Добро утро,Вер ти хубаво се разхождаш из форума,но не обаждаш - с ролерите ли беше
И,да де-но се отклоняваш от темата-не казваш-ще правиш ли детокс,или да?!
Слушай,давай да се стягаме,че ми се струва нещо положението излиза извън контрол - аз тук казвам на всеослушание,най-тържествено,че детокс този месец ще правя,но не съм решила на какво ще бъде-на вода ли,на сок ли-в последствие.
Хайде и други да се отчитат!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!
Ами сега ще трябва да докарам лятото, че лошо име ми излезе!
Ама понеже ги приказвате такива ..... след седмица ... или две
Ей това се казва приказка (извинявай ако съм те обидила)
Тази сутрин решавам да погледна кога е пълнолунието и :shock: :shock: :shock: На 17.05. Малката Калина става на 1 година и това означава, че ще детоксвам на 15 и 16, за да мога на 17 вечерта да хапна поне салатка с гостите
OOOO, Линди, ооо душко! Аре бе моме! От кога те чакам
Аз и миналия месец детоксвах, че наистина ножа опря до кокъла (ама пусти кокъл много надълбоко ) Цвети, спокойно Обичам приятелски закачки
Гледам вече групичката се заформя за майския детокс, да взема и аз да се включа, а? Миналия месец само един ден и не го усетих изобщо, та си мисля сега да са тройка. Сложно ми е обаче с плодовете - цитруси, които да стават за сок няма, ягоди пък съвсем, а от ябълки вече ми се , но има време да поумувам.
Cheva написа:олеся, ми то има още 13-14 дена до детокса. Ще издържат ли портакалите?
На тоя кашон днес окончателно му видях сметката.
Всяка сутрин си правя фрешче. А иначе новата заявка вече е направена. Даже в момента мъжа ми е в Метро, дано да има от същия сорт, защото са много сочни. Пък после за детокса май пак ще го пращам да купува
Здравейте момичета.Предния месец се отплеснах ама доста якичко и пропуснах детокса.Този месец датите се въртят около моя РД До колкото си спомням Док беше казал, че веднага след пълнолуние не е хубаво да се прави детокс, затова смятам да го направя с 3-4 дни по-рано.Та това е моя замисъл.Мисля, че няма да е кой знае каква голяма грешка.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img] УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аз реших да се включа в групата за май , но ще е само за един ден, нещо като проба и леко прочистване.
Искам да ви попитам за съвет кой ден от трите е най-подходящ за еднодневна детоксикация със сок от цитруси?
Последно промяна от elis на 03 Май 2011, 20:16, променено общо 1 път.
Здравейте!
Този месец за първи път ще правя детоксикация и искам да ви питам - задължително ли е да се пие англииска сол? Ходя на работа и.......... сещате се
denka написа:Здравейте!
Този месец за първи път ще правя детоксикация и искам да ви питам - задължително ли е да се пие англииска сол? Ходя на работа и.......... сещате се
Здравей Денка!Повече от задължително е изпиването на англ.сол.Тя е основни компонент за прочистването от шлаките в организма ни.От опит тук мамите знаем, че когато е разтворена в по-малко вода опасността от е по-малка.
Въпрос и на какъв е организма де.Опитай първия ден-той е почивен за да разбереш реакцията на твоя организъм. Успех!
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img] УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
ЕЕеее, докато се включа и сте изписали вече цели 2 страници. Бройте ме за 3-дневен детокс, мисля или с ягоди, че са по-нискокалорични или както обикновено на цитруси да карам.
Елис, ако правиш детокс само един ден, то най-подходящ е денят на пълнолунието. Успех ти пожелавам.