Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

ellyto написа:значи те чакаме всеки ден за отчет тук и никакво хък мък, да знаеш! ако нещо ти изникне сутрин не го използвай да се откажеш от това да направиш нещо за този ден! Намери сили в себе си и преодолей това, което ума ти казва :940
Чакайте ме редовно, да. Най-добре всеки ден. Изключение - МЦ. Казвала съм - просто НЕ мога да тренирам в тези дни и това е.

За мен 3-5 тренировки седмично са ОК. Наистина не искам да се насилвам да правя нещо свръх силите си. Риск да се проваля.

По-добре стабилни, постоянни усилия и взимане в ръце, дори да не е всеки ден, отколкото отново да се сгромолясам и да спра.

Цел и стремеж: всекидневни упражнения. Без да ги преследвам на всяка цена. Ще съм наред при 3-5 занимания на седмица.

Сега се подготвям за предстоящото. Настройвам ума и психиката си някак. Винаги съм била бавна с адаптацията си.

Реален старт: 1 септември. Сега ми е хубавата подготовка и свикване. И на тялото, и на цялостното ми "аз". :922 Благодаря ти! :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Момичета, вижте на какво попаднах, търсейки инфо що е то skinny fat:

Ако искате да свалите мазнини, качете мускули!

Правилна ли е тази информация? Моля ви, кажете ми! Аз мисля, че имам много ниска мускулна маса и прекалено много мазнини. И също така, тренировките на Руми Илиева всъщност повишават мускулите, нали? Тоест ще ми бъдат полезни в това отношение. Наистина съм теоретично доста боса, никога не съм ходила на фитнес...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://m5.netinfo.bg/media/images/19313 ... fitnes.jpg[/img]

Промяната е възможна, само ако си осъзнала необходимостта!

След малко се мятам на тренировка №2 на Руми, и после в банята :524

П.П. Отчитам се с направена тренировка 2, в 14.39 часа. Цялата съм вир-водичка. Но съм доволна, че надвих мързела си и днес.

Цвети, Ели, Чери, другите трениращи, как сте в прекрасния неделен ден? :329
ellyto

Мнение от ellyto »

Леле днес какви упражнения направих после ми трепереха краката часове наред. Нищо и никакви 9 упражнения. Страшна история. Странични Lundge-ове да искаш. Луда история.

Деси, за skiny fat няма нужда да се притесняваш. Това се постига, когато само с диета се опитваш да отслабнеш. Когато правиш тренировки, такава вероятност няма. Браво за втората ти тренировка изпълнена. Лека по лека напредваш и е хубаво. Разбира се, че никой не желае нито от теб, нито от когото и да било другиго да се насилва повече от колкото трябва и да се откаже. Това е опасно. Всички си имаме периоди в които не тренираме. Аз например - когато ме боли глава...след това не си наваксвам. Така, че недей да изпитваш вина, че по време на МЦ няма да тренираш. Ами ок зле ти е, няма нужда да се претоварваш. Важното е тези почвки, които са около МЦ да не продължат до следващо МЦ и така да влезнеш в стария режим на нетрениране.

3-5 пъти седмично да имаш движение, не просто ходене, ами хубава тренировка са си достатъчно. Вече ако усещаш нужда от повече, тогава може всеки индивидуално да си слуша тялото и да прецени какво натоварване и по колко пъти да извършва.

Комбинираните тренировки, подобряват метаболизма, повишават мускулната маса, подобряват кръвообръщението и спомагат за оформяне. Освен тренировките е важна и храната. Тя е много много много съществена. Ако решиш, че си готова да промениш и това, сподели, мисля, че всеки има какво да ти каже по този въпрос тук.

Важното е да не правиш безсмислено само конкретно упранжнеие - както са например коремни преси. А точно това се избягва в една тренировка, каквато можеш да направиш с Руми. Карай с начинаещи, като усетиш че задобряваш има и други по-хард тренировки т.е. има на къде да се развиваш, но недей да мислиш за това сега. Кара с начинаеши, като видиш, че започваш да влизаш в ритъм, ще го мислим и ще те съветваме накъде да продължиш.

Хайде стига ви толкова от мен за днес. Моята вечер предстои да е хубава, пожелавам и на вас такава :329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря ти, а и утре е 1 септември :329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Kleo написа:Благодаря ти, Елито, а и утре е 1 септември :329
Току-що направена тренировка №3, Аеробика пазеща коленете, отново съм вир-вода. Та не знам дали някога изобщо тези тренировки ще ми се сторят лесни :roll: В момента са ми посилни, но след упражненията съм като разглобена. Но това са си цели 6 седмици заложени за Начинаещи де, ще видим тогава каква песен ще запея.
УСПЕХ и УСМИХНАТОСТ на всички ТРЕНИРАЩИ от мен, хубав ден :1216 Тръгвам за работа.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, мацки. Аз дори и като не пиша, да знаете, че не спирам да тренирам. Просто има дни, в които някои неща са ми по-приоритетни от това да вляза тук. Та така.

Първо да поздравя Деси с поставеното начало!!! Да, днес е 1-и септември!!! И в никакъв случай не почвай с тези мисли:
Kleo написа:Та не знам дали някога изобщо тези тренировки ще ми се сторят лесни :roll:
Щото така много лесно ще спреш!!!! Прави ги, защото си убедена, че трябва да тренираш!!! И защото това е начинът да се чувстваш добре!!! Иначе - да, обещавам ти след 6 седмици да си много по-силна и издръжлива.

Уф, исках да пиша и още, но почваме с ремонта в детската...... айде, след обяд ще се включвам!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ще си ги правя, Ани, просто споделих, че са ми толкова трудни, че не мога да си представя да ми станат леки :plezya se Ето, мятам се на поредната от програмата за начинаещи на Руми. Приятен ден, мадами! ... П.П. Направена тренировка, всичко е наред.
ellyto

Мнение от ellyto »

Браво и от мен Деси! Успех и не се предавай. Винаги ще са трудни тренировките, винаги ще има умора и винаги ще има момент в който ти иде да се откажеш.

В понеделник както споделих такива упражнения направих, че после ми трепериха краката цял ден. Не стига това ами вчера такава мускулна ме завъртя, че едвам се движих и ходих като робокоп :221 Днес вече положението е значително по-добре.

Така, че винаги ще е трудно, важното е да виждаш развитие в собствените си сили и издръжливост и да не се сравняваш с другите - кой напреднал, кой назаднал....защото в това няма нищо градивно, а едиснтвеното което може да се случи е да се отчая човек и да спре.
А по отношение на храната? Там как стоят нещата? Ще променяш ли нещо, Деси?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Ще си ги правя, Ани, просто споделих, че са ми толкова трудни, че не мога да си представя да ми станат леки :plezya se
Ааааааа, така съм по-спокойна! :954 Честно да ти кажа и на мен програмата, която следвам в момента, ми идва много тежка. Но ето - започвам 4-а седмица и чувствам разликата!!! Само си представям какво ще стане, ако я направя и още веднъж и съчетая с хранителния си режим.... :954 :954 Но засега нямам такива планове. Да видим за кога.

Ели, и аз днес съм като дървено човече в раменете... всичко ми е схванато. Едвам си държа главата изправена. Днес правих адашката :1062 :1062 - тренировката с име Анелия... Направо ми взе здравето...
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Такааа, днес ситуацията е по-дбре с МТ на дупе, обаче от вчера имам МТ на разни други места, но за щастие не е толкова силна, а утре предчувствам на други места МТ :221 :221 празно няма дет се вика.

Сутрин като стана и си правя малко масаж с на дупето и краката с вендузките, после и упражненията за крака и мисля, че доста положително ми се отразява върху това как ми изглеждат краката и дупето. Така, че ще продължа с упражненията за оформяне на дупарата и бричовете.

Аз от програмата на Руми направих само първите 4 тренировки и си бяха доста добри и ще й дойде и нейното време да я правя.

Деси, днес не си влизала да разкажеш какво прави и как ти се отразяват до тук направените тренировки.

Черитко, ти днес на каква невъзможна тренировка се метна :221 :221 аааа май нямаше днес да правиш тренировка, а само да тичаш. Чакам да споделиш.

А другите къде сте, нещо ми се загубихте от погледа?
Публикувай отговор