Нямаш проблеми, единствено ще ти се наложи да заплатиш таксата за въпросният ден, т.е. това че не са ходили няма да бъде приспаднато от таксата ти, ако не занесеш документи, че са болни.pepa_ilkova написа:Здравейте!
Влизам само да се отчета за втория ми успешен детокс.
Сега съм на работа и няма да мога да си изям овесените ядки, които снощи си накиснах. Нали не е проблем ако си ги хапна за обяд.
Чувствам се много добре. Лека, отпочинала, макар,че съм станала в 4,30 часа, но не от глад, а от притеснение за дечицата ми.
Мога ли да попитам някой дали е запознат с моя проблем, който не ми даде спокойствие цяла нощ.
В детската градина, казаха, че вече не се разрешава да отсъстват децата без причина, освен естествено ако са болни, и то след боледуването се предавали някакви специални документи от лекар. А аз имам свободен ден в петък и по принцип в петък не ходят.
Много се притеснявам ако това е вярно, защото моите деца не искат да ходят на градина, и най-вече каката, защото едно дете я тормози, а и тя не яде тази храна, която им дават там. Малкия плаче всяка сутрин, когато го карам, но не горови още така, че не може да се оплаче.
Много ми е болно приятели, как ще съм си в къщи, а децата ще реват в градината.
Знам че е хубаво да са там, но сърцето ми се къса като ги гледам как плачат сутрин.
Та пак да попитам имали някой който знае "Има ли закон, който да задължава децата да са на градина?" (естествено става въпрос да ходят не 5 а 4 дни на градина).
Пепа, вие да не посещавате градината на дъщеря ми?!?pepa_ilkova написа:Мога ли да попитам някой дали е запознат с моя проблем, който не ми даде спокойствие цяла нощ.
В детската градина, казаха, че вече не се разрешава да отсъстват децата без причина, освен естествено ако са болни, и то след боледуването се предавали някакви специални документи от лекар. А аз имам свободен ден в петък и по принцип в петък не ходят.
Много се притеснявам ако това е вярно, защото моите деца не искат да ходят на градина, и най-вече каката, защото едно дете я тормози, а и тя не яде тази храна, която им дават там. Малкия плаче всяка сутрин, когато го карам, но не горови още така, че не може да се оплаче.
Много ми е болно приятели, как ще съм си в къщи, а децата ще реват в градината.
Знам че е хубаво да са там, но сърцето ми се къса като ги гледам как плачат сутрин.
Та пак да попитам имали някой който знае "Има ли закон, който да задължава децата да са на градина?" (естествено става въпрос да ходят не 5 а 4 дни на градина).
Ще ме прощават всички институции, които се занимават с образование и т.н., но всичко, което се прави за деца, трябва да изхожда от техните нужди! Само това да е причина! И аз не бих си пускала детето въобще на градина, ако не работех - калпава система, никаква физическа подготовка, нулеви разходки през почти 5 месеца, т.е. през половината време, нецелесъобразни режими, несъобразяване с~ и незачитане на личността на детето!pepa_ilkova написа:......... как ще съм си в къщи, а децата ще реват в градината.
Е каква е логиката?!?! Бе това не е училище?valrus написа:Не,не,Черитка и нашата градина в Пловдив го напомни многократно на родителите.Но аз ще напиша молба по семейни причини,като се роди бебо,и пак няма да го пусна......пък таксата ще я платя.....,ама друг пътЩом не е посещавал градина,защо да плащам!
Иначе ,таксата ни е 50лв-.
Уаууууу, Джели, страхотен резултатgelikas написа:Момичета, тази сутрин кантара показа -4 и то само за два дни.![]()
Успешен ден на всички!
Деска, страхотно е че така се чувстваш! Ти си герой - удържа!vihrogonche написа:До момента - много вода, ансол, чай от мента без захар, кафета (с малко мляко и захар, иначе просто не мога да го пия кафето), 1 ябълка и 2 портокала.
Чувствам се добре, не ме боли глава, не ми е тежко както е обичайно за мен по време на детокс.
Хайде, довечера да мине и утре да се захранвам вече
Петя, ще те чакам и още как там!petya_d75 написа:........ и другата седмица се прехвърлям в темата за ПОД!
Точно така процедирах миналата зима и килограмите се топяха!snahar написа:По-натам за поддържане на огъня може да консумирате по 1 грейпфрут сутрин