Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Умирам за планина!
Утре е денят!
Днес - 20 клека. Почти нищо е, но все пак е нещичко.
Преодолях мързел.
Вървя. Няма да спра. Ще се боря, докато победя. Себе си.
Много ви се възхищавам на всички тука.
И се уча от вас. Благодаря ви :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

И аз днес не успях да смогна сутринта да направя упражненията, ама днес съм с МТ от вчерашните упражнения таааа не е болка за умиране, че днес няма да успея.

Чери, ами НИЩО си е едно голямо НЕЩО за теб :221 :221 добре си решила да си почиваш, честно, зарадвах се. В крайна сметка ами стига с този зор де...егати...да не сме машини :221 :221 кой го казва нали :221 :221 викаш Румфита е убиец...аз съм му хвърлила око, ама още не му е дошло времето на него.

Чери, Бъни и Деси, мерси за думите и посрещането :922 :922

Бъни, ама голяма работа, че не си тичала толкова време, пък бива и почивка да имаме все пак...

Аз вече нямам такива обвинители периоди към себе си когато не съм тренирала и когато например съм се отпуснала с яденето и ми е много много по-добре в сравнение с преди това. Тези 2 почивки се отпуснах на макс и се наслаждавах на храната, която имаше в изобилие. И качих и после си ги смъкнах без усилие и после пак качих и сега пак лека по лека влизам в релси. Не е болка за умиране. Разбира се и тези неща, котио ядох не са част от ежедневния ми режим и не смятам и да присъстват, но понякога не е излизшно човек да се наслади максимално на нещата в живота, пък било то и вредни за нещо си...еми майната му. В крайна сметка когато ти е кеф и си се отпуснал, бива да се отпуснеш изцяло. Така че не се обвинявайте и съжалявайте за периодите в които сте се отпуснали, качили кила и т.н. Важна е общата картина по отношение на грижата към здравето. А вие сте започнали.

Деси, 20 клека са си 20 клека и са по-добре от нищо. Обърни внимание на това, че омаловажаваш нещата, които правиш. Псотавяш началото лека по лека, така че по-добре така, отколкото да продъолжаваш д аказваш как искаш да тренираш и да пордъжлаваш да пишеш как не ти се получава.

Дишайте малко по-дълбоко и се успокойте всички, да не мина с голямата баданарка и да ви подпукам наред с тези ваши самоизяджащи думи и мисли :1058 :1058 :1058

:221 :221 :221
Нали знаете, че се шегувам :221 :221 :221

Хайде хубав уикенд от мен и приятно да си изкарате и от към трениране и тичане също. :922 :922
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Днес най-сетне преодолях мързела и потичах малко.
Твърдо съм решена, че това е началото на връщането ми към тренировките
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз тренирах току-що, вкъщи, с упражнения от тези, които правихме на Черни Вит под зоркия поглед и контрол на Черита :922 10 минути, рано сутринта, на фона на гръцка музика, не е зле. Но може и по-добре, така че ще продължавам.
ellyto

Мнение от ellyto »

Браво Деси, ето че имаш напредък. Псотави срок за септември, а вече си започнала.
Пак да кажа недей да омаловажаваш и малкото, което правиш. Винаги винаги винаги може да е по-добре, но по-същественото е че си започнала. Днес малко, утре малко повече и изведнъж ще се окаже, че правиш доста за себе си...малките крачки са най-сигурни!!!!

Аз имах желанието и петък и събота и неделя да правя упражнения, но не се получи.
От вчера обаче си започнах както си му е реда и днес вече имам МТ. тъй като днешните пък упражнения бяха за друга мускулна група на краката, утре ще имам и там МТ и сигурно ще е трудно ходенето. Абе с тази програма е многотрудно, постоянно имам МТ на дупарата. Програмата се казва cellulite fighting program
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

От мен днес 15 мин аеробика + няколко серии клекове

Ели, разгледах набързо програмата. Мацката е много готина, а упражненията са интересни и определено не са така лесни, както изглежда. Дори вече си харесах няколко... :D , може да си ги взаимствам...
Благодаря, че сподели! :329

Деси, само така, няма да се отказваш! :524
Само не забравяй, че е хубаво да разгряваш, преди да започнеш да правиш упражненията :954
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, здравейтееееееее...... Брех, не мога да се докопам дотук, бре.... :1062 . Да се отчета и аз. От вчера - поредна тренировка от РумФит-а. Днес - бягане: 8,650 км - подготовка за маратона през октомври. Мислехда правя и тренировка вечерта, но ще ми се размине. Ще тренирам на розе и салатка в една местна кръчма :lol: Правя, струвам, но не мога да нагодя 3 бягания и 5 тренировки за 5 дена. Не съм свръх човек и си признавам: НЯМАМ ДОРИ ЖЕЛАНИЕТО ДА ГО НАПРАВЯ! За сили - все ще извадя отнейде :1062 . Първо РумФитът е доста труден и интензивен. Постоянно съм с МТ и схваната. Бягането - вече трета седмица тичам поне 2 пъти седмично по 8,5 км - заради маратона. Ами уморявам се.... и най-вече - СТРАХ ме е от претениране и микро-травми..... една лампичка вече яко свети в мозъка ми! :idea: :idea: Мисля да мина на схемата 3+2, т.е. три тренировки и 2 тичания за 5 дена!!! И ако имам сили, по някоя отпускаща тренировка след кроса. Така или иначе аз на този маратон отивам просто да се включа, а не да бягам за време, та ми е ясно, че 8 км ще ги изтичам жива или умряла :1062 , затова мога да си позволя да тичам само 2 пъти в седмицата като подготовка дотогава..... Виж, РумФитът ми дава доста издръжливост, което е много важно именно за бягането, затова мисля да заложа на него.

Десита, а днес какво направи?!?!? Радвам ти се, че преодоляваш мързела и инерцията! Откровено казано не знам доколко ти бяха посилни упражненията от неделя..... Както се видя, аз като се задълбоча да тренирам, и нищо друго не ме интересува!!! Горещо ти препоръчвам видеата за начинаещи на Руми... ще са ти много по-полезни от моето вечно бързане :1062 .

Бъни, браво и на теб!!! Абе друго си е да потичаш, нали?! :1028

Ели, къде я намери тази кака?!?! Какви цици има само, а? :1209 :221 :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет, привет,

Днес вече МТ е по-добре, като се раздвижвам и минава доста по-бързичко, макар все пак да ми е трудно с упражненията. За щастие от вчерашните упражнения няма МТ, което иде да рече, че задобрявам с този тип упражнения и скоро ще почна да включвам по някоя и друга цялостна тренировка.

Чери, мисля, че 5 дена тренировка + 2 пъти бягане е доста хард и не е нужно да го правиш, в крайна сметка нито се готвиш за някъде (имам предвид за състезание) нито пък трябва да се претоварваш, още повече, че все пак ръката ти не е преживяла пълно наместване след травмата, която имаш преди 2 месеца. Така, че аз също мисля, че няма кой знае колко да ти навреди, ако просто разредиш тренировките на Руми и минеш на схема 3+2. Хем ще имаш разнообразие, хем ще си по-внимателна от към натоварване.

Хайде Деси включи се да кажеш днес какво направи, раздвижи ли се, какво и колко направи???

Каката от клипчетата на пръв поглед показва лесни упражнения колко му е 8 упражнения по 25-30 повторения - да ама още на първия кръг си е зор, а като трябва да се изпълнявт 3, тогава вече е още по-тегаво. Имаше дни в началото където буквално ми трепериха краката от тези така ленсички на пръв поглед 8 упражнения. Обаче програмата е добра, наистина е добра и си заслужава. Моята цел е да мога тези упранжнеи яда ги правя между другото, а не като основна тренировка за дена. Ще видим до къде ще го докарам, защото все пак и аз като Чери не желая зорлем да се натоварвам и да се претоварвам.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Чери, мисля, че 5 дена тренировка + 2 пъти бягане е доста хард и не е нужно да го правиш, в крайна сметка нито се готвиш за някъде (имам предвид за състезание) нито пък трябва да се претоварваш, още повече, че все пак ръката ти не е преживяла пълно наместване след травмата, която имаш преди 2 месеца. Така, че аз също мисля, че няма кой знае колко да ти навреди, ако просто разредиш тренировките на Руми и минеш на схема 3+2. Хем ще имаш разнообразие, хем ще си по-внимателна от към натоварване.
Абе и аз така го мисля!!! Благодаря за вникването и разбирането, Ели! Друго си е наистина страничната гледна тоЦа :mrgreen: .

Обаче, гледай сега какво ми пишеш на мен, и после какво си замислила на себе си :1062 :1062
ellyto написа: Моята цел е да мога тези упранжнеи яда ги правя между другото, а не като основна тренировка за дена.
Аз не знам кой е по... лудичкия измежду двете ни :1062 :1062 . Заинтригува ме и мен тази мацка. Трябва да се навия да я пробвам.

Иначе от днес - правих тренировката "Каталина" или КатЕлина...... от РумФит-а.... толкова беше трудна, че хич повече не ща да отварям страницата, на която е постната...... :1062 :1062 :1062 Баси и видеото..... В първата част от него трябваше да се напряват 2 упражнения последователно, т.е. едно след друго в 10 кръга - жабежко пляс и български напад. Първото се почва от 100 и с всеки кръг се намаля с по 10 докато стигне до 10 в последния кръг...... такова кикерчене, подскачане, мятане, потене, хвърляне на телеса, бедра и гъз досега никога не е имало в спортната ми кариера :1140 ....... Това са цели 550 подскока жабешко пляс....... боли ме глезена на левия крак и ходилото на десния...... В китките нищо не усещам, ама то при това страдание в краката, китките.... ряпа да ядат. Тя едната е и подпряна с железа - там нищо повече не може да се разбие :1140 :1140 :1140 ....

После пък във втора част имаше отново 2 упражнения, които се изпълняват последователно пак в намаляваща пирамида. Гмуркане - от 10 до 1 иииииииииииииии........ не можете да се сетите!!!!! жабешко пляс :1069 ... само ще изправено.... от 100 до 10...... Това обаче с бройките на повторенията е моя версия, т.к. не съм дочела и се оказа, че гмурканията трябва да са от 10 до 5, т.е. в първи кръг - 10, във втори - 9, в трети - 8 и така до 5. А жабешкото пляс - по същия начин - първи кръг 100, втори - 90, и последен - 50. Не така, ами ги изпълних в цели 10 кръга вместо пет.... накрая ми квакаше и душата от тези жаби... :955 :955 Ама ще е за урок - да си чета добре конспекта преди да почна да тренирам!!! Дано да не ме болят ходилата утре и да мога да тичам!!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

cchery написа:Обаче, гледай сега какво ми пишеш на мен, и после какво си замислила на себе си
Аааа да си ги нямаме такива :221 :221 :221

Аз за това казах, че когато съм готова ще започна с другите тренировки, защото това, което правя в момента са упражнения за дупе, но скоро мисля, че ще свикна на темпа и натоварването и няма да са ми толкова хард и тогава ще имам нужда от комплексна тренировка, защото в крайна сметка си е нужна...но точно защото те съветвам да внимаваш с претренирането, аз не съм започнала с другите тренировки, просто защото ще ми дойдат много хард на този етап.

Това, което описваш за Румината тренировка звучи интересно, чак ми се искаше да я изпробвам...сигурно и аз ще бъда като теб в края й, ако изобщо мога да я направя де. Заинтригува ме и ще я изпробвам, но другата седмица, тази посмъртно няма да стане.

Деси, нещо затихна, как я караш?
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вчера сутринта и тази сутрин пропуснах с гимнастиката.
Вчера бях на ранно кафе в сладкарницата с мъж ми.
А днес се успах и директно тръгнах за работа.

Пфууу значи! Мразя когато съм несериозна.
Хубавото е, че ми звъни в ушите един глас...
Вътрешният ми разочарован глас, че отново мързелувам.

Че пак си намирам причини и оправдания.
Че отново нещо друго ми е по-важно и неотложно.
Че имам толкова много други интереси, а спортът го занемарявам...
Публикувай отговор