Много ви се радвам
Аз пропуснах февруарския детокс, поради домашен саботаж, но този съм на линия и няма да им се давам :128
Започнах днес с ансол, чай и цели плодове, че нещо не ми се цедят, нали не е проблем? Освен това от комбинацията фреш с ансол не мога да изляза цял ден от 00 :shock: Та затова намалих на 10 грама ансола, вместо 15 - както почнах в началото /то голям мерак, голямо чудо. Все си мислех че съм най-запечения човек на света, ама не би :lol: /
Засега съм в прекрасно благоразположение на духа, не без ваша помощ
Довечера ще спретнем кинце с домочадието /без най-малкото/, та да няма изкушаванки и така, надявам се да съм силна и да удържа. Дори ми се прокрадват мисли за повече от 3 дни, ноооо ...
Оказа се, че в залата където тренирам има момиче /жена всъщност, по-голяма от мен, но не й личи/, която си гладува най-редовно с плодове от по 10 и повече дни. Бях шокирана... в началото, когато научих. А сега се нахъсах, че щом тя може, то мога и аз поне да пробвам. И няма да умра от недояждане

Според нея след 3-тия ден ставало лесно, трудното било първите 2-3 дни

Та тя си тренира и има сили и хъс за тренировки, работа, семейство... Гладува 2 пъти в годината профилактично и изглежда супер. Явно всичко е в главата и с повечко воля и добри съмишленици, може много да се постигне.