Еми,проведох разузнаване....И!Ако мъж ти е внук на даскал Димчо,то свекърва ти трябва да се казва Веселина или Веска или нещо такова и да е една на мама и тати

Мъж ми не знаеше за този даскал,майка ми също

и как да знаят като той е учил бабата на моя мъж-а тя е на 82г

Инак се сетих къде е къщата,но никога не съм познавала хората,които живеят там.
Чери,всеки месец няма как да стане мила-много труд е това, а парарлелно с подготовката на един празник върви и останалата програма.
А относно програмата-изумяваш ме!В началото на учебната година би трябвало да ви запознаят с програмата на групата и да презентират учебния материал,който ще усвоят през годината.В повечето ДГ се работи по утвърдените от МОМН програми. Също така има и ДОИ-държавни образователни изисквания,които децата трябва да покриват.Ето
наредбата за тях,само че е за подготвителна група,но на същия принцип има и ДОИ за всяка възрастова група.
А всяка група или градина си избира помагала, с които да работи и родителите ги закупуват.Само за подготвителните групи са безплатни(вкл. и 5 -годишните).
Има много програмни системи(помагала)-
"Ръка за ръка" на издателство Просвета,
"Моливко" на издателство Слово,
Булвест има още на издателствата Анубис, Изкуство, и кой знае още колко знайни и не знайни програмни системи...Загледай се в някоя книжарница...
Вчера нямах време,но сега ще си видя 1-во априлския мейл и ще се стресна

А мен вчера ме метнаха 2 пъти,и признавам си вързах се

Особенно на мъж ми,който много убедително ме впрегна,че закъсал до театъра-свършило му горивото,пречи на движението и аз да ходя на бензиностанция,че да му нося....

Впрегнах се,ей!

Тъкмо бях спряла на зеленчуковия пазар....ама не успях да тръгна към бензиностанция-съжали ме и се обади
Еййй,много писах май

Дано не съм досадила
Чери,не подлудявай-и аз като чуя ремонт ми настръхва косата,ама после....
Исе,ще разправям за сценария по-късно-да видим какво ще стане
Чакам свеки да дойде,ставам да поразтребя,че от 2 часа кафе на компа пия

Ама събота е....ей това ми е най-приятно-по пижама,с кафе ако може до обяд
Хубав ден момичета
Поздравче
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]