, когато разтоварвам не я пия. Намирам други начини да изчистя червата.
Ver , какви начини си си намерила ?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Sladka Debelanka написа: Точно преди 1 година стартирах с детоксите. И сега ме е яд, че някаква тъпа патка ми проваля детокса. :126
Сладка, първо поздравления за това, че вече година се пречистваш :524
Само не мога да разбера, защо мислиш, че детокса е провален? Пий си чайчетата и разтоварвай. Аз като чета за нишадъра, ми той ще ти свърши чудесна работа с извеждането на токсини от тялото. С помощта на повече водичка (то и с ансола е така, ако не се приемат много течности, няма как да измиеш червата). Спокойно :) Можеш да го приемеш, като един вид честване на годишнината. Кога друг път ще хапнеш нишадърче? :1062
Не те познавам, но много се надявам да го приемеш от смешната страна, ако съм те засегнала прощавай :222
Цвети, аз реших да пия чайчета които ме разхлабват. Така ми е добре, просто чувствам, че не насилвам организма си. :954
Порай други режими, стигнах и до още един важен извод: когато пречистваме тялото е хубаво да пречистваме и емоциите. Затова, по време и на детокс нека бъдем по-добри, по-спокойни и да приемаме с благодарност всичко, което ни се случва :222 Пожелавам ви го днес!
Ver

Мнение от Ver »

futarela написа: Някой пил ли е тинктурата от орех с капсули карамфил и пелин ?
Аз съм :524
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cvety_rz написа:droidd, колко кг си в момента? Колко си била и колко си смъкнала?
Цвети, тази сутрин бях 57,1кг.
Първият си детокс направих юни 2011г. и стартирах от 63 кг.
Преди това бях доста качила и след 74-75кг. бях спряла и да се тегля, че откачах.До 64кг. паднах за една година без особени усилия от моя страна.Само с намаляване на стреса, едно Житене от 7 дни и Петимата тибетци.Почти 2 години се мотах на тези 62-64кг. и тъкмо се бях примирила, че това ще е положението......И ОТКРИХ ДЕТОКСА :fan
Преди винаги съм била 52-54кг.Дори след 2-те ми бременности, през които бях станала като слон, много бързо се възстановявах и си възвръщах нормалните кила.
Е, сега е по-бавно - но ще стане :524

Сладка, наистина пиши как се развиват нещата при теб, че да не те мислим!
Ver написа:Спокойно Можеш да го приемеш, като един вид честване на годишнината. Кога друг път ще хапнеш нишадърче?
:524
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ver написа:
futarela написа: Някой пил ли е тинктурата от орех с капсули карамфил и пелин ?
Аз съм :524
Верка, дай повече инфо в темичката за това, щом си пробвала.
Ver

Мнение от Ver »

Тъкмо от Там се връщам :1062 Айде ще пиша по-подробно :524
Заключено