Привет-Мривет, Вавилонова,
Той постът и това цели - да се ентусиазират хората.
На мен преди да започна това ми беше нужно, защото лекарите като чуят за разширени вени и казват - ауу, нека да запазим поне положението така, или веднага се почва с терапиите, които не е много сигурно дали дават траен резултат.
Спомням си, че след като родих, акушерката ми каза - с вените сега трябва всеки ден по един аспирин протект, то това е и хубаво за профилактика на сърцето, защото иначе ще станат по-големи, ще станат повече... абе, да, окуражаващо. Никога не съм взимала, защото си помислих - ако отсега почна да си гълтам хапчетата с идеята, че ще ги пия цял живот, няма да ми е много весело след няколко годинки.
Няма да кажа, че не изисква усилие, но реално, като усетиш как се чувстваш след първия път, сега в момента - убий ме, не мога да ти кажа как от година и малко почти не съм пропускала пълнолуние.
Просто си изисква и ровене, и четене, и време - като всяко друго нещо. Пък сега - вече не отделям много време на това, че и други грижици са ме налегнали, но карам по една инерция и реално да спазвам някво горе-долу балансирано хранене не ми коства кой знае колко усилия и пари. Иска се постоянство и позитивно мислене... само
В днешно време е много лесно човек да се заблуди, че може да си купи всякъв комфорт под формата на хапче, но това се оказва голяма илюзия.
Хубава вечер и до следващият път!