В женския ни месец - детокс за здраве :)

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от cvety_rz »

Да ви изпия фрешчетата аз на вас :1062 Дето така хубаво летят из мечешката бърлога и ми съботират ориза :1062 Много се радвам на детоксовата еуфория обхаванала всички ни :954 При това положение как няма да сме по здрави, че и по слаби дори :1098
Напускам ви...отивам да си видя манджата, която готвя за семейството и под секрет да ви кажа/издам какво им готвя (ориз ) :955 , но със зеления....ми тъй де няма само аз да го свършвам ориза в къщи :1069
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

:954 Здравейте,момичетааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!И аз съм с вас отново на детокас! Сега се заредих с цитруси и ансол и утре започвам,нищо че съм на работа :plezya se
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Привет момичета,много се радвам за всички вас!Само така,успех на всички в детокса.
Мирони,Юли много,ама много силно ви стискам палци всичко при вас да се нареди по на-добрия начин.Казвам го от личен опит.Моята беба я чаках цели 12год.Нямате си на идея каква ми беше изненадата,кагато разбрах,че съм бременна.Мислих си че нещо бъркат.Точно такава изненада ви пожелавам и на вас :524 .Но преди всичко си гледайте и здравето и го давайте по-спокойно. :329
Пепи на мен ансола,който успявам да изпия само 1 ден,ми действа почти веднага.добре че бързо се прибирам във вкъщи,че иначе ще направя белята някъде. ;)
Цвети ако утре не успея да глътна ансола и аз ще съм на ориз,а ти не крий ами кажи какво готвиш?
Чери нищо,мила,аз ти опрощавам ядките...нали днес няма прегрешения. :423
трябва да ставам,но още веднъж успех мили момичета :923
deina0071

Мнение от deina0071 »

Ех,че хубаво ми стана на душата като ви чета :923 и още по-весело като отворих форума и към мен полетяха едни фрешчета,направо ми се видяха като награда за смъкнатия от вчера до днес килограм :954 Момичета супер сте,карайте в същия дух :524 :326 :329 :923
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Ей,Дейна браво за резултата,вчера един,днес още един и утре още 2 ти пожелавам.Много силно се надявам и при мен да има,като твоите резултати.пу-пу да не ти е уроки,все така да напредваш и ти и всички дето сме се събрали тук. :923
jasmin

Мнение от jasmin »

Много ви се радвам :954
Аз пропуснах февруарския детокс, поради домашен саботаж, но този съм на линия и няма да им се давам :128
Започнах днес с ансол, чай и цели плодове, че нещо не ми се цедят, нали не е проблем? Освен това от комбинацията фреш с ансол не мога да изляза цял ден от 00 :shock: Та затова намалих на 10 грама ансола, вместо 15 - както почнах в началото /то голям мерак, голямо чудо. Все си мислех че съм най-запечения човек на света, ама не би :lol: /
Засега съм в прекрасно благоразположение на духа, не без ваша помощ :923
Довечера ще спретнем кинце с домочадието /без най-малкото/, та да няма изкушаванки и така, надявам се да съм силна и да удържа. Дори ми се прокрадват мисли за повече от 3 дни, ноооо ... :423
Оказа се, че в залата където тренирам има момиче /жена всъщност, по-голяма от мен, но не й личи/, която си гладува най-редовно с плодове от по 10 и повече дни. Бях шокирана... в началото, когато научих. А сега се нахъсах, че щом тя може, то мога и аз поне да пробвам. И няма да умра от недояждане :955 Според нея след 3-тия ден ставало лесно, трудното било първите 2-3 дни :1044 Та тя си тренира и има сили и хъс за тренировки, работа, семейство... Гладува 2 пъти в годината профилактично и изглежда супер. Явно всичко е в главата и с повечко воля и добри съмишленици, може много да се постигне.
zdravez

Мнение от zdravez »

Привет на всички!Това ми е 3-ти детокс-чувствам се ПРЕКРАСНО!Едно такова леко ми е та чак ми идва да литна...!До сега съм на 2 литра вода, 2 големи чая и 4 портокала.Учудващото е че не чувствам никакъв глад, само ми е студено и езика ми е обложен.Радвам се че ви открих! Възхищавам ви се за упоритостта и искренно вярвам, че съм намерила вярния път към постигането на желаните резултати! :923
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Здравец, на мен вечно ми е студено по време на детокс. Счетам това за единствената отрицателна страна на детоксисациите.
На мен пък ми се привидяха едни изкушаващи фрешчета, които ми повдигнаха настроението. Моето детенце вчера чукна 40,1°С температура и от вчера е на детокс,а аз от днес.
Линди, не коментирам по простата причина, че на ВСЯКО пълнолуние съм на линия. Причината за часът май беше, че тогава луната влезе във фаза (първия път когато сформирахме този кръг). С вас съм! :923
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Минавам за последно за деня. Желая ви лека нощ!
За съжаление, днес имах "прегрешения". Обаче аз няма да се откажа и утре продължавам.
Въпреки суровото накиснато кашу, което хапнах на обяд, и няколкото лъжици от грах с ориз, който бях сготвила, на вечеря, се чувствам наистина детоксваща. Може би заради страховития ефект на ансола, който имах днес, отдавна не ми беше действал така силно!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
july1307

Мнение от july1307 »

Мили момичета здравейте,
Искам да питам знаете ли може ли да се пие клеева тинктура по време на детокса и ленено семе. Май имаще нещо в книгата на доктора, но не съм сигурна. Лека вечер на всички детоксващи, а аз утре стартирам на ансол и цитруси. :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

july1307 написа:Мили момичета здравейте,
Искам да питам знаете ли може ли да се пие клеева тинктура по време на детокса и ленено семе. Май имаще нещо в книгата на доктора, но не съм сигурна. Лека вечер на всички детоксващи, а аз утре стартирам на ансол и цитруси. :954
Здравей, Юли. За клеевата отговарям утвърдително ДА, МОЖЕ! За лененото семе..... ми не съм срещала да пише, че става. Но нека и някой друг вземе отношение все пак!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено