Конкурс за модератори във форум "ОБРАЗОВАНИЕ"

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Конкурс за модератори във форум "ОБРАЗОВАНИЕ"

Мнение от cvety_rz »

Чери,чудесна идея за развитие на форума.Когато трябва ще гласувам.Ивайла, ти да не си фея от часът? Имам спомен, че имаше три деца като мен и за това съм те запомнила :)
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Здравейте и от мен!

За съжаление не мога да номинирам когото и да било, тъй като едва ви познавам (надявам се постепенно да се справя с това недоразумение :1062 )... даже още тихичко наум си "линквам" лице с име/ник след петъчната ни среща. Знам само, че ще следя с интерсес как се развива конкурса и форума! Можете да разчитате на моята помощ! :222

Поздрави
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

И така предвид, че вече няма номинации в тази тема, смятам да съкратим срока за тях до края на днешния ден! Утре ще пусна анкетата и ще почне гласуването, което ще продължи до День победый в буквалния и символичния му смисъл - понеделник, 9 май!

Благодаря на всички, които взеха участие и отношение в тази тема! Ще прегледам добре резултатите и предвид обема от работа, която бих искала да се върши в този форум, както и заявеното от някои момичета желание за работа, е възможно да има повече от 2-а модератори! Важно е да се върши работа и да се получи така желания от мен инфо-портал за образованието в БГ! :) Но нека да видим резултатите първо! :)
Заключено