Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
dora

Re: Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Мнение от dora »

здравейте и от мен :) днес бях на сини сливи и ябълки.опитах няколко хапчици от ориза със зеленчуци,с които ми е захранването утре :oops: иначе днес се чувствам прекрасно. :) браво на всички издържали геройски.
mironi

Мнение от mironi »

Здравейте и от мен!
И аз отчитам 3-ти успешен ден! Без прегрешения и то. Днес бях на праскови - 3 броя и сини сливи. Сега за вечеря хапвам малко диничка и лягам. Единствено ме мъчи това, че много ми се спи. Бях на работа и направо едвам изкарах - само за леглото си мислех.Мъчих се да пия - но май повече от 2,5 литра не направих днес. Сега ще пийна още малко. Иначе не пих сол, но тази от вчера май ме държа до следобяд.
Утре ще захранвам с домати и краставици от моята градина, малко овесени ядки, малко сини сливи. А вечерта салата пак от домати и краставици и малко извара. Не разбрах само маслини мога ли да включа, но като че ли ще сложа малко.
Захранването на мен ще ми бъде 3 дни. На втория ден на обяд ще хапна супа, освен плодовете и зеленчуците. Месото не ми е изкушение, но кашкавала и сиренето определено са - но тях чак на 4-ти ден. Харесва ми варианта 3 дни детокс - 3 дни захранване, а и смятам, че точно така е правилно. Плюс това си осигурявам 6 дни в месеца добра диета!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

След зейналата вчера черна дупка от глад в стомаха ми, днеска изкарах учудващо леко :1062
Всичко мина по план, без отклонения :fan
Но няма да крия, че вече с удоволствие си мисля за захранването.Обонянието ми така се е изострило, че тази вечер, мога да кажа кой какво е вечерял в квартала :221
Дай Боже и утре всичко да мине по план, макар че такъв още нямам :955 .......но утрото е по мъдро...
:923 :923 :923
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

bobichan написа: Та предписания не предписания това е. А доматите са ми селски - биволско сърце
Любими, само такива ям, откакто са на пазара.
Е, селски едва ли са, но са розови и вкусни. :)

Тази вечер и моето обоняние беше подразнено,
но и за миг не ми се прииска да опитам. :plezya se

Ами....това беше -честито на издържалите, вие подарихте здраве на вашето тяло! :326 :326 :326

Утре полека със захранването. :222

Аз си сложих да покълна жито и ако ми стане, с него ще захраня.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ето ме и мен . С Кики се включихме от днес . Добре сме . Аз съм на 2 праскови и 1 морков а той на 2 ябълки и една праскова . И ние като Чери май събота и неделя не можахме да детоксваме . Аз може утре да продължа , ще видим . Успех със захранването утре . :954
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ql4e ZLAto написа: Та все пак от прочетеното дотук се заинтригувах от въпроса със солта -и аз знам, че е вредничка, ама па без нея хич не става.
Става, става. Всичко е въпрос на нагласа. Пробвай и ще видиш, че става. Един ден не е фатален, според мен можеш да продължиш и утре.
mironi написа:Здравейте и от мен!
Захранването на мен ще ми бъде 3 дни. На втория ден на обяд ще хапна супа, освен плодовете и зеленчуците. Месото не ми е изкушение, но кашкавала и сиренето определено са - но тях чак на 4-ти ден. Харесва ми варианта 3 дни детокс - 3 дни захранване, а и смятам, че точно така е правилно. Плюс това си осигурявам 6 дни в месеца добра диета!
:326 :326 :326 Ейй, ти си герой! Стискам ти палци да стане точно както си го намислила. Може да включиш ядки преди млечните.
Cheva, ще ти стане житото, как няма да стане. Те и моите домати по случайност са селски.
Фюти, спорен детокс и утре. Май голяма групичка се заформяте. Марчи и тя е с вас.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
олеся

Мнение от олеся »

Да отчета втори успешен детоксов ден. Само течностите са ми мъничко - 3 л., но нещо се замотах и не усетих как мина деня.
Нямах никакви странични неразположения (главоболие, студ) - не знам защо при условие, че от 8 месеца не съм детоксвала, а и при раждането ми сложиха упойка, даваха ми АБ в продължение на 5 дни.
Важно е, че успях! Утре до обяд ще съм само на плодове и чай, за обед ще си сваря картофи, а за вечеря салата от домашни супер домати (Бобичан :1083 ) със сирене.
Внимателно и успешно захранване, момичета!!!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

И аз отчитам успешен тридневен детокс....със силно главоболие днес от късния следобед до сега.........не знаам това дали се дължи на отделянето на токсини или от настинка ...но наистина ще ми се "пръсне "главата.........На миналия детокс бях все поспалива.....сега пък главоболие..... :1053
а що се отнася до захранването.......и аз съм с "mironi" на три дневно захранване..(поне така съм го замислила).....стискайте палци...
И утре всички на отчет...
каквото и да покаже нашия приятел кантаръ,ние всички успешно направихме добра чистка на телатаа си :326 ...поздравления за което..
:923 :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро!!! :954
Поздрави на всички, които приключиха и успех на тези, които продължават и днес :524
Аз направих голям гаф тази сутрин.....БЕЗ ДА ИСКАМ :oops:
Ставам си сутринта ииии още преди да съм си отворила очите, отивам да си сложа водичка да се затопли, че да се почерпя рано-рано за добре свършената работа. :1062 Гледам на печката се мъдрят 2 тенджерки и хващам по-малката, че да стане по-бързо.Почвам да си пийвам сладко -сладко и на 3-тата глътка установявам, че нещо не е наред. :128 :126 С ужас разбрах, че съм награбила тенджерката с подсолената вода, дето приготвях вечерята. :328 Добре поне, че готвя много безсолно /според другите :1062 / и ползвах морска сол.ГОЛЯМА ИЗДЪНКА :126 :126 :126
Хайде после ще се отчета.Надявам се да прочета много щастливи постове днес! :923
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Добро да е! :954
Хайде, момичета, малко остана - само да захраним качествено и може да се хвалим вече.
Вчера се поизложих малко - доста назад бях с водата и т.к. не си купих още една диня, карах на каквото има. Зобнах май от всички плодове, които могат да се намерят в градината - малини, къпини, круша, ябълка :oops: . Днес, обаче, смятам да съм стриктна - след малко ябълка, към 10 овесени ядки с малко мед и канела, на обяд домати и краставици. За вечеря едни варени картофки ще ми дойдат добре. Този път мисля млечните да ги включа вдругиден.
Успешен ден на всички! :923
djiq

Мнение от djiq »

Здравейте и от мен момичета,

този месец правя детокса само един ден и като се замисля май ми е за първи път, досега винаги са били 3 :) , изкарах си вчера на диня, сини сливи, чай от джоджен и топла водичка и днес мисля да продължа само на зеленчуци.
Мъчи ме ужасно главоболие от 3-4 дни... не мисля че е от детокса, но вече почвам да се притеснявам , защото всяка сутрин се будя с главоболие, а по принцип нямам такива проблеми.
лек и весел ден на всички:)
Заключено