След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Petunija

Re: След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Мнение от Petunija »

Здравей, детоксово семейство! Отчитам успешен детокс до тук и не мисля да се предавам. Страааашен инат съм. От вчера на обед, та до утре ще съм си все така на гости, с пълна трапеза, дори аз готвя някои от вкуснотийките. Представяте ли си какво ми е?! И малко ми се поразсърдиха задето не опитвам, едва ли не бойкотирам мероприятието и скапвам настроението, ноооо...това е положението.
Не мога да кажа, че изключая това, съм загинала, не ми е толкова трудно, но сега разбирам тези, които избягват детокс в почивни дни. Аз до сега това мечтаех, но май ще преосмисля нагласите си!
Добре съм със течностите, но ме мъчи адско главоболие. Ама адско и през нощта пих лекарства и май и сега ще ми се наложи, защото от пулсации не мога да гледам. Мен по принцип си ме боли глава често, но сега сигурно е добавено. Много лоши са тези лекарства, но не мога за момента нищо да направя, освен да продължа да си добавям токсини и дразнители на стомаха. Няма как да не ме заболи след тези гадни илачи на празен тумбак.
Браво на всички вас! Много съм горда с нашето малко общество и голямо начинание!
Солта си я натърках с мокра ръка на лицето, тя си остава на кристали. Кожата се стяга и опъва, като изсъхна пак я намокрих и след като поразтърках хубаво я измих. Общо седя около 20 мин. Но после лицето ми беше супер меко и гладко. Това си е приумица, не съм го чела никъде и не знам точно как е най-добре!
Резултатът ми в тоалетната беше незадоволителен, не добих чувството че се изпразвам, че изсипвам голям товар от себе си. А при това предните дни бях задръстена. Странна работа.
Хайде, до скоро, удържайте и бъдете усмихнати!
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

дзааааааааааааааааааак :plezya se гледам добре сте, момичетаааа :954 аз също се чувствам добре, не съм гладна (да не повярва човек :lol: ) пия си чайчета, сокчета и си лежа на топло по юрганчето ;)
:1062 Ще издържим още мааааалкичко, ей много сме печени всичките :1209 :329 :1216 :922
diva

Мнение от diva »

Ivaya, :922

Petunija, ми то ината си е добра черта от характера... :221
За главоболието... от лятото ми беше зачестило на всяка седмица, при "норма" от веднъж на 2-3 месеца. След втория детокс не се е появявало с такава сила. Опитва да загатва, ама... понася се.
Дано по-скоро се отървеш от тези болки... :922
diva

Мнение от diva »

Цвети, добра идея е за юрганчето... :221
Май и аз натам ще се запътя ;)
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Я добър ден по обяд и от мен! :1048
Минавам само на отчет - режимна детоксикарка. Ръпам портокали и пия вода. Гладна съм :mrgreen: Ама не ми пука! Леко ми е, весело ми е. Още малко ни остана.
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет момичета! :329
Днес съм на еднодневен детокс. Бях се настроила за тридневен, ама тЦ. Сутринта пих ансол, после портокалов фреш и сега продължавам с топла вода и фреш. Чувствам се добре, макар че малко ме боли глава. Силно се надявам да издържа.
Успех на всички! :922
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Хайде не останаааа!
Утре ще сме леки и ефирни като пеперуси :lol: !
Това много ми хареса:
Булка Марулка написа:Я добър ден по обяд и от мен! :1048
Минавам само на отчет - режимна детоксикарка. Ръпам портокали и пия вода. Гладна съм :mrgreen: Ама не ми пука! Леко ми е, весело ми е. Още малко ни остана.
Чувствам се точно по същия начин :).

До утре с позитивни мисли и резултати!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Май вече не ми се отразяват добре процедури повече от един ден.Главоболието ми е адски силно, виждам звездички и цял ден съм под юргана.....а толкова неща бях запланувала уж да се разсейвам.
Ама някакси е много тъпо да се отказвам точно в деня на пълнолунието, макар че цял следобед си мисля за 2 варени картофа :roll:

Радвам се че всички сте добре и се справяте :1216 :922
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

цапцарап я да ви видя :) :lol:
droidd, още малко, почти не остана утре ще се захраним :) иначе и аз по юрганчето цяяяяяяял ден си мързелувам :954 сега ми е паднало :plezya se
Аз днес цял ден за утре си мисля как ще се захраня, дано не оплескам нещо :221 :221 :922 гушкам ви, хайде още малко (както кавата в една реклама "последен напън"... :1062 :1062 :221
Petunija

Мнение от Petunija »

Хораа, опитах се и аз да прекарам част от детокса под юрганчето /а то е най-страхотното юрганче на света/, но Не! Като заема хорезонтално положение, мисля че умирам мъчително. Имала съм и друг път такива главоболия, но след като пия подред каквото намеря като хапове, накрая вземе та ми мине. А сега е страшно и към болката с пулсации в главата прибавих и болката в раздразнения си стомах. Няма как да е другояче. На празен стомах, аз тъпча прахчета, хапове, течни аналгини и от нищо не минава. Поне да намаляваше. Направо не знам как ще я карам тази нощ!
Вероятно е мигрена. Има ли някой с това проклятие, да вземе да даде ценен съвет. Тъкмо си бях намерила едни прахчета от аптеката, които ми помагаха и взеха, че ги спряха от производство. Сега тъпча поред, от силни по-силни и...нищо!
С водата и чая съм добре, но соковете ми изостават.
Това с пилинга с кафе го знам не само за лице, но и за цяло тяло. Много добре изчиства мъртвите клетки, особено след море като почне беленето и петната с мъртва кожа. В офиса като си правим кафе и изсипваме утайката в една кутия, се надпреварваме кой да я вземе. Правим график за утайката.
Заключено