ellyto написа:Чери, мисля, че 5 дена тренировка + 2 пъти бягане е доста хард и не е нужно да го правиш, в крайна сметка нито се готвиш за някъде (имам предвид за състезание) нито пък трябва да се претоварваш, още повече, че все пак ръката ти не е преживяла пълно наместване след травмата, която имаш преди 2 месеца. Така, че аз също мисля, че няма кой знае колко да ти навреди, ако просто разредиш тренировките на Руми и минеш на схема 3+2. Хем ще имаш разнообразие, хем ще си по-внимателна от към натоварване.
Абе и аз така го мисля!!! Благодаря за вникването и разбирането,
Ели! Друго си е наистина страничната гледна тоЦа

.
Обаче, гледай сега какво ми пишеш на мен, и после какво си замислила на себе си
ellyto написа: Моята цел е да мога тези упранжнеи яда ги правя между другото, а не като основна тренировка за дена.
Аз не знам кой е по... лудичкия измежду двете ни

. Заинтригува ме и мен тази мацка. Трябва да се навия да я пробвам.
Иначе от днес - правих тренировката "Каталина" или КатЕлина...... от РумФит-а.... толкова беше трудна, че хич повече не ща да отварям страницата, на която е постната......

Баси и видеото..... В първата част от него трябваше да се напряват 2 упражнения последователно, т.е. едно след друго в 10 кръга - жабежко пляс и български напад. Първото се почва от 100 и с всеки кръг се намаля с по 10 докато стигне до 10 в последния кръг...... такова кикерчене, подскачане, мятане, потене, хвърляне на телеса, бедра и гъз досега никога не е имало в спортната ми кариера :1140 ....... Това са цели 550 подскока жабешко пляс....... боли ме глезена на левия крак и ходилото на десния...... В китките нищо не усещам, ама то при това страдание в краката, китките.... ряпа да ядат. Тя едната е и подпряна с железа - там нищо повече не може да се разбие :1140 :1140 :1140 ....
После пък във втора част имаше отново 2 упражнения, които се изпълняват последователно пак в намаляваща пирамида. Гмуркане - от 10 до 1 иииииииииииииии........ не можете да се сетите!!!!! жабешко пляс

... само ще изправено.... от 100 до 10...... Това обаче с бройките на повторенията е моя версия, т.к. не съм дочела и се оказа, че гмурканията трябва да са от 10 до 5, т.е. в първи кръг - 10, във втори - 9, в трети - 8 и така до 5. А жабешкото пляс - по същия начин - първи кръг 100, втори - 90, и последен - 50. Не така, ами ги изпълних в цели 10 кръга вместо пет.... накрая ми квакаше и душата от тези жаби...

Ама ще е за урок - да си чета добре конспекта преди да почна да тренирам!!! Дано да не ме болят ходилата утре и да мога да тичам!!!!