В женския ни месец - детокс за здраве :)

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Zozo

Re: В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от Zozo »

Здравейте момичета!
От днес и аз съм с вас - на цитрусови сокове и киви. Обикновено и мен ме гони студ по детоксово време, така че приготвям дебелите дрешки :1062 А също и както повечето съм в очакване на МЦ. Той като че ли откакто детоксвам все съвпада горе-долу с всяко пълнолуние, което си е още по-голямо предизвикателство за преодоляване, защото и мен ме гони глад за сладко и нервичките ми стабилно са опънати :plezya se
Cerry - благодаря за съветите и милото посрещане!
Успех на всички до финала! :954
tita

Мнение от tita »

:954 То не боляло ... ама шубето, както казват е голям страх. :lol: Втори ден съм от детокса и нямам никакви, ама никакви оплаквания - нито ми е студено, нито ми е гладно, не ми е отпаднало или пък да прибягвам често до "големия бял телефон WC". :) Само докато прекарам английската сол сутрин е гадно :1052 ... ама минава. Надявам се да устискам и утре, че навика вечер да се хапва си иска неговото и е усилие на волята да не посягам към храната, а само към сокчето.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Рано пиле - рано пее :954 Аз нали стартирах в неделя и днес вече се захранвам, но няма да говоря за това, че да не всявам смут в редиците :) Успех на всички :329
В неделя смятам да съм ПОД-ова или плодова....зависи от настроението, че тия дни ориза нещо ми дойде в повече :plezya se
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
zdravez

Мнение от zdravez »

Здравейте момичета!Тази сутрин се изкуших и се претеглих на кантара и направо не можах да повярвам -2 кг.Много съм щаслива.Иначе вчерашния първи ден мина много добре-не чувствах глад, кипях от енергия.Еуфорията продължава и днес, само дето нещо не ми върви днес с течностите.Искам да попитам довечера да се захраня ли с малко овесени ядки или по-добре утре сутринта?Иска ми се да опитам от вкусните гозби утре....Успех на всички и много свалени грамчета и килограмчета... :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Линди, радвам се, че и ти се включи, и благодаря за победната песен, обожавам я!
А теб не те ли беше страх първо да изпиеш солта, пък после да излезеш навън и да вършиш работа?
Аз сутринта първо си заведох детето на училище, после спокойничко си напазарувах и чак като се прибрах към 9, си изпих ансола, та да не стане белята, докато съм извън къщи.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

cvety_rz написа:Рано пиле - рано пее
Ама и рано го колят :1062 - шегичка Цвети :923
Вихърче,какъв ти страх :1062 нали може да се предположи ,че за толкова време се познавам все пак.
На мен солта ми действа обикновено или късно вечер или на другата сутрин.
Иначе за поздравчето и на мен много ми харесва.Аз не съм привърженик на строго определен жанр музика - просто харесвам тази,....която ми харесва,която ме стимулира,независимо дали рок,класика,фолк или пък народна.В този ред на мисли - ето друго поздравче за всички смели детоксикантки,което също много ми допада

[youtube]AzoTZ8Llp8I[/youtube]
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, дружки. Не остана...... поне за мен - още един следобед. Ще се справя и този път, макар да признавам, че ми се яде целия свят. Ама не от глад :1053 :1053 - да не си помислите нещо! Никак даже от глад...... просто ми се яде.. Но хорото си е хоро и ще си го тропкам.

Снощи и аз изпуках от студ...... честно казано дори и февруари не ми беше така антарктическо. Обаче дет` се вика, не остана. Аз имам 1 кило минус засега и това ме устройва предвид факта, че ми липсва каквато и да е настройка. Щеше ми се да изляза да потичам в парка тази сутрин и ......... буквално ме примързя. :oops: :oops: Рядко ми се случва, но е факт.

Иначе на какво ще изкарам деня днес - досега имам 1 литър сок..... това си е постижение :826 :221 :221 . Вода над литър и 1 чай. С плодовете се захващам след малко. Ни ми се пие, ни ми се яде..... абе :plezya se :plezya se :plezya se . Аз нямам проблеми с преглъщането на ансола.... и си ми действа доста бомбастично :955 :955 :955 .
zdravez написа:Искам да попитам довечера да се захраня ли с малко овесени ядки или по-добре утре сутринта?Иска ми се да опитам от вкусните гозби утре....Успех на всички и много свалени грамчета и килограмчета... :954
Наде, браво, че устискваш! :326 Що се отнася до ядките, по-добре довечера си направи една зелена салата без сол, само с оцет/лимонов сок и маааааалко зехтинче. Причината да не се включват "житни" ядки и костилкови ядки е съдържанието им на белтъчини. Идеята е 3 дена организмът да не приема белтъчини, освен малкото, които има в цитрусите. Ако можеш, се стърпи. Ако не..... може и през просото, но еднократно и с мярка! Лично аз май се настървявам за зелена салатка, но ще видим.

Ами това е.... Засега. :razz:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mary

Мнение от mary »

Здравейте момичета! От няколко месеца ви чета и съм безкрайно благодарна, че ви има. :326 Вие ме заредихте с ентусиазъм, покрай вас се мотивирах да пробвам детоксикациите на Д-р Михайлов.
Аз детоксвам за пети път. Опитвам се да преборя отвратителната мигрена ,която ме мъчи всеки месец. Ще споделя за всички, които четат тук , че резултат има. Наистина детоксикацията има невероятен ефект за нормализиране на теглото, но положителния ефект върху здравето е наистина забележителен.
Пожелавам успешен детокс на всички .
От сърце благодаря на всички, които споделят мнение във форума. :324
Peteto

Мнение от Peteto »

Здравейте момичета кокичета :954

за протокола и аз съм на линя с детокса (ако броим и половинките си - значи ни бройте за двама).
та чувстваме се добре, от вчера сутринта до тази сутрин -2кг. което е перфектно - ще видим след детокса колко ще са, но ако свалям така много скоро ще мога да си нося хубавите дрешки :221 :221 :221

Но има едни голямо но - за този детокс и двамката се подготвяхме още преди това с един хранителен режим, и да ви кажа има огромно значение, защото през януари скочихме в детокса ей така без много да му мислим и беше катастрофално... идваше ми да изям всички около мен :423 и не само.
А сега като човек си е подготвил терена е къде къде по-лесно :222

Та пожелавам на всички мечтаните резултати и да се похвалите след това - кой колко и тн ...

Черитке - много добре се получи така, като ги сменяш, само ако искаш да потърсим и една трета за 3-я ден :221
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Drebno_dupe написа:Черитке - много добре се получи така, като ги сменяш, само ако искаш да потърсим и една трета за 3-я ден :221
Пете, на теб разчитам, щото ако оставиш на мене, ще пусна една тлъста печена пуйка да лети :1069 :1069 :1069 ..........

Разкажи повече за този режим, който сте провели с мъжа ти!

Държа да напомня, че който иска да се включи в новосформираната и крайно нетрайна група Лунен кръг по повод МИСЛОВния ПРИЯТЕЛСКИ КРЪГ ПО ПЪЛНОЛУНИЕ - 8 март, 15:15 часа, нека се запише там в темата или пък сам се включи............ още не знам как става това последното :1062 :1062 , ама сигурно няма да е трудно..... :955 :955
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Peteto

Мнение от Peteto »

Чери... както видя, вече се погрижих - не друго а да не ти е скучно :plezya se

шегичка... :955 :955 :955

макар, че и това с пуйката не е никак зле, но като чели за Коледа ще е по-подходящо :1062

относно режима, той е правен за Камен от диетолог, и има невероятен ефект, защото се яде през цялото време имаш по 5 хранения на ден, но се комбинират.
Ако те интересува мога да ти дам координати на човека, много е печен :524
Заключено