Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Нели
Философска система

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Нели »

[quote="ЕМИ"]Добро утро.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИЛИ, [quote]
Представяте ли си, тя е вече на 15! Луда работа! :1044 Това е едно от нещата, които всяка година ми е трудно да проумея - колко са големи всъщност децата ми!

:954 :954 :954
Благодаря за пожеланията!
Ето малко виртуална почерпка:
[img]http://gotvach.bg/files/lib/600x350/creamcake8.jpg[/img]

[img]http://hitro.bg/imagec/big/189886.jpg[/img]
[img]http://2.bp.blogspot.com/_BmlZhXkhyiw/T ... re+200.jpg[/img]
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Ver

Мнение от Ver »

Права си Нели, никакво време не ми остана тези дни.
Линди, тортата е повече от подходяща. :923 (Мони стана на 10)
И какво направихте?! Пак се разревах :328 , но този път от Любов.
Благодаря на всички :923
Обичам ви :1002

И сега е наред Вили на Нелката :)
Вили, пожелавам ти здраве!!! и усмивки.
Мъдрост да определяш целите и желанията си и сили да ги постигаш.
Любов.
Светлина.
Приятели.
Топлина.
Нежност.
Разбиране.

И весел празник разбира се :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Хей, права е била Верчето, скорпионската банда наистина била много сериозна... :1062
Да не пропусна все пак да честитя празника !
Нели, да ти е много здрава и успешна рожденничката! Много да се гордееш с нея! :922 :922
4_rojdenden449_l.jpg
(69.62 KiB) Свалено 857 пъти
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ох, цял ден нета е толкова "бърз", че не успявам да заредя форума.

Честит рожден ден на Вили!
Тя е една прекрасна млада дама и от сърце й желая смелост да следва мечтите си, а препятствията по пътя само да я правят по-силна!

Мдааа, Нели, много бързо пораснаха..... :922 :922
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Нелка, честити празници в семейството ти!
Нека рождениците бъдат живи и здрави, да ти носят много радостни и щастливи мигове!
Бъди най-обичаната мама и съпруга! :954
Прикачени файлове
1441383_759688260713640_127257515_n.jpg
(143.48 KiB) Свалено 831 пъти
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Честит празник на всички!
Нека любовта и уюта присъстват винаги в семействата ви!
Прикачени файлове
10453460_632336353543722_3851133377378660437_n.jpg
(124.83 KiB) Свалено 813 пъти
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Роси, Мони, Вили и Росен..... ......... бандата на скорпионите е наистина неизброима. :954 Изпуснала съм им точните дати и на всички :-| ...... Но при все това бих била щастлива да пожелая на всички тях да имат възможността да живеят според собствените си разбирания, да се ползват от свободата, която човешкият дух поначало притежава, и да имат силите да превъзмогват дребнавото, пошлото и незначителното полза на красотата, доброто и любовта!

Линди, Роси е пораснала и се е променила неузнаваемо..... :954 :954, не бих я познала, ако я видех някъде. Станала е изключително впечатляваща млада госпожица... :954 :954 Дори не си спомням кога се видяхме с вас....., но като че ли тогава и Бела, и Роси бяха съвсем малки момиченца...... А сега?! Е..... сега всичко се е променило. :-| И считам за по-добро! :954 :954

Верка, Мони е прекрасна сама по себе си и сама за себе си. Изграден характер (макар и още детски), собствено виждане за нещата и силен индивидуалист.. Свършила си прекрасна работа! :923 Пример си ми! Наистина. :954 Тя заслужава най-доброто от живота и съм сигурна, че това я чака. :)

Нелка, вие двамата с Ицо сте показали вярната посока на Вили и тя вече здраво е стъпила на пътя. Сигурна съм, че няма да се обърка и ще избере да продължи по нейния си маршрут... пълен с бури, с грешни посоки и остри завои, но изпълнен със стремеж и прекрасни моменти.

И така..... въодушевих се като видях многолюдното братство на скорпиончетата тук..... може би, защото и моето е такова иии ми е близко всичко и всеки. Ние имахме възможност да направим още един незабравим РД на Коки - този път с приятелите му караха картинг:

Изображение
IMG_2554.JPG
(1.22 MiB) Свалено 637 пъти
Гледаха кино в Арена-та и се почерпихме с пици и вино във Викторията. А накрая, кулуминация беше прекрасната и вкусна торта, която моята свекърва беше направила:
IMG_2567.JPG
(1.21 MiB) Свалено 637 пъти
IMG_2591.JPG
(1.51 MiB) Свалено 637 пъти
Малко се получи - 2 седмици яли, пили и се веселили, обаче.... така пък останаха незабравими спомени. :954 И е време за почивка. Съвсем кратка де, че след половин година е РД на Бела, а както знаем и той се чества подобаващо крупно :1069 .

Какво да ви кажа за нас!? Ние сме добре - здрави и всеки ден се борим с това, което ни предлага ежедневието. Малко съм уморена от скуката в дните. От друга страна пък нямам и много сили да променя какво-що, защото не ми стига и съня..... Ако има нещо, което ненавиждам от цялото си сърце, то това е ранното ставане. Еми няма що - точно на това съм се натресла и в момента и си ставам чинно в 6,30 часа..... Ако можеше да не е така.....

Нещо изкарах някакъв вирус, обаче съвсем и тотално на крак. Нямах време да се замислям, че ми има нещо. И то взе, че ми мина. :221 :221 Доволна и щастлива съм, че вече си върнах нормалната дължина на сутрешните кросове. Да не казвам голяма дума, но все по-често се улавям да си мисля, че това счупване на ходилото, не е било...... Ама казват така ставало като си подариш патериците на някого :1140 :1140 . Тренирам също усилено с 90-дневното предизвикателство на Руми иииии ми идва доста. Не трудността на упражнеинята, а това, че няма спирка. Но пък са все пак само 90 дни... И като се замисля каква заформена ще бъда в края :1069 :1069 :1069 ....... даааааааа, падам от смях :221 . От друга страна - това ми е страст и трудно мога да се спра.

Не знам дали ви казах как един ден се озовах изцяло без скорости на колата и то по време на движение.... Ей така, карам си карам иииии не мога да сменя нито една скорост.... все едно няма никой. Честно - УПЛАШИХ СЕ!!! Слава Богу, че не беше в някое грандиозно задръстване, което с моя помощ в това състояние, би добавило драматичен завършек от емоционална гледна точка. Не знам що за съдба имам, но съм орисана да водя коли по сервизи.... Е, и с това се справих. Ама що все на мен?!?

Исках да споделя и нещо от вчера..... Бях си намислила да си направя закуска от настъргана ябълка, кисело мляко и канела... Ябълката беше настъргана, канелата добавена, но когато изсипах киселото мляко от буркана (за инфо - аз си квася сама млякото в стъклени буркани), се оказа, че там има млечен чеснов сос :1215 :1215 :1215 ..... Нямах време за втора закуска ииииииии се наложи да попия реактивната смес от ябълка с чесън, канела и кисело мляко :1139 :1139 :1139 :1139 ...... Не ви го препоръчвам.. особено преди работа...... и срещи с клиенти. Иди че обяснявай, че си закусвал ябълка с кисело мляко :955 :955

Оставям ви с пожелание за прекрасни сънища! И с надежда, че утре ще пуснете по 1 ред тук, за да кажете, че всичко с вас е наред! :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит Рожден Ден на Сиана!
Здраве, щастие, късмет, усмивки, успехи и истински приятетели в живота и желая...!!! :922

10626660_277845335746620_1898487588075436486_n.jpg
(37.04 KiB) Свалено 620 пъти
Весело изкарване на празника!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Честит рожден на Сиси! Желая й успех с всяка крачка, която прави! Кураж да експериментира! Търпение за да научава и ясно съзнание за човека, който иска да бъде! :954. Винаги ме е очаровала с тихото спокойствие, което излъчва и дълбочината на погледа й... дай, Боже, да не се променя и винаги да е така загадъчно неразгадаема :) :) ! Весел празник, Цони

[img]http://www.happyholidays2014.com/wp-con ... Card-8.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Благодаря Ви, Бъни и Чери, благодаря и на другите, които отправиха поздравите си във фейса!
Много емоции бушуват в мен днес... Но най-вече съм щастлива, защото виждам, че детето ми расте спокойно и уверено. Бори се, пада, плаче, но става и продължава напред, още по-силна и по-смела. Дано има сили да сбъдне мечтите си!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Цони, бързам да честитя рождения ден на Сиaна, докато не сме минали в следващата дата, а после ще чета какво сте писали. :1062

Честит рожден ден на още едно пораснало момиче, което неусетно се превръща в млада жена! Здраве, любов, търпение (макар неприсъщо на младежката й възраст), бодрост и всичко, което си пожелае, за да може да се наслаждава на откриването на света!
Честита ти рожденица, Цони! За теб и за Цецо остава да преживявате всеки ден приключението да опознавате и откривате отново своята вече 15-годишна дъщеря, която сякаш вчера е била малко бебенце.
Последно промяна от Нели на 23 Ное 2014, 23:32, променено общо 1 път.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Заключено