Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от Kleo »

dexter написа:Момичета, бихте ли ми препоръчали някой хотел във Велинград? предполагам всички имат минерални басейни, защото ще ходим именно за това :). Гледах в нета, но има толкова много, че няма да успея да избера без някоя и друга добра дума от приятел :).
С две ръце ти препоръчвам точно хотел АУРА във Велинград :524 :326 :524 Дори да не спите там, там ходете да ползвате БАСЕЙНИТЕ му - два външни с гореща минерална вода, един огромен красив закрит басейн с топла минерална вода, душове, джакузи + още един малък закрит басейн... Невероятно е там. ЦЕНАТА - 10 лв. / ден / възрастен човек и 5 лв. /ден / дете.

http://www.hotelaura-bg.com/bg/ - Хотел Аура Велинград, официален сайт
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от Kleo »

cchery написа:Елисче, забравих да ти пиша, че аз съм ОК за въпросната пицария... :222 Засега сигурни за Перник за другата неделя сме аз и Деси. ...
Елис, с нетърпение очаквам Пернишката среща и запознанството ми с теб. Аз съм ОК за пицарията също. Където ще да е, важното е да се видим на живо и да полафим, нали така?

Зори, прегръщам те силно и съм сигурна, че тежкото скоро ще премине, с теб съм, момиче!
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от cchery »

Здравейте, мацки. Малко бръжка ще съм днес, ама..... така е.......

Първо, Зори, не мога да пропусна да похваля Дари - много интересно е навързала думичките в стихотворението... и правилно, и последователно и смислово - браво на нея!!! Явно наистина и Тайсън, и Клео й действат вдъхновяващо! Браво!!! :326 :326 За още малко вдъхновение добавям от себе си това:
Arti_Tyson 2.jpg
(384.58 KiB) Свалено 376 пъти
и това:
Arti_Tyson.jpg
(3.26 MiB) Свалено 376 пъти
Ами какво да кажа....... гените са си гени..... персийците са едни много мързеливи същества, но същевременно добродушни и спокойни.... ииииииии КОСМАТИ :lol: :lol: :lol:...... Зори, снимките на Тайсън, които ми прати или са от детството му, или Артурий е ГМО.... :1139 :1139 :1139 .... толкоз много косъм нямаме ние четиримате вкъщи взети заедно :1140 :1140 .

Зори, разбирам те и без думи, че ти е тъжно. Не вървят в този момент думи на.... каквото и да е - ни съчувствие, ни успокоение... дори не приемам и идеята, че това е начин да научим някакви уроци... и да е така, този начин не е честен. Искам просто да знаеш, че съм с вас ииии си мисля за вас! И ако нещо ти дотежи много, просто ми се обади! :923
Kleo написа:Елис, с нетърпение очаквам Пернишката среща и запознанството ми с теб. Аз съм ОК за пицарията също. Където ще да е, важното е да се видим на живо и да полафим, нали така?
Елисче, дотук сигурни сме аз, Деси и Краси :954 . Фюти мисли по въпроса - ще знаем по-натам. Можеш да резервираш в пицарията - надявам се да няма разминавания. Плановете са към 16,30 часа да сме в Перник. Надявам се да не се обърка нещо.
futarela написа::922 Знам ,че това е малко ,но :329 това съм аз .
Екстра си е това от теб, Фют! Важното е че мина!! Чакам да се похвалиш с находките си, за които тръгна днес!

Момичета, нещо ми е студено в офиса...... не знам защо.... хем навън се позатопли. Снощи бяхме на СПА с Боби и Фюти...... аха да ме зацепи тиквата от много стояне в топлите стаи, но удържах фронта..... невероятно, но само с масаж и леко наместване на черепните кости, и успях да се размина с нурофена.

Оставям ви сега!!! :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система
Мнения: 1304
Регистриран на: 19 Авг 2010, 21:51

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от Мърмори »

Ани, страхотни снимчици! Благодаря ти! ЗА ВСИЧКО!

Момичета, пуснала съм няколко темички в нашия си продавалник- http://forum.metsababa.net/viewforum.php?f=32" onclick="window.open(this.href);return false;. Моля ако някой се интересува от нещо да ми звънне.
DeerE
От писане глава не боли
Мнения: 880
Регистриран на: 20 Авг 2010, 21:17

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от DeerE »

Добра вечер на всички. От доста време ха да пиша, ама то не е за разправяне. Само моят живот ли е такъв водовъртеж, не мога да разбера или пък съм прекалено чувствителна и наивна, може и комплекси да имам :mrgreen:
Зори радвам се да те видя тук. Определено липсваше. :923 :923 :923
Срещата в Перник - прекрасно, в последно време срещите съвпадат все с нощните смени на мъжо. Или може би това е така защото той почти е само нощни смени :328 Крисчо ми е болен, опитахме се няколко дни да го стабилизираме но не успяхме и от днес е на АБ, но нищо не е пил АБ от две или повече години.
В събота и неделя прекарахме прекрасно, в събота бяхме на гости при мама, напазарувахме и приготвихме вечерята, докато тя беше на работа. Сестра ми също дойде прекарахме много приятна вечер тъй като от доста време не се бяхме събирали, приготвихме всичко ние за да не затрудняваме мама и даже останахме да спим при нея, за първи път от както сме се изнесли от там. Много приятно ми беше. В неделя станахме изчистихме измихме подредихме и заведохме децата на кънки, Алекс заведохме на ледената пързалка в Люлин. За първи път, детето беше много щастливо, справи се прекрасно беше изключително щастлива, след това ги заведохме на боулинг и това за първи път... Децата бяха изключително щастливи прекараха чудени два дни с мама и тати и им личеше, а ние с тате също бяхме безкрайно щастливи. На финала неделя вечер не изчистено не изпрано ама все ми е едно, не мога да си спомня някой беше писал тук "чиста къща пропилян живот" :221 наистина ми е за първи път. :922
Приятна вечер на всички.
DeerE
От писане глава не боли
Мнения: 880
Регистриран на: 20 Авг 2010, 21:17

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от DeerE »

[img]http://bleed.blog.bg/photos/8292/origin ... _large.jpg[/img]
Добро утро дами.
Да почерпя днес моя мъж има ЧРД :922 :1092 :1005
ЧРД Роска пожелавам ти да бъдеш на първо място здрав, много щастлив, пожелавам ти да бъдеш по уверен в себе си :1055 ОБИЧАМЕ ТЕ. :922
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра
Мнения: 2131
Регистриран на: 28 Окт 2010, 07:49

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от cvety_rz »

Еми, весел празник ви пожелавам!Нека животът ви бъде изпълнен с много приятни моменти с много любов и хармония! :227
Зори, :922 :922 :922 :922 :922
Имаш много талантлива дъщеря.Виж колко много неща умее.
Елис, ти как си?
Вчера децата тръгнаха на градина и вечерта като ги вземахме се разбра, че има скарлатина в групата на Симчо.С тия градини.......не ми се говори.Жалко, че е задължителна......
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от cchery »

Добро утро, момичета! Не знам как е по другите места, но днес утрото тук в Младост обещава един прекрасен пролетен ден! :954 :954 :954 Има слънце. Има синьо небе. Птичките не млъкват...... и не е много студено. Докато оставя Бели на у-ще, а то е под терасата ни, т.е. бързи сме, успях да се заредя с настроение и желание за действие! :954 :954 За съжаление забравихме кутиите с храна и плод на Бела вкъщи....... понякога просто не ми стига акъла за всичко :1139 .

Емка, така както си го описала, сте изкарали страхотни почивни дни.... и то по начин, по който ти винаги си си ги представяла - поне тук пред нас :954 - мама, тати и децата - заедно и вършещи някакви неща пак заедно! Звучиш прекрасно.... дори не знам защо си написала това:
DeerE написа:От доста време ха да пиша, ама то не е за разправяне. Само моят живот ли е такъв водовъртеж, не мога да разбера или пък съм прекалено чувствителна и наивна, може и комплекси да имам :mrgreen:
:1044 :1044 :1044

Честит ти рожденик! Нека наистина придобие онази увереност, която ти да виждаш в него!

Цвети, не се тревожи за скарлатината. Явно й почва сезона в момента. В класа на Бели също има едно момиченце. Всъщност то ни е комшийче и ...... преди 10 дена някъде Бела й беше на гости у тях да играят. Като отидох да си я взема, баба й каза, че е с Т ... е след 2 дена беше с диагноза скарлатина :) . Но Бела е "куче" :oops: .... в най-добрия смисъл на думата - тя покрай батко си е била 5 пъти в близък и непосредствен контакт с болен от скарлатина и дотук не се е разболявала. Важното за скарлатината е да се знае, че тя не е шарка такава, каквато я разбираме. Т.е. както една варицела - силно заразна и прилепчива. Това е бактериална инфекция със стрептококи и децата трябва да са над 8 часа в близък контакт в затворено помещение, за да има възможност да се разболеят. И дори тогава единици го правят. В повечето случаи се развиват бактериални ангини, а не скарлатина. Така че - споко!

И да не забравиш да ми се обадиш като колнете праска :D . Ще измислим начин месото да дойде до Софето. :923

Хубав ден от мен! Аз се почвам с тренировки! :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от Kleo »

... Само моят живот ли е такъв водовъртеж, не мога да разбера или пък съм прекалено чувствителна и наивна, може и комплекси да имам ...

DeerE, моят живот е водовъртеж от има-няма ... 37 години ... и това ти го казвам нито, за да омаловажа думите ти, нито за да се пошегувам със самата себе си ... а защото точно така го чувствам... вода, вода и пак вода... понякога са водопади, друг път ручеи и поточета, трети път - океан или море, най-лошото е, че съм имала периоди, в които съм се усещала сякаш потопена в мътно лепкаво блато, от което няма излизане... имало е и цунами... както и градушки!!! Също така локви от сълзи... и вадички, и замръзнали езера... и слана, и скреж... влага, мъгла, роса... но това е то при мен - вечната ВОДА. ... Знаеш ли, от всички стихии, водната е най-променливата, гъвкавата, но и най-силната, устойчивата и побеждаващата? Приеми всичко това от добрата му страна. Ти си чувствителна натура, аз също. Аз съм страшно емоционална също така. Мисля, че имам и дълбоко вкоренени комплекси от детството и тийн-годините ми, които още боря и преборвам. Понякога се чувствам не от този свят. Липсва ми земя, определено. Не съм практична, нито прагматична. Трудно се ориентирам в околната среда. Прекалено съм наивна и все вярвам в доброто у хората. Макар и изпонаранена и с нарязано сърце, оставам същата. Аз. Деси. Мисля, че никога няма да ми дойде акълът в главата. Уж узрявам за някои изводи, а все правя толкова детски грешки, че чак се питам дали съм инфантилна... и въобще какво ми е и защо съм такава... Отговор не намирам засега. Уча се да се приемам каквато съм и това е. Е, опитвам се да бъда по-различна на моменти. По-оцеляваща. По-голяма непукистка. Но отвътре си оставам уязвима и ранима. Така че, миличка, ако това ще те успокои, не си само ти. Не си сама. И аз съм така, и то от много години... Ако искаш може да продължим диалога на лични. Ще се радвам, ако успея да те подкрепя в тежък за теб момент / период. Не на последно място, да ти е жив и здрав мъжът, да се държи така с теб, че да топли женската ти душа! Защото всички ние освен, че имаме деца и тяхното щастие ни прави щастливи, сме и жени, партньорки, съпруги, приятелки, любовници - тоест за нас е важно какъв е мъжът до нас, подкрепя ли ни, вдъхва ли ни кураж, смелост, любов, нежност, страст, сила... грижи ли се за нас ... или честичко ни потапя в мирова скръб, особено ако сме с по-нежни сърца и чувствителни по природа, като теб и мен... Засега приеми приятелска прегръдка с пожелание за усмихнат ден и прекрасен празник за теб и семейството ти! ... Радвам се за хубавия уикенд, който си изживяла с близките си. Осигурявайте си такива почивни дни по-често. Важно е. И помни, че си принцеса. Всички ние сме.

Изображение Изображение Изображение
Последно промяна от Kleo на 17 Мар 2015, 10:15, променено общо 2 пъти.
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред
Мнения: 1850
Регистриран на: 19 Авг 2010, 21:41

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро и от мен!
Днес наистина е прекрасен ден,слънчев и безоблачен,сутринта,докато проветрявах вкъщи чувах птичките и сякаш усетих пролетта с пълна сила.Искам си слънцето и топлото време.
Цвети,в Перник също има бум на скарлатина,то просто да ти писне от вируси,бактерии и всякакви гадини :1052 .И аз съм много разочарована от контрола по градините,вчера дори пуснахме поредната жалба,дано се стреснат малко.В петък детето на кумата,което е в групата на Ивето е стоял 3 часа с Т,без да му дадат нищо,защото сестрата я нямало :eek: ,тази жена е невъзможа,не си гледа работата въобще и си тръгва по обяд,а все си мисля,че трябва да стои до края на раб.ден или поне до към 16:30,едва ли е на 4 часов тр.договор.Направо нямам думи от цялото безхаберие.
Зоринка,Дарка на колко стана?Толкова сладко и невинно е това,което е написала,браво на детето!
Емка,честит ти рожденник,бъдете здрави и повечко прекрасни емоции желая!
Чери,пицарията не е тази.Съвсем скоро я откриха и се на мира в кв.Изток,където и ние живеем.Тъй като Боби най-вероятно тогава ще е на път,аз ще съм с децата и предпочетох да е по-близо до вкъщи.Казва се Deep Dish,ако искаш да се ориентираш.часът мен ме устройва,като наближите ще се чуем ако имате нужда от упътване,но едва ли :222 Толкова се радвам,че ще ви видя и от цялото си сърце ви благодаря за жеста,който правите,много мило от ваша страна :oops:
Мони,къде се загуби?
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.



Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от Kleo »

ellis_stoyanova написа:... Днес наистина е прекрасен ден,слънчев и безоблачен,сутринта,докато проветрявах вкъщи чувах птичките и сякаш усетих пролетта с пълна сила. Искам си слънцето и топлото време. ... Зоринка, Дарка на колко стана? Толкова сладко и невинно е това,което е написала,браво на детето! ... Чери, пицарията не е тази. Съвсем скоро я откриха и се на мира в кв.Изток,където и ние живеем. Тъй като Боби най-вероятно тогава ще е на път,аз ще съм с децата и предпочетох да е по-близо до вкъщи.Казва се Deep Dish,ако искаш да се ориентираш.часът мен ме устройва,като наближите ще се чуем ако имате нужда от упътване,но едва ли :222 Толкова се радвам,че ще ви видя и от цялото си сърце ви благодаря за жеста,който правите,много мило от ваша страна :oops: ...
Елис, ние също много се радваме, че ще дойдем при теб!!! :524 Пролетта наистина идва, виждам я, чувам я, усещам я... с всичките си сетива. Прекрасен сезон! :954 Относно пицарията - спри вече да се безпокоиш, моля те. Важното е да се видим и да ти е удобно максимално на теб. Да разбирам, че ти ще си с децата на срещата? Питам, защото ако е така, се чудя Ани дали ще е с нейните, дали аз да взема моето? :1044 Щом има безплатно място за игра на децата, това няма да ни е пречка откъм финанси. А и за тях ще е разнообразие и общуване... знам ли? Иначе погледнах в интернет за пицарията, видях я как изглежда отвън, прочетох и някои коментари. Пак ти казвам: все ми е едно къде ще идем, важното е да седнем да се видим, да се запознаем най-накрая, да си поговорим като хората. Другото са подробности, на които лично аз не отдавам кой знае какво значение! :922 :329 :923

Вижте на какъв линк попаднах:

Супер Яки неща - свежи идеи и футуристични предложения - цък!

[img]http://www.gradinata.bg/_images/i012063.jpg[/img]
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Заключено