Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от cchery »

Катя, захранването можеш да си го проведеш и по двата начина. Т.е. както док е предложил - един ден, като на обяд са сварени зеленчуци, овесени ядки и т.н., а на вечеря вече - протеини. Това е неговата оригинална схема, която е пробвана вече 3 години.

Това, което Верчето предлага, го обсъждахме есента и доста от нас намериха резон в следното нещо: след като си "гладувал", т.е. пречиствал си се 3 дни, е редно и захранването да отнеме толкова, т.е. 3 дена. Това са основни принципи при лечебното гладуване (за житния режим не съм сигурна - ще помагат Вер и МариКо). Т.к. обаче повечето от нас правят детоксите всеки месец, даже на всеки 28 дена и става прекалено много едно такова въздържание от храна, всеки реши за себе си как ще му е най-удачно да се захрани.

Ангелската супа може и целия ден да си я ядеш, а може и само на обяд, а вечерта отново да ти е протеинна или пък някаква прясна салатка - зелена, зеле, моркови с царевица..... каквото се сетиш. Овкусяването да е умерено - лично аз също не мога без сол, но гледам, че и на мене тя ми играе кофти номера със задържането на килограми.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

:1069 :1069 :1069
Чериткееее,кой ли ден ще ме на...ш от смях! :955 :955 :955 А това е съвсем реално в ден като днешния в комбинация с ансол :221
При мен всичко е ок.Вчера бях сърдита на WC-то и не се отчетох изобщо след 3,5л сок и чай. Но днес... :1111 Ще си изкарам деня май там и ще се реванширам и за вчера :1062
Идеята за ангелската супа и на мен ми допадна.Утре ще я включа в обедното захранващо меню ;)
Е,успешен последен ден момичета!Стискайте да стискаме :524 и да устояваме на изкушенията :427 Особено вечер...носа ми става по-голям от този на Пинокио :221
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
tillia

Мнение от tillia »

cchery, cchery,
Скоро не съм се смяла така от сърце! :221 И то не заради теб, а защото точно обясняваш подобна случка с мен /е, тогава не ми беше смешно!!!/! :1140
И аз на всички пожелавам удачен трети детоксикиращ ден! :524
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Здравейте :923
Ние до тук сме по устав. Продължаваме напред.
Чери, как ги правите тези работи, аз съм бетон. Сигурно затова снощи кантара не ме зарадва много.
MortishaAdams написа:Sofri60,добре дошли с дъщеричката ти!
Да не би да сте от Ловеч?

Мортиша, да и двете сме от Ловеч, а Краси си живее там. Снощи си говорихме на скайп да ти се обадим, ако искаш да се видим в началото на март. Но....само, ако не си от тия дето са 50 кг и отчаяно искат да станат 49.5..... и ако не си много висока, щото ние и двете сме по 1.60 м - и на височина и на ширина :955 :955 :955
А дъщеричката й, си има две дъщерички :954 :954 Млада баба, к`во да я правиш :1062
Разбира се, че ще се радвам да се видим. Ако искаш ми пиши на лични някви координати :923
Красе, какво правиш бе жена? Уж не искаше да пишеш, пък като се отпъна, още малко ще ми минеш ранга...Оооо.... :1137.... всъщност не можеш щото ми е специален :1141 :955 :955 :955 :923
Верче, ти с тази ангелска супа, май смеси двете теми - детокс и житен режим. Ха сега ги раздели :1069 Или направо всички да си се прехвърлим от понеделник в житната тема, пък кой до където я докара :1140
Хубав ден ви желая :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Не,Вер,първо ги раздели,после ги ги слей,после отделии постовете ,които са за житния режим от детоксовите,после отново можеш да съединиш с някоя друга тема. Междувременно може да баннеш някой,да поизтриеш някое друго мнение,което не е достатъчно хумористично...:221 :1062 :221 :955 :1069 :221 :955 :1140 :1062 :lol: Така де,трябва да се упражняваме,да не излагаме форума. Аз на Черита откога й разправям да ме кръсти ТЪП модератор,щото повече съм тъпа отколкото зла,ама не чува! ХАйде,после ще ми попредадеш някой друг урок,ако ти се занимава с тъпи модератори де... :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Марико, на всичко се хилих точно като........ червена къдрава маруля, изгнила от 5 дена, но все още в продажба на пазара в Младост :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069

но това долното...............
mari_ko написа: Верче, ти с тази ангелска супа, май смеси двете теми - детокс и житен режим. Ха сега ги раздели :1069
сега трябва да излизам да купувам цветя за док......... а вместо това ще трябва да ходя да се треса на белия кон, щото стомаха ми е леш от хилеж......... :221 :221 :221 :221 :221 :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

mari_ko написа:Здравейте :923
Ние до тук сме по устав. Продължаваме напред.
Чери, как ги правите тези работи, аз съм бетон. Сигурно затова снощи кантара не ме зарадва много.
MortishaAdams написа:Sofri60,добре дошли с дъщеричката ти!
Да не би да сте от Ловеч?

Мортиша, да и двете сме от Ловеч, а Краси си живее там. Снощи си говорихме на скайп да ти се обадим, ако искаш да се видим в началото на март. Но....само, ако не си от тия дето са 50 кг и отчаяно искат да станат 49.5..... и ако не си много висока, щото ние и двете сме по 1.60 м - и на височина и на ширина :955 :955 :955
А дъщеричката й, си има две дъщерички :954 :954 Млада баба, к`во да я правиш :1062
Разбира се, че ще се радвам да се видим. Ако искаш ми пиши на лични някви координати :923
mari_ko,много се радвам,че открих не една, а цели три мои съгражданки. :923
С удоволствие бих се срещнала с вас.Само кажете кога.
Също така не съм от тези дето са 50 кила и искат да станат 49. :1069,пък и на височина съм колкото вас.Значи няма място за притеснения.Ще ти пиша на лични.

Имам въпрос към вас,момичета!Тук пишете,че по време на детокса ви е студено,а аз умирам от жега,имам чувството че вдигам температура или кръвно(не,че някога съм имала високо кръвно,де),но усещането е нещо такова и ми се вие свят.При първия детокс нямаше такива неща,нямах никакви неприятни усещания.Май нещо съм се повредила????? :1139
Не ми е лошо,няма гадене,само това.Та да питам на някоя от вас случвало ли и се такова нещо?
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

cchery написа:Марико, на всичко се хилих точно като........ червена къдрава маруля, изгнила от 5 дена, но все още в продажба на пазара в Младост
Само ми обясни, как точно ти дойде на акъл баш това определение :955 :955 :955 Толкова подробно и описателно, как си вникнала в психологията на марулята, но естествено не на каква да е, не кога да е и не къде да е, а червена, къдрава, изгнила, петдневна и още в оборот на Младосткия пазар. Не, не, рекох да го прочета на Иван, но нищо не излезе, само му го посочих с насълзени очи. Това дето съм го подчертала в цитата ти, да вземеш да го изпратиш с наложен платеж на сценаристите на Слави.
Хей, днес в 15.15 ч е приятелския ни кръг, нали?
:923
Мортиша, радвам се, че няма пречки пред връзката ни :1069
Да ти кажа, и аз този път се чувствам различно. Снощи имах чувството, че съм вдигнала и кръвно и Т, но....Т ми беше 35 градуса :eek: , а кръвното 110/70. Иначе лицето ми пламтеше и ми беше горещо. Никакъв студ и други неразположения. Явно всеки път е различно, пък и тези магнитни бури и слънчеви изригвания може да влияят.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Мари,за магнитните бури и слънчевите изригвания не се сетих.Права си,че оказват голямо влияние.Значи да съм спокойна,че не съм се повредила нещо. :221 :221
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

:955 :955 :221 :221 :221 :955 :955 :1140 :1140 :1069 :1069 :1069
Ще ме скъсате от смях :1062 :1062 :1062 :1062 :1062 :1062 :1062 :1062 :1062 :1062
Аз съм добре с масълцето.Позивите са дето се вика под контрол :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Мърмори написа:Не,Вер,първо ги раздели,после ги ги слей,после отделии постовете ,които са за житния режим от детоксовите,после отново можеш да съединиш с някоя друга тема. Междувременно може да баннеш някой,да поизтриеш някое друго мнение,което не е достатъчно хумористично...:221 :1062 :221 :955 :1069 :221 :955 :1140 :1062 :lol:
mari_ko написа: Верче, ти с тази ангелска супа, май смеси двете теми - детокс и житен режим. Ха сега ги раздели :1069 Или направо всички да си се прехвърлим от понеделник в житната тема, пък кой до където я докара :1140
Ама нямате представа, колко сте прави :twisted:
Може да разчитате на мен :524
Настроението е на ниво, супер сте! :326
Заключено