Методът САЙ-КЕЙ® или Психологическата кинезиология

Свобода на словото
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Методът САЙ-КЕЙ® или Психологическата кинезиология

Мнение от Kleo »

Какво се случва по време на САЙ-КЕЙ сеансите? ОТТУК

Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие

Виртуална обител за лечение и трансформация

Изображение

По време на сеансите се случва следното:

След получаване на разрешение от страна на Висшия Аз на лекувания и проверка на готовността на подсъзнанието и съзнанието му да участват в този процес и да инкорпорират промените, които ще настъпят вследствие на него, аз установявам телепатичен контакт с енергийно поле на лекувания. Усещането е все едно аз съм самият лекуван и се намирам в неговото енергийно поле и тяло. В състояние на много дълбока медитация (тета ниво) аз произнасям наум позитивната програма, която искаме да запишем, в пространството на подсъзнанието на лекувания. Ако тя е нещо, в което подсъзнанието му не вярва, тя прозвучава „фалшиво”, което означава, че в подсъзнанието му има енергийни записи на негативни/неправилни вярвания, нагласи, спомени, състояния или емоции, които противоречат или противодействат на тази програма. Наричам ги най-общо „блокажи”. Това може да са записи от този живот – включително вътреутробни и от най-ранното детство, записи от минали животи или родово-онаследени и предадени по генетичен път негативни записи.

Когато произнеса позитивната програма в пространството на подсъзнанието на лекувания, всички тези негативни записи стават активни и осезаеми. Усещат се като неприятни усещания, тежест, присвиване и дори физическа болка в определени части на енергийното поле или тялото. След като ги идентифицирам по този начин, в ролята си на посредник аз започвам да канализирам светлината на Висшия Аз на лекувания, като така й позволявам да се насочи към негативните записи и да ги изчисти. Те се топят под тази светлина, подобно на облачета под лъчите на слънцето. Изчистването продължава дотогава, докато има негативни записи за изчистване. Висшият Аз на лекувания е този, който решава какво, в какъв ред и с каква бързина да бъде изчистено. Колко дълго ще продължи изчистването зависи от количеството, интензивността, плътността и дълбочината на негативните записи. Обикновено първите позитивни програми се записват по-бавно, защото са налице много подсъзнателни блокажи, особено при хора, които никога преди това не са прилагали никаква форма на енергийно или друг вид изчистване на подсъзнанието си.

По време на сеанса аз усещам ясно какви точно са някои от нагласите или емоциите, които се изчистват. Понякога получавам и интуитивно знание за миналите животи на лекувания, в които са възникнали някои от негативните записи. Друга част от негативните записи усещам просто като зловредна енергия с определен интензитет и качество. За целите на изчистването на тези негативни записи, обаче, не е необходимо нито аз, нито лекуваният да осъзнаваме какви точно са те. САЙ-КЕЙ техниката позволява те да бъдат изчистени и без подобно осъзнаване. Достатъчно е, че Висшият Аз на лекувания знае какви са тези негативни записи и знае кои от тях могат да бъдат изчистени. Макар и рядко, има случаи, когато Висшият Аз на лекувания не оторизира изчистването на определени записи. В такъв случай съответните неправилни нагласи ще се проявят в живота на човека под формата на определени житейски и/или здравословни проблеми и той ще трябва да се справи лично с тях, тъй като Висшият му Аз преценява, че това е най-ефективният начин човекът да отработи определена карма или да научи някакви необходими уроци (да постигне определени осъзнавания).

Моментът, в който негативните записи са били изчистени и позитивната програма вече е приета от подсъзнанието на лекувания, се усеща изключително ясно. Настъпва огромно чувство на облекчение, приповдигнатост и зареденост. Програмата вече е записана!

След сеанса аз ви изпращам кратко писмо, в което ви информирам, че сеансът е бил проведен, както и коя програма или програми са били записани по време на него. В писмото не включвам информация за това какви конкретни негативни записи са били изчистени, освен в случаите, когато вашето подсъзнание или свръхсъзнание ми подаде сигнал, че има нужда да узнаете това на съзнателно ниво, за да разширите своята осъзнатост.

Кога и как се усеща ефектът от сеансите

Това е строго индивидуално при всеки и зависи както от самата програма, която е била записана, така и от редица други фактори.

На първо място, за да усети ефекта от сеансите, човек трябва да вярва в този тип лечение. Това важи не само за енергийното, но и за всеки друг тип лечение. Ако човек не вярва, че даден тип лечение може да подейства по принцип или конкретно при него, това негово неверие може да му попречи да види или почувства ефекта от лечението. Блокажите ще са били изчистени, позитивната програма ще е била записана, но неверието на човека ще му попречи да изживее ефекта от това. Независимо на какъв етап на развитие е човек, неговото съзнание е изключително мощно и няма да му позволи да види или намери доказателства за нищо, в което този човек не вярва. Вярванията представляват изключително мощни филтри, които въздействат върху възприятието на човека и допускат до неговото внимание, единствено онова, което съответства на неговите вярвания. Така че, ако не вярвате в този тип лечение, по-добре не си поръчвайте сеанси, нито пък ме молете да ви докажа, че те действат, защото моята работа не се състои в това. Ако пък, подобно на Фокс Мълдър :), сте на етап „Искам да повярвам”, т.е. донякъде вярвате в този тип лечение, но имате и някои съмнения, пишете ми за това, за да започнем вашата терапия, като първоначално запишем в подсъзнанието ви програмата „Аз вярвам в САЙ-КЕЙ сеансите и позволявам на ефекта от тях да се прояви осезателно в живота ми”. Когато лекуваният вярва в терапията, това значително улеснява работата по време на сеансите, като същевременно му позволява да почувства по-бързо и по-силно ефекта от тях.

При някои от сеансите ефектът настъпва мигновено или до няколко часа след тях. При други са нужни няколко дни или по-дълго време, за да започне този ефект да се проявява и усеща.

Ако сеансите са били свързани с изчистването на стрес, страх, напрежение или тревожност, ефектът може да настъпи много бързо, стига това да са били спорадични състояния. Ако това са били състояния, натрупвани в продължение на години и вече превърнали се в хронични, изчистването им може да отнеме повече от един сеанс.

Ако по време на сеансите са били записани програми, свързани с подобряването на самооценката, самочувствието, самоуважението и любовта към себе си, ефектът започва да се усеща постепенно, като с времето се усилва. Човек забелязва, че започва да се чувства по-спокоен, по-освободен, по-сигурен в себе си, по-склонен да общува с другите, по-уверен в изразяването на себе си и на своите мнения и потребности. Забелязва, че някои негови комплекси или задръжки са изгубили силата си или напълно са изчезнали. Понякога е нужно човек да изчака да попадне в определени ситуации, за да забележи, че у него е настъпила някаква положителна промяна, тъй като именно стресовите ситуации му позволяват да види, че в тях той вече не реагира така, както обичайно би реагирал преди, когато самочувствието му е било далеч по-ниско.

Записването на някои програми пък изисква последващо осъществяване на някои допълнителни промени или действия от страна на лекувания, за да се обективират тези програми в живота му. Ако например в подсъзнанието на човека е била записана програмата „Потокът на изобилието потича в живота ми”, това не означава, че още на другия ден банковата му сметка ще се увеличи от самосебе си или че той ще спечели от лотарията. Записването на тази програма гарантира, че от подсъзнанието на този човек са били изчистени онези негативни записи, които са пречели на това тази програма да стане факт в живота му. Записването на тази програма в подсъзнанието му също така означава, че дълбоко в себе си той вече вярва, че това е възможно и че той заслужава това. Записването на тази програма в подсъзнанието му означава, че оттук нататък той ще действа по-уверено и по-смело по посока на актуализиране на тази програма, тъй като неговият устрем и самочувствие няма да бъдат подкопавани и саботирани от негативни и неправилни подсъзнателни модели на мислене. Но всичко това не означава, че този човек е освободен от необходимостта да положи необходимите усилия и труд, както и да вложи необходимото време, за да превърне тази програма в реалност. Определени житейски промени, както и определени промени в тялото и здравето изискват време, усилия и конкретни действия, за да се реализират. Те не могат да настъпят единствено вследствие на факта, че по време на сеанс е била записана позитивната програма, че те са вече факт. Вярвания като „Аз възвръщам оптималното си тегло” или „Аз постигам успех в избраната от мен област”, макар и записани в подсъзнанието, ще си останат само вярвания, ако човек не направи нищо, за да ги актуализира. Тези вярвания са задължителна предпоставка за това той да успее в поставената от него цел, но не осъществяват тази цел автоматично. Те му дават сила, мотивация и увереност по-лесно и по-бързо да постигне тези цели, но той е този, който трябва да осъществи конкретните необходими действия за това.

След записването на определени вярвания в подсъзнанието, в живота на човека могат да настъпят и някои благоприятни промени, без той да е правил нищо за това. Тези промени могат да дойдат под формата на благоприятни възможности, късмет, подходящи условия или хора, които да му помогнат да реализира определени свои цели. Всичко това е възможно, защото със записването на дадената позитивна програма в подсъзнанието на човека, неговата вибрация се усилва и започва да привлича към него онова, което му е необходимо, за да получи нещо желано или да постигне своята цел. Такива са, например, програмите, свързани с повишаване на благоденствието или паричния поток в живота на човека.

Има случаи, когато човек не успява да види, че записаната в подсъзнанието му програма действа, просто защото не разбира нейния смисъл. Ако, например, в подсъзнанието му е била записана програмата „Аз обичам себе си”, тя може да го тласне да дава ясна обратна връзка на другите (да им казва открито как техните думи, отношение или поведение го карат да се чувства) – нещо, което преди това той се е въздържал или се е страхувал да прави. Ако той не знае, че любовта към себе си включва и това човек да има смелостта открито да поставя личните си граници, да изразява себе си и своето мнение, той може да не разбере, че програмата дава ефект. В такъв случай е необходимо да се извърши допълнителна психотерапевтична работа, за да му се разясни това.

Възможен е и друг случай. Човекът може да възпрепятства действието на програмата „Аз обичам себе си”, която го тласка да дава ясна обратна връзка на другите, просто защото храни някои други неправилни съзнателни убеждения. Ако например той счита даването на обратна връзка за нещо негативно или страшно, то той сам ще потиска импулса да дава ясна обратна връзка на другите, който програмата „Аз обичам себе си” събужда у него. Той може да счита, че даването на обратна връзка е нещо негативно, защото изисква конфронтиране с другите, а конфронтирането с другите не е нещо, което добрият човек прави. Или пък може да счита, че даването на обратна връзка е нещо страшно, защото това ще накара другите да оттеглят добрите си чувства към него или дори да го изоставят. Във всички тези случаи отново е нужна допълнителна психотерапевтична работа, за да бъде обяснено на този човек, че подобни вярвания са неправилни, да му бъде обяснено защо те са неправилни (от духовна и енергийна гледна точка), да му бъде обяснено с какви други вярвания той би било добре да ги замени, както и да му се помогне реално да осъществи тази промяна (чрез насоки на съзнателно ниво или чрез допълнителни сеанси за препрограмиране на подсъзнанието), за да може той да живее по-хармонично и да не възпрепятства действието на вече записаните в подсъзнанието му програми.

Единствено ако човек разбира смисъла, правилността, полезността и необходимостта от дадена позитивна програма, опитва се съзнателно да вярва и живее в съответствие с нея, но не успява да постигне това напълно поради някакви подсъзнателни пречки, записването на тази програма в подсъзнанието му ще му помогне той директно да изпита и забележи ефекта от нея – да повярва напълно в нея на съзнателно ниво и с все по-голяма лекота да живее и действа в съответствие с нея. За да се промени човек в положителна посока, понякога не е достатъчно само да бъдат записани определени позитивни програми в подсъзнанието му. Той трябва допълнително да коригира или надрастне определени свои вярвания и да израстне в своите разбирания и осъзнатост.

Заключение: САЙ-КЕЙ сеансите не са магическо хапче, което отменя необходимостта - когато наистина има такава - да коригирате или разширявате съзнателното си мислене или да осъществите стъпките и усилията, които биха довели до реализирането на вашите цели. При сеансите просто в подсъзнанието ви се записват онези мощни позитивни програми/команди, които оттук нататък ще направят така, че подсъзнанието ви вече да ви помага, вместо както преди да ви пречи, да се превърнете в човека, който искате да бъдете, или да осъществите целите, които искате да реализирате. Останалото зависи от вас! :)

Мария Казакова
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Методът САЙ-КЕЙ® или Психологическата кинезиология

Мнение от Kleo »

Мария Казакова и нейният сайт Виртуална обител за лечение и трансформация, защото истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие!

Изображение

Какво представлява Обителта

Обителта представлява виртуален подслон, в който можете да се приютите и поне за кратко да се дистанцирате и откъснете от забързаното си ежедневие и от своето старо "аз". Това е място, изпълнено с атмосфера на дълбок покой, в която можете спокойно да се отпуснете и да отворите умовете и сърцата си, за да усвоите едно ново знание – науката и изкуството на завръщането в собствената си Сърцевина... Като изучавате и практикувате предложените материали и техники самостоятелно или в съвместна работа с мен, ще имате възможност да постигнете обновление и да се свържете отново с онзи източник на постоянна радост дълбоко във вас, който е ваше неизменно право и наследство...

Моята житейска философия

Най-важното откритие, което направих в живота си, беше откритието, че нещастието е аномалия... Тъй като болшинството от хората около нас живеят в постоянно страдание, недоволство и неудовлетвореност от самите себе си и от другите, много от нас са повярвали, че нещастието е нормална част от живота и че ние сме безсилни жертви на обстоятелствата. Но, макар и повсеместно разпространено, нещастието не е естествено. Нещастието изобщо не е задължително. То дори не е нещо полезно или извисяващо – независимо, че са ни учили, че страданието облагородява. Облагородява ни издигането над страданието, а не самата болка. Облагородява ни радостта. Облагородява ни истината, че ние разполагаме с всичко, което ни е необходимо, за да посрещнем с грация всяко обстоятелство в живота си и да променим всичко в него, което повече не ни удовлетворява. Не болката, борбата и нещастието, а лекотата, щастието и радостта са естествено предопределеното и здраво състояние на човека. Вътрешната убеденост в тези мои прозрения никога не ме напусна и аз посветих много години на това да открия как хората са се отклонили от здравето и как могат отново да си го възвърнат и трайно да се установят в него... Именно това знание искам да споделя с вас, за да можете вие от своя страна да споделите постоянната радост, в която се научих да живея...

Каква помощ можете да намерите тук

На страниците на този сайт съм изложила много информация, която можете да използвате, за да разширите своето разбиране и да работите над себе си самостоятелно. Запознаването със статията Как е възможно здравето е една много добра отправна точка както за самостоятелна работа, така и за съвместна работа с мен. Онези от вас, обаче, които чувстват нужда от индивидуална помощ и напътствие, могат да се свържат с мен чрез приложената по-долу форма за контакт и да ми разкажат от кои аспекти на своя живот или на самите себе си изпитват неудовлетвореност и желаят да променят това. Моля изпращайте ми писмата си написани на кирилица, като посочите името си, възрастта си и сферата, в която работите или учите.

Съвместната ни работа протича под формата на спокоен диалог (посредством размяна на писма по електронната поща).

Както ни предстои заедно да открием, нашите мисли (вярвания, нагласи, убеждения) са "командите", които Реалността неизменно осъществява и превръща в наш "обективен" живот. Мислите ни притежават електро-магнитна природа и се характеризират с определена вибрационна честота. По силата на своята природа те привличат към нас хора, събития и отношения, които са точно съответствие на тяхната вибрационна честота. Хаотичните, противоречащи си, негативни, ограничаващи и противни на истинската ви същност мисли, които съзнателно или несъзнателно храните, са в основата на изпълнения със страдание и неудовлетвореност живот.

Нашата задача е, с моя помощ, да установите истинското съдържание на ума си по отношение на самите себе си или на даден аспект от живота си, да преразгледате тези мисли и да ги замените с такива, които ви носят радост и които ще сътворят за вас едно изпълнено с хармония и щастие съществуване...

В много случаи на хората им е доста трудно да открият какви точно мисли хранят по отношение на себе си и събитията в живота си. Причината за това е, че по-голямата част от мислите, които в даден момент преминават през ума ни, са подсъзнателни. В действителност, над 95% от мислите, които творят нашата реалност, са подсъзнателни и имат многократно по-силен заряд (енергия) от всички съзнателни мисли, които им противопоставяме. Ето защо е изключително важно да получим достъп до подсъзнателните си мисли, а след това да ги неутрализираме и изчистим, ако искаме да постигнем трайно изцеление. Без тази важна стъпка, никакво позитивно мислене, положителни утвърждения или волеви усилия няма да доведат до съществена промяна и подобрение в самочувствието и живота ни.

Моята роля се състои именно в това да ви помогна да получите достъп до този подсъзнателен слой на съзнанието ви, който играе решаваща роля в определянето на настроението и поведението ви и в сътворяването на реалността ви. Част от работата ми се състои в това да ви задам поредица от добре обмислени, целенасочени въпроси и да ви запозная с някои техники, които да ви помогнат да постигнете яснота относно съдържанието на вашия умствен и емоционален свят. Следващата стъпка е да ви предложа ефективни методи, чрез които да неутрализирате своите саботиращи и ограничаващи вярвания и трайно да ги замените с такива, които ще работят във ваша полза.

В работата си над себе си може да се сблъскате и с още една трудност. Тя се състои в невъзможността да видите, че определени ваши вярвания и нагласи ви вредят, независимо че са съзнателни и достъпни за вас. В такива случаи ролята ми се състои в това първо да ви помогна да осъзнаете, че се налага да промените своето мислене, след което да ви помогна да погледнете по нов начин на самите себе си и на нежелателните аспекти от живота си. Новите гледни точки, които ви предлагам, целят да ви помогнат да възстановите вътрешната си хармония и себеуважение и да откриете даровете и възможностите, които всяка една трудна ситуация ви носи. Съветите и решенията, които ви предлагам, никога не са задължителни. Целта им е да разширят мисловния ви хоризонт и възможностите ви за избор - но вие винаги си запазвате правото да изберете дали да ги приемете или не. В крайна сметка, най-важната цел на съвместната ни работа е да откриете какво самите вие искате, какво наистина би ви донесло радост - и смело да го последвате, независимо от възгледите и очакванията на другите.

За да постигнем успех, от вас се изисква максимална искреност пред самите себе си и воля за промяна към по-добро – нищо повече и нищо по-малко...

Дистанционни сеанси за изчистване и препрограмиране на подсъзнанието

След като саботиращите и ограничаващи вярвания бъдат идентифицирани и се постигне яснота относно това кои са позитивните вярвания, с които човек желае да ги замени, следва да се пристъпи към затвърждаването на тези позитивни вярвания на практика.

Традиционно това се прави чрез често повтаряне на позитивните вярвания и чрез волево усилие за прилагането им в живота. Много пъти тези подходи се оказват неефективни или работят твърде бавно. Причината за това е, че всяко едно позитивно вярване, което човек се опитва да си внуши и да прилага в живота си, все още се саботира от твърде много и понякога много интензивни по сила противоположни подсъзнателни програми. Тези негативни подсъзнателни програми може да са някакви неправилни мисловни модели, травмиращи спомени или натрупани с времето непреработени и неосвободени емоции. Човек няма спомен за тях и те отдавна са преминали под прага на съзнанието му, поради което той няма съзнателен достъп до тях. Една друга част от тези негативни подсъзнателни програми представляват програми, които човек е пренесъл със себе си от предишни свои животи или е унаследил от предците си – понякога от много поколения назад. Достъпът до тези програми е труден и за много хора – практически невъзможен.

В своята работа аз прилагам специален метод, наречен САЙ-КЕЙ® (Psych-K®), който позволява получаването на достъп до тези програми и сравнително бързото им изчистване и заменяне с нови, позитивни програми. Това изчистване и препрограмиране на подсъзнанието се осъществява посредством дистанционни сеанси, по време на които аз се свързвам телепатично с енергийното поле на човека, с когото работя. Изчистването и препрограмирането на подсъзнанието се извършва, след като бъде получено разрешение за това от Висшия Аз (душата и духа) на човека, с когото работя, и чрез Него. Това изчистване и препрограмиране се прави с оглед на най-голямото и най-висше благо за съответния човек и цели отключването на неговия всестранен потенциал с цел по-бързото му и успешно напредване по предначертания за него от Висшия му Аз път на развитие.

Сеансите траят по един час, като се извършват в удобно за мен време. От страна на човека, с когото работя, не е необходима никаква специална подготовка, нито е нужно да знае кога се извършват те. Ефектът от сеансите може да се усети веднага, след няколко часа или след няколко дни – това е индивидуално и зависи от това доколко човек е чувствителен към енергийните промени в системата си, доколко добре умее да се самонаблюдава и колко дълбочинни са били изчистените негативни модели. Обикновено е нужно да мине известно време, за да стигнат подсъзнателните промени до нивото на съзнанието. Като цяло, вследствие на сеансите човек се чувства друг човек – подобрява се настроението му, самочувствието му, той автоматично прекратява редица негативни и вредни за самия него модели на мислене и поведение, от които преди това не е можел да се отърве с години, като също така автоматично и без усилие започва да проявява себеутвърждаващи и полезни за самия него модели на мислене и поведение. Тъй като чрез сеансите се изчистват много дълбочинни негативни модели, които стоят в основата на много и различни проблеми при човека, изчистванията по време на сеансите могат да доведат до неочаквано отключване и освобождаване на много сфери от живота и себеусещането на човека, дори когато при сеансите не е било работено конкретно по тях.

Чрез изчистването и препрограмирането на подсъзнанието чрез тези сеанси се спестяват месеци работа по промяна на мисленето и затвърждаване на новите желани позитивни мисловни и поведенчески модели.

Можете да прочетете малко повече за метода САЙ-КЕЙ в сайта ми, също и ако желаете да научите повече за това какво точно се случва по време на сеансите, както и кога и как се усеща ефектът от тях.

Заплащане
Ще получите информация за това в първия ми отговор до вас, който е безплатен.
Заплащането касае само случаите, в които се уговаряме да предприемем терапия, и не касае еднократните принципни въпроси, които бихте желали да ми зададете във връзка с който и да е от материалите в сайта или по допълнителни лечебни или духовни теми, на които винаги се радвам да ви отговоря.
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Методът САЙ-КЕЙ® или Психологическата кинезиология

Мнение от Kleo »

Нишките на живота, Енергийна психология в помощ на жените и семейството

Изображение

Казвам се Яна Мицева. Консултант по личностно развитие и сертифициран практик по техники за емоционална свобода (ТЕС) и пренареждане на матрицата (ПМ).

Срещнах се с енергийната психология и в частност с ТЕС през март 2009 година, а от октомври 2015 година съм сертифициран ТЕС-практик Ниво 2.

Друга любима моя техника е пренареждане на матрицата (ПМ), с която се запознах през 2014 година и започнах да я прилагам веднага с удивителни резултати. През февруари 2016 година имах прекрасната възможност да се обучавам от извора – участвах в сертификационен семинар на създателя на пренареждане на матрицата Карл Досън.

Енергийната психология преобърна живота ми! В положителен смисъл. Справих се с множество емоционални и физически проблеми, които имах и не откривах стандартно решение, което да ме удовлетворява. Енергийната психология ми даде възможност да работя с техники с огромен потенциал и с прекрасни резултати.

Работила съм с немалък кръг от хора. Надявам се и занапред да имам честта да съпровождам още много хора по пътя им към емоционалната свобода, щастието, радостта от живота и искрената безусловна любов!

От доста години съм активист в сферата на бременността, раждането и родителството. Подобряването на начина по който жените изживяват бременността, раждането и майчинството са ключови за самооценката на една жена, както и във връзката майка-дете. Самоуверената, осъзната майка, отглежда самоуверени и осъзнати деца, които след това се превръщат в самоуверени и осъзнати възрастни и родители. А енергийната психология има чудесни инструменти за постигането на това.

Можете да откриете как да се свържете с мен в секцията Контакти.

За повече информация относно предлаганите услуги можете да посетите страницата Услуги.

Предстоящите събития можете да следите в секция Събития или на страницата във Facebook.

Ако искате да се запознаете с различни казуси, по които съм работила, можете да го направите като разгледате секция Разкази.

Кога и как бих могла да съм ви полезна?
◾ Подготвяте се за бременност или сте двойка с репродуктивни проблеми – за справяне с емоционални блокажи и сваляне на стреса, повишаване на шансовете за успех.
◾ Ако бебето ви страда от колики, плаче неутешимо, залепено е за майка си, не спи, сънува кошмари, има проблеми с храносмилането или изхождането – за намаляване и справяне с проблема.
◾ Имате проблеми с кърменето, които не се подобряват въпреки консултации с консултанти по кърмене и прилагане на различни техники за справяне.
◾ Ако сте имали травматично раждане, страдате от посттравматичен стрес, следродилна депресия или депресия по време на бременността – изчистване на емоционалната травма и справяне с депресията.
◾ Ако сте бременна и имате неразположения и различни физически и емоционални проблеми свързани с бременността.
◾ Когато взаимоотношенията в семейството са проблемни – за намиране на различни решения и справяне с негативните убеждения.
◾ Ако детето има поведенчески проблеми, трудно се адаптира, агресивно е, затворено, не споделя, има проблеми в училище – откриване на корена на проблема, подобряване на състоянието и евентуално справяне с проблема изцяло.
◾ Хиперактивни деца и деца с аутизъм – енергийната психология помага за подобряване на състоянието им.
◾ Когато детето страда от различни страхове и фобии – справяне с тях по бърз и нетравматичен за детето начин.
◾ Когато се налага взимане на медикаменти – справяне със страничните реакции и подобряване на ефекта на лекарствата.
◾ Деца и възрастни страдащи от дерматити, алергии, астма – намаляване на симптомите, намиране и отстраняване на първопричината.
◾ Родители преживели загуба на дете, мъртви раждания и аборти, независимо от гестационната възраст и причината.
◾ Всякакви други проблеми свързани със зачеването, бременността, раждането и родителството, които не са изброени.
◾ При хронични заболявания и вродени състояния, които не са опасни за живота, но влошават значително качеството на живот – подобряване на качеството на живот и връщане на жизнеността.
◾ При тежки и/или продължителни заболявания – за по-бързо и леко справяне с проблема, справяне с емоционалната страна на състоянието, търсене и евентуално отстраняване на първопричината, подобряване на качеството на живот и връщане на жизнеността.
◾ Палиативни грижи, чрез методите на енергийната психология за бебета, деца и възрастни. Грижа за семействата и близките им за справяне с емоциите и по-лесно преодоляване на тежките моменти.

Енергийна психология

Енергийната психология е удивително съчетание между източна медицина и западна психология. Осъществява връзката между ума, тялото и душата. Води се от принципа, че всичко е енергия.

Енергийната психология работи по-бързо от класическата психотерапия и по-ефективно от медикаментозната психотерапия, тъй като открива корена на проблема и го отстранява понякога в рамките само на 2-3 сесии. Освен това често пъти се получава каскаден ефект, тоест с отстраняването на един проблем се “повличат” и изчистват още няколко. А при групова работа участниците в сесията имат взаимни ползи. Възможно е в една сесия да бъдат отстранени няколко проблема едновременно или да бъдат емоционално неутрализирани няколко случки.

Енергийната психология не е наука в класическия смисъл на думата, тъй като не лежи на трудно и мудно променими закони и постулати. Това я прави изключително гъвкава и бързоразвиваща се. На практика всеки, който я използва може да разработи успешна методика, която да пасва перфектно на нуждите му.

Голяма част от техниките на енергийната психология са разработени като система за самопомощ. Това прави прилагането им още по-ефективно, тъй като не биваме ограничени финансово в използването им и не сме обвързани с терапевт.

Техниките на енергийната психология доказано могат да помогнат при стрес, фобии, депресии, панически разтройства, пристрастявания, обсесивно-компулсивни разтройства, остри или хронични състояния с психоемоционален произход и други.

Основни техники, с които работя в моята практика:
◾Техники за емоционална свобода (ТЕС)
◾Пренареждане на матрицата с ТЕС е надграждаща техника създадена от Карл Досън.
◾Пренареждане на матрицата за раждането – протокол на Шарън Кинг за работа с периода на бременността, раждането и първите дни на бебето
◾Матрица на Светлината

Събития

Отровното семейство - ТЕС като противоотрова10/01/2017

Домашните любимци - истински любимци17/01/2017

Статии

Бременност и раждане

Пренареждане на Матрицата

Пренареждане на раждането

Разкази

Родителство

ТЕС

Фобии и страхове

Последно на сайта
Разчистване на дома с помощта на ТЕС
“Вече знам как да постъпя”
Добре, по-добре, идеално – раждането на Марина (част 3)
Предай се доброволно на чувствата
Фобия да минаваш под мостове

Изображение
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Публикувай отговор