Леле днес какви упражнения направих после ми трепереха краката часове наред. Нищо и никакви 9 упражнения. Страшна история. Странични Lundge-ове да искаш. Луда история.
Деси, за skiny fat няма нужда да се притесняваш. Това се постига, когато само с диета се опитваш да отслабнеш. Когато правиш тренировки, такава вероятност няма. Браво за втората ти тренировка изпълнена. Лека по лека напредваш и е хубаво. Разбира се, че никой не желае нито от теб, нито от когото и да било другиго да се насилва повече от колкото трябва и да се откаже. Това е опасно. Всички си имаме периоди в които не тренираме. Аз например - когато ме боли глава...след това не си наваксвам. Така, че недей да изпитваш вина, че по време на МЦ няма да тренираш. Ами ок зле ти е, няма нужда да се претоварваш. Важното е тези почвки, които са около МЦ да не продължат до следващо МЦ и така да влезнеш в стария режим на нетрениране.
3-5 пъти седмично да имаш движение, не просто ходене, ами хубава тренировка са си достатъчно. Вече ако усещаш нужда от повече, тогава може всеки индивидуално да си слуша тялото и да прецени какво натоварване и по колко пъти да извършва.
Комбинираните тренировки, подобряват метаболизма, повишават мускулната маса, подобряват кръвообръщението и спомагат за оформяне. Освен тренировките е важна и храната. Тя е много много много съществена. Ако решиш, че си готова да промениш и това, сподели, мисля, че всеки има какво да ти каже по този въпрос тук.
Важното е да не правиш безсмислено само конкретно упранжнеие - както са например коремни преси. А точно това се избягва в една тренировка, каквато можеш да направиш с Руми. Карай с начинаещи, като усетиш че задобряваш има и други по-хард тренировки т.е. има на къде да се развиваш, но недей да мислиш за това сега. Кара с начинаеши, като видиш, че започваш да влизаш в ритъм, ще го мислим и ще те съветваме накъде да продължиш.
Хайде стига ви толкова от мен за днес. Моята вечер предстои да е хубава, пожелавам и на вас такава