Един детокс през април, здравето ни би подобрил

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Zozo

Re: Един детокс през април, здравето ни би подобрил

Мнение от Zozo »

Ето ме и мен, здравейте фиданки :221 :923
Включвам се в последния момент за днес със сигурност и евентуално за утре, но ще го реша в движение. Стартирам от 67 - колкото ги бях докарала след миналия детокс. Нямам нито едно върнато килце, но не от дисциплина, а от зор :)) със стомаха не можем да се разберем и имах някаква кошмарна седмица на кризи, която - за зло или добро, направи така, че килцата да не хвърчат нагоре.
Сега обаче не знам как ще потръгне, защото съм с пролетно обострен гастрит и като не хапвам нищо, започват едни кофти стомашни болкиии и гадене.. не е истина. ще опитам да ги моря с клеева тинктура и чайчета.
Успех на всички слабеещи душички :923
:954

droidd - и аз тук тези дни не спя като хората, но вместо да ставам в 3 като теб, аз заспивам в толкова и то с мъкаааа. Това не ми се е случвало през последните години. Не знам от пости ли, от глад ли, от пълнолуния ли... Подскачам по два часа, докато се унеса :1139
олеся

Мнение от олеся »

Днес съм пак на линия, но без ансола - вчера свърши и забравих да си купя нова. Сега си купих, но вече пих лимони и вода и ще се лиша с най-голямо удоволствие от екстрата "ансол". Но утре обаче всичко ще е по план.
Успешен детоксов ден!!! Жалко, че времто се скофти. Като е мрачно и настроението пада :cry:
tita

Мнение от tita »

Мърмори написа:
Тита, сега,след детокса, ще видиш какви големи крила ще ти порастнат- само да не отлетиш от нас :1055

Да бе ... ще отлетя аз ... :1062 ама към вас.

Да споделя - днес така ми е студено ... от детокса ли е, от времето ли .. не знам. Едно се смрачи във Варна, че дори и позаваля. :-| Искам вече да е слънчево, топло, свежо зелено, та да си направим наистина една среща на варненските "мецанки".

П.П. Я, да питам аз ... по време на детоксикация трябва ли да се спира приема на Калкарея-та?
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

tita написа:П.П. Я, да питам аз ... по време на детоксикация трябва ли да се спира приема на Калкарея-та?
НЕ,даже е добре при проблеми със стомаха, както и хомеопатичните могат да се приемат. :221
Сега виждам, че вместо Калкарея, съм прочела Клеева, ама както и да е........пак съм отговорила :221
jasmin

Мнение от jasmin »

еехе, много варненки имало тук :) И аз съм от Варна, ама то сигурно само аз не съм се представила :lol: Приятно ми е - Зори :222
Ще ми бъде приятно да се срещнем варненски мецанки :923
jasmin

Мнение от jasmin »

Забравих да споделя, че не ми е останало време да се почувствам гладна или жадна, защото малкото вдигна температура, та спешно го прибрах от майка ми и сега го сложих да спи със свито сърце. Имаше 39,2 и реших да опитам с компот от малини и честно да ви кажа не съм очаквала такъв резултат - за 15-тина минути смъкна на 38 :shock: Лятото също смъквах с малини, но тогава започнахме от по-нисък старт, та не бях притеснена. Много се колебах, но го сложих да спи без панадол, дано само малините имат и продължително действие :1044 , не знам, ще го наблюдавам.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ха, браво! Две варненки Зори! :221
Зори,приятно ми е-Зори! :221
Титка,хайде още малко да се позатопли и ще се видим. Поне и децата да поиграят заедно.

Умирам от студ :126 ,имам таралеж в пикочния мехур :126 , наболява ме десния яйчник :126 и кръста :126 -все болежки от миналото,които си мислех, че са далеч зад гърба ми. Явно все още ми дишат във врата. Ама няма да се давам де, няма нищо,което да ме стресне.Дотук- 2,5л топла вода, 2 зелени чая и един джоджен.

Зори, да се оправяте бързо, стискам палци!
jasmin

Мнение от jasmin »

vihrogonche написа:На линия съм и през априлския детокс :222
Смятам на 3-ти да започна с един ПОД, на 4-ти, 5-ти и 6-ти да ми е детоксът, като държа да участвам в приятелския ни кръг в 15.15 часа в самия ден на пълнолунието, а за захранване съм решила да направя на 7-ми също един ПОД. Последните дни малко поолабих положението :oops: , та отново се амбицирах да направя нещо полезно за тялото си и самата себе си, естествено!
Мърмори, мерси за новата тема :923
Момичета, ще правим ли приятелски кръг и кога? Не ми се иска и този път да го изпусна!
jasmin

Мнение от jasmin »

Мърмори написа:Ха, браво! Две варненки Зори! :221
Зори,приятно ми е-Зори! :221
Титка,хайде още малко да се позатопли и ще се видим. Поне и децата да поиграят заедно.

Умирам от студ :126 ,имам таралеж в пикочния мехур :126 , наболява ме десния яйчник :126 и кръста :126 -все болежки от миналото,които си мислех, че са далеч зад гърба ми. Явно все още ми дишат във врата. Ама няма да се давам де, няма нищо,което да ме стресне.Дотук- 2,5л топла вода, 2 зелени чая и един джоджен.

Зори, да се оправяте бързо, стискам палци!
Благодаря Зори :940
Друго си е да си имаш адаш, че и съгражданин във форума, някак по-комфортно ми е така :954
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

jasmin написа:Момичета, ще правим ли приятелски кръг и кога? Не ми се иска и този път да го изпусна!
Ей сега се изложихме като кифладжийки! :1139 Тотална неподготвеност и дезорганизация! :oops: :424 Трябваше да е днес в 15.15 :oops:
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Здравейте, мецанки!

Аз съм ЗА ПРИЯТЕЛСКИ КРЪГ! Хайде в 15:15 който може и който разбере да се "срещнем" Аз ще съм на линия.

За протокола, вчера всичко мина по план, без издънки, пих яко чай и вода и фреш, глад не съм усещала, хапнах една ябълка само, и то не защото бях гладна, а защото просто нещо ми се дъвчеше. Този път съм без странични ефекти, само малко обложен език. Това е добър знак, значи най-после съм изчистила гадориите,дето ми ги нашъкаха покрай операцията на крака(упойки, АБ и разни там други боклуци). Днес също върви добре, с течностите за пореден път се убеждавам, че колкото повече течности пия, толкова повече кг.свалям. Сутринта кантарев ме изненада приятно, но утре ще давам пълен отчет за трите дни.
Успех, момичета, не остана. Чувствам се приятно , лека и по-спокойна.

jasmin, малинките и аз много ги тача. Доста бързо смъкват, при нас държи по няколко часа. Само че аз знаеш ли какво ги правя- имам едни формички за ледени близалки и сипвам в тях, за минути буквално смъкват, а и децата са доволни. Не са много големи близалките,около 100мл. Дано бързо да се оправя детенцето и да не е нещо сериозно. Беладона също може да даваш за Т и нещо за имунитет- Осцилококцинум, Инфлуцид, Енгистол.
Заключено