Ей, добрутро! Ето ме и менеееееееее! Изпуснала съм някои празници и затова бързам да наваксам - на
МариКо да й пожелая Иван да я слуша, че иначе......

. Кви са тия пожелания Марико да слуша?! Музика - ДА! Ама другото.... айде бе, то за накъде повече

?!
Линди, много ме заинтригува с разказа си за Лидия Ковачева и особено много, че си имала лична среща с нея! Моля те, когато имаш възможност, влез и сподели повече - каква жена ти се видя тя?! Какво излъчваше? Какво и беше поведението, настройката и отношението въобще към заобикалящото и живота.... Спомням си, че и друг път беше писала за престоя си в клиниката на д-р Емилова, но все така се впечатлявам като чета редовете ти, защото за мен това е една далечна вселена, до която се докосвам само чрез теб, благодарение на това, че те познавам. Ето сега си и обяснявам как ти без страх, без да си даваш срокове, обещания чисто и просто подхождаш към нови начала....

.
Чева, и от нашето семейство имаш подкрепа - лично аз имам 3 имейла :lol: :lol: :lol: . Наистина е много мило от страна на Дариа да те нарисува с бъдещото братче/сестриче - май още нищо не си писала за пола на бебо?!? Защо си била в болница?! Надявам се, че всичко е наред при тебе - видях те, че позачезна......
Цветииииииииииии, изпратихте ли я баба Шарка да си върви завинаги?!?

Или най-малко да викне майстор за хладилника

? С две думи те питам как сте вече в началото на новата седмица?!?
Валче, пусни някоя и друга снимка на бебко......

Не съм сигурна как оцелявате в тези жеги в Пловдивско..... тук също е ужас.
Ние съботно-неделно бяхме на комплекс "Вивиана" на Цигов чарк. Това е местността около яз. Батак. Групата на Момчил от универститета от миналата година положиха традиция да се събират лятото и да се виждат. Та тази година успяхме да идем. Комплексът беше приличен - с голям двор, с детска площадка и открит басейн. Пекохме се, плувахме, в сауната влязох, хапнахме и пийнахме..... за съжаление не остана време за разходки из Балкана, но ще имам и друг път.
Не знам дали ви споменах миналият четвъртък какъв спонтанен късен следобед имахме с децата? Бяхме в Дъ Мол на Цариградско - треньорката на Бели по гимнастика реши да заведе момичетата на сладолед по случай края на тренировъчния сезон. Аз и Коки бяхме придружители на Бели

. След като свърши инициативата, Коки ме вика да ми покаже нещо - оказва се, че на третия етаж на мола, където и ядохме сладоледите има игрална зала - с машинки, с 4Д кино и боулинг зала. Минахме, разходихме се и по едно време загледахме боулинга и ей така изведънж ми хрума
"Ми защо пък да не поиграем тримата заедно?!" 
И играхме! Бели едвам вдигаше най-леката боулинг топка - №6, ама аз й помагах. В резулат тя отбеляза 2 страйка и ни би

. После пък си напазарувахме от Карфур, който е също в мола и излизайки от него се натъкваме на гумен басейн, в който има от онези големите надуваеми топки, в които децата влизат и по този начин се търкалят във водата. И понеже бяхме в толкова добро настроение и някакси ми беше много готино споделеното време с децата, им позволих и влязоха в 2 такива топки - много се смяха..... толкова, че накрая Бела плака

. Причината: не било й свършило времето, искала още в топката! :lol: Доволна съм, че не й повиших тон, когато ми се затръшка свирепо, а се разбрахме по друг начин. За съжаление тази сутрин....... не успях без да повиша тон да й обясня...... това, което ми се видя важно, а имено, че никой не е длъжен да слуша нейните ревове и да й се подчинява на мераците. Конкретният повод да ревне и да почне да пищи беше, че Коки не искал да стои с нея на терасата :shock: :shock: :shock: ..... Но съм доволна, че не виках, а само повиших тон.... Опитвам се наистина и аз да си сменя поведението, защото знам, че всичко почва от там!
Ами това е засега! И даже поздравче имам за вас:
[youtube]HgvBTghc6DY[/youtube]