Нека през юни успеем всичко да изчистим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Аватар
Мърмори
Философска система

Нека през юни успеем всичко да изчистим!

Мнение от Мърмори »

Дойде време за детокс пореден- детокс на тялото, на душата, на държавата...

Нека бъдем заедно във всичко това, защото само така ще успеем!

Искам да ни е цветно, да ни е леко, да ни е слънчево !

:227 :1075 :1078 :227

Можем да го постигнем!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Нека в юни да успеем всичко да изчистим!

Мнение от Сиренце »

[img]http://www.obekti.bg/images/stories/articles/7893/l.jpg[/img]

В края на тази седмица ще станем свидетели на най-голямото и най-близко пълнолуние на 2013 г. Следващият път, когато Луната ще е толкова близо до Земята е чак през август 2014 г., съобщава ЕarthSky.org.

На езика на астрономията това се нарича пълнолуние в перигей – най-близката до центъра на Земята точка от орбитата. От няколко години обаче явлението стана известно и като "Супер Луна".

На 23 юни пълната фаза на Луната и най-голямото й приближаване до Земята попадат в рамките на един час (14 - 15 часа българско време).

Когато е в перигей, Луната е с около 25% по-ярка, отколкото ако е в апогей, но това трудно се забелязва с невъоръжено око. Човешкото око може да различи ясно яркостите на два източника на светлина, ако те се отличават поне два пъти.

Друг ефект, който е предизвикан от по-малкото разстояние между Земята и Луната, са по-интензивните приливи и отливи.

И като се има предвид тази информация, си мисля, че детокса този месец трябва да е със забележителни резултати. Записвам се за 22, 23 и 24 (щото на 21 съм на банкет :oops: )
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, момичета!
Мърмори, благодарим за новата темичка! :828 Прекрасни послания!!! Страхотна си! :826
Сиренце, информацията за луната лично за мен ми беше много полезна.
Аз също се присъединявам към пожеланието ти този път да имаме забележителни резултати, но аз също пожелавам да сме много повече от предния път. Така е по-весело и много по-леко. И ми липсвате :oops: .... и затова...

А иначе аз се включвам в отбор "черешка" :lol: ... Мислих да е на кайсии първоначално, но после реших да отдам последна чест на най-любимия ми плод за тази година и затова.

На мен този детокс ще ми е доста труден. :???: Първо защото утре съм на екскурзия до Велинград и ще трябва през целия ден да си ям черешките и ще ми е неудобно от другите....ансола ако ми действа пак така.....и трябва да си нося поне две бутилки по 1.5 вода и така ще има да спирам на всяка срещната тоалетна....Ама каквото-такова, дано издържа утре. В събота имаме събиране вкъщи няколко семейства - пак трудно ще ми е. А в неделя имаме събор на село и ще има песни, танци, кебапчета и биричкааааааа... :1062 Последната ми е най-големия порок... :1211 обожавам я и просто ще ми е мнооооого трудно.
Стискайте ми палци, защото май и аз ще трябва да си стискам. :524
Още веднъж - липсвате ми. :922 Желая ви хубава и спокойна вечер и много успешен старт утре. :329
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Наскомими, този детокс на мен ми звучи като изпитание. То много съблазън много нещо. Аз също стартирах от днес пък да видим какво ще стане. :1044
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте отново!
Аз ходих на лекар, точиха ми кръв....за профилактичен преглед...поканата ми беше за другата седмица, ма си викам, така и така се прави на гладно :1062
Изпих си солта и съм готова за подвизи. :1216 След малко тръгваме за Велинград - стискайте палци да устискам.

Сладка дебеланка, ще е изпитание, но то за мен детокса винаги е изпитание, че съм си много пощеливичкааааа...
Желая ти успешен детокс, че нещо не ми се струваш ентусиазирана и вярваща. Трябва да гледаме позитивно и да вярваме, че ще успеем. Аз вярвам, че ти ще успееш и ще имаш страхотни резултати!
:923
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро и от мен :923

На линия съм за 21, 22, 23; стартирам от 68 кг. И аз очаквам по-добри резултати - съчетавам детокса и този път с фитнес :1216
Пожелавам на всички ни търпение, воля и силен дух :fan
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Наскомими, имам хъс, но се притеснявам как ще изкарам на работа. И трите дни съм на работа, а не мога да мръдна от работното си място- най-много за малка нужда и то не често :( Иначе искам това лято наистина да отслабна много и да ги задържа,
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Нека през юни успеем всичко да изчистим!

Мнение от Мърмори »

Аз съм на линия от утре. Тази вечер сме на бизнес вечеря и няма как да се цепя.
Успех на всички! Макар засега да сте единици. Хайде, стягайте се, идва време за море...
Ще я видим тая супер луна колко е супер- ако вземе да сътвори чудеса и да си вляза в миналогодишната рокля, ще я призная за супер. Иначе не.
Мими, тази сутрин на няколко пъти посегнах към монитора да махна тая буболечка :221
zdravez

Мнение от zdravez »

Здравейте , мили мецанки!От доста време не съм взизала във форума, но ви чета когато имам време!Този детокс и аз съм на линия. Сутринта имах малко задачки и затова чак сега успях да изпия ансола.И с течноостите съм назад, но ще наваксам до довечера.Купих си и плодове.Иначе сутринта се метнах на кантара - стартирам от 73.300кг. МНОГО искам да видя 6-цата. Стискам палци на всички детокстващи и след 3 дена да се похвалим с блестящи резултати!!!!
tita

Мнение от tita »

Приветско :222

Не съм детоксвала от 2, 3 месеца и много се замислям дали да не се включа сега. Тез приказки за големи Луни и т.н. ме амбицират, но при мен само с амбиция не се получава. Ако утре сутринта имам и мотивация, ще изкарам 22-и и 23-и.

Леко и успешно детоксване на всички!
yani4ka_83

Мнение от yani4ka_83 »

Здравейте,
този месец и аз съм в отбора на детоксващите. Това ми е втора детоксикация, първата беше през есента.
Едва първи ден ми е на плодове и вече умирам за нещо солено, но няма да се предавам.
Заключено