Леле, колко много сте писали.
Много ми е драго да ви чета
Линди пшеничната трева има вкус на... трева
Ами не е особено приятна, но се свиква. Освен това вкуса много бързо избледнява. Правя си един шот и веднага след това пия малко вода и готово. Не е като английската сол.
Палачинката можеш да "слепнеш" със смляно ленено семе или чия. Можеш да сложиш кокосово масло. Пробвай и със средиземноморски билки + сушен домат ще стане върхът. За палачинки е добре да ползваш финно смляно царевично брашно, а за качамак по-едро.
Благодаря много за тези цитати. Дават много материал за размисъл!
Мари мисля, че твоя пост е по-добър от никакъв
В крайна сметка човек прави нещата така както ги разбира.
Вер и аз ги видях
А съботно неделно се надявам да бера и аз коприва, лапад и левурда.