Здравей, детоксово семейство! Отчитам успешен детокс до тук и не мисля да се предавам. Страааашен инат съм. От вчера на обед, та до утре ще съм си все така на гости, с пълна трапеза, дори аз готвя някои от вкуснотийките. Представяте ли си какво ми е?! И малко ми се поразсърдиха задето не опитвам, едва ли не бойкотирам мероприятието и скапвам настроението, ноооо...това е положението.
Не мога да кажа, че изключая това, съм загинала, не ми е толкова трудно, но сега разбирам тези, които избягват детокс в почивни дни. Аз до сега това мечтаех, но май ще преосмисля нагласите си!
Добре съм със течностите, но ме мъчи адско главоболие. Ама адско и през нощта пих лекарства и май и сега ще ми се наложи, защото от пулсации не мога да гледам. Мен по принцип си ме боли глава често, но сега сигурно е добавено. Много лоши са тези лекарства, но не мога за момента нищо да направя, освен да продължа да си добавям токсини и дразнители на стомаха. Няма как да не ме заболи след тези гадни илачи на празен тумбак.
Браво на всички вас! Много съм горда с нашето малко общество и голямо начинание!
Солта си я натърках с мокра ръка на лицето, тя си остава на кристали. Кожата се стяга и опъва, като изсъхна пак я намокрих и след като поразтърках хубаво я измих. Общо седя около 20 мин. Но после лицето ми беше супер меко и гладко. Това си е приумица, не съм го чела никъде и не знам точно как е най-добре!
Резултатът ми в тоалетната беше незадоволителен, не добих чувството че се изпразвам, че изсипвам голям товар от себе си. А при това предните дни бях задръстена. Странна работа.
Хайде, до скоро, удържайте и бъдете усмихнати!
дзааааааааааааааааааак гледам добре сте, момичетаааа аз също се чувствам добре, не съм гладна (да не повярва човек :lol: ) пия си чайчета, сокчета и си лежа на топло по юрганчето Ще издържим още мааааалкичко, ей много сме печени всичките
Petunija, ми то ината си е добра черта от характера...
За главоболието... от лятото ми беше зачестило на всяка седмица, при "норма" от веднъж на 2-3 месеца. След втория детокс не се е появявало с такава сила. Опитва да загатва, ама... понася се.
Дано по-скоро се отървеш от тези болки...
Я добър ден по обяд и от мен!
Минавам само на отчет - режимна детоксикарка. Ръпам портокали и пия вода. Гладна съм Ама не ми пука! Леко ми е, весело ми е. Още малко ни остана.
Привет момичета!
Днес съм на еднодневен детокс. Бях се настроила за тридневен, ама тЦ. Сутринта пих ансол, после портокалов фреш и сега продължавам с топла вода и фреш. Чувствам се добре, макар че малко ме боли глава. Силно се надявам да издържа.
Успех на всички!
Хайде не останаааа!
Утре ще сме леки и ефирни като пеперуси :lol: !
Това много ми хареса:
Булка Марулка написа:Я добър ден по обяд и от мен!
Минавам само на отчет - режимна детоксикарка. Ръпам портокали и пия вода. Гладна съм Ама не ми пука! Леко ми е, весело ми е. Още малко ни остана.
Май вече не ми се отразяват добре процедури повече от един ден.Главоболието ми е адски силно, виждам звездички и цял ден съм под юргана.....а толкова неща бях запланувала уж да се разсейвам.
Ама някакси е много тъпо да се отказвам точно в деня на пълнолунието, макар че цял следобед си мисля за 2 варени картофа
цапцарап я да ви видя :lol:
droidd, още малко, почти не остана утре ще се захраним иначе и аз по юрганчето цяяяяяяял ден си мързелувам сега ми е паднало
Аз днес цял ден за утре си мисля как ще се захраня, дано не оплескам нещо гушкам ви, хайде още малко (както кавата в една реклама "последен напън"...
Хораа, опитах се и аз да прекарам част от детокса под юрганчето /а то е най-страхотното юрганче на света/, но Не! Като заема хорезонтално положение, мисля че умирам мъчително. Имала съм и друг път такива главоболия, но след като пия подред каквото намеря като хапове, накрая вземе та ми мине. А сега е страшно и към болката с пулсации в главата прибавих и болката в раздразнения си стомах. Няма как да е другояче. На празен стомах, аз тъпча прахчета, хапове, течни аналгини и от нищо не минава. Поне да намаляваше. Направо не знам как ще я карам тази нощ!
Вероятно е мигрена. Има ли някой с това проклятие, да вземе да даде ценен съвет. Тъкмо си бях намерила едни прахчета от аптеката, които ми помагаха и взеха, че ги спряха от производство. Сега тъпча поред, от силни по-силни и...нищо!
С водата и чая съм добре, но соковете ми изостават.
Това с пилинга с кафе го знам не само за лице, но и за цяло тяло. Много добре изчиства мъртвите клетки, особено след море като почне беленето и петната с мъртва кожа. В офиса като си правим кафе и изсипваме утайката в една кутия, се надпреварваме кой да я вземе. Правим график за утайката.