Роси, Мони, Вили и Росен..... ......... бандата на скорпионите е наистина неизброима.

Изпуснала съм им точните дати и на всички

...... Но при все това бих била щастлива да пожелая на всички тях да имат възможността да живеят според собствените си разбирания, да се ползват от свободата, която човешкият дух поначало притежава, и да имат силите да превъзмогват дребнавото, пошлото и незначителното полза на красотата, доброто и любовта!
Линди, Роси е пораснала и се е променила неузнаваемо.....

, не бих я познала, ако я видех някъде. Станала е изключително впечатляваща млада госпожица...

Дори не си спомням кога се видяхме с вас....., но като че ли тогава и Бела, и Роси бяха съвсем малки момиченца...... А сега?! Е..... сега всичко се е променило.

И считам за по-добро!
Верка, Мони е прекрасна сама по себе си и сама за себе си. Изграден характер (макар и още детски), собствено виждане за нещата и силен индивидуалист.. Свършила си прекрасна работа!

Пример си ми! Наистина.

Тя заслужава най-доброто от живота и съм сигурна, че това я чака.
Нелка, вие двамата с Ицо сте показали вярната посока на Вили и тя вече здраво е стъпила на пътя. Сигурна съм, че няма да се обърка и ще избере да продължи по нейния си маршрут... пълен с бури, с грешни посоки и остри завои, но изпълнен със стремеж и прекрасни моменти.
И така..... въодушевих се като видях многолюдното братство на скорпиончетата тук..... може би, защото и моето е такова иии ми е близко всичко и всеки. Ние имахме възможност да направим още един незабравим РД на Коки - този път с приятелите му караха картинг:
Гледаха кино в Арена-та и се почерпихме с пици и вино във Викторията. А накрая, кулуминация беше прекрасната и вкусна торта, която моята свекърва беше направила:
Малко се получи - 2 седмици яли, пили и се веселили, обаче.... така пък останаха незабравими спомени.

И е време за почивка. Съвсем кратка де, че след половин година е РД на Бела, а както знаем и той се чества подобаващо крупно

.
Какво да ви кажа за нас!? Ние сме добре - здрави и всеки ден се борим с това, което ни предлага ежедневието. Малко съм уморена от скуката в дните. От друга страна пък нямам и много сили да променя какво-що, защото не ми стига и съня..... Ако има нещо, което ненавиждам от цялото си сърце, то това е ранното ставане. Еми няма що - точно на това съм се натресла и в момента и си ставам чинно в 6,30 часа..... Ако можеше да не е така.....
Нещо изкарах някакъв вирус, обаче съвсем и тотално на крак. Нямах време да се замислям, че ми има нещо. И то взе, че ми мина.

Доволна и щастлива съм, че вече си върнах нормалната дължина на сутрешните кросове. Да не казвам голяма дума, но все по-често се улавям да си мисля, че това счупване на ходилото, не е било...... Ама казват така ставало като си подариш патериците на някого :1140 :1140 . Тренирам също усилено с 90-дневното предизвикателство на Руми иииии ми идва доста. Не трудността на упражнеинята, а това, че няма спирка. Но пък са все пак само 90 дни... И като се замисля каква заформена ще бъда в края

....... даааааааа, падам от смях

. От друга страна - това ми е страст и трудно мога да се спра.
Не знам дали ви казах как един ден се озовах изцяло без скорости на колата и то по време на движение.... Ей така, карам си карам иииии не мога да сменя нито една скорост.... все едно няма никой. Честно - УПЛАШИХ СЕ!!! Слава Богу, че не беше в някое грандиозно задръстване, което с моя помощ в това състояние, би добавило драматичен завършек от емоционална гледна точка. Не знам що за съдба имам, но съм орисана да водя коли по сервизи.... Е, и с това се справих. Ама що все на мен?!?
Исках да споделя и нещо от вчера..... Бях си намислила да си направя закуска от настъргана ябълка, кисело мляко и канела... Ябълката беше настъргана, канелата добавена, но когато изсипах киселото мляко от буркана (за инфо - аз си квася сама млякото в стъклени буркани), се оказа, че там има млечен чеснов сос

..... Нямах време за втора закуска ииииииии се наложи да попия реактивната смес от ябълка с чесън, канела и кисело мляко

...... Не ви го препоръчвам.. особено преди работа...... и срещи с клиенти. Иди че обяснявай, че си закусвал ябълка с кисело мляко
Оставям ви с пожелание за прекрасни сънища! И с надежда, че утре ще пуснете по 1 ред тук, за да кажете, че всичко с вас е наред!