Здравейте, дружки. Не остана...... поне за мен - още един следобед. Ще се справя и този път, макар да признавам, че ми се яде целия свят. Ама не от глад

- да не си помислите нещо! Никак даже от глад...... просто ми се яде.. Но хорото си е хоро и ще си го тропкам.
Снощи и аз изпуках от студ...... честно казано дори и февруари не ми беше така антарктическо. Обаче дет` се вика, не остана. Аз имам 1 кило минус засега и това ме устройва предвид факта, че ми липсва каквато и да е настройка. Щеше ми се да изляза да потичам в парка тази сутрин и ......... буквално ме примързя.

Рядко ми се случва, но е факт.
Иначе на какво ще изкарам деня днес - досега имам 1 литър сок..... това си е постижение

. Вода над литър и 1 чай. С плодовете се захващам след малко. Ни ми се пие, ни ми се яде..... абе

. Аз нямам проблеми с преглъщането на ансола.... и си ми действа доста бомбастично

.
zdravez написа:Искам да попитам довечера да се захраня ли с малко овесени ядки или по-добре утре сутринта?Иска ми се да опитам от вкусните гозби утре....Успех на всички и много свалени грамчета и килограмчета...

Наде, браво, че устискваш!

Що се отнася до ядките, по-добре довечера си направи една зелена салата без сол, само с оцет/лимонов сок и маааааалко зехтинче. Причината да не се включват "житни" ядки и костилкови ядки е съдържанието им на белтъчини. Идеята е 3 дена организмът да не приема белтъчини, освен малкото, които има в цитрусите. Ако можеш, се стърпи. Ако не..... може и през просото, но еднократно и с мярка! Лично аз май се настървявам за зелена салатка, но ще видим.
Ами това е.... Засега.