МАЙ-ска детоксикация

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
lindorina
Цветна долина в омая

Re: МАЙ-ска детоксикация

Мнение от lindorina »

Добро утро,Вер ти хубаво се разхождаш из форума,но не обаждаш - с ролерите ли беше :221 :221 :221
И,да де-но се отклоняваш от темата-не казваш-ще правиш ли детокс,или да?! :954
Слушай,давай да се стягаме,че ми се струва нещо положението излиза извън контрол - аз тук казвам на всеослушание,най-тържествено,че детокс този месец ще правя,но не съм решила на какво ще бъде-на вода ли,на сок ли-в последствие.
Хайде и други да се отчитат!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ами сега ще трябва да докарам лятото, че лошо име ми излезе!
Ама понеже ги приказвате такива ..... след седмица ... или две :222 :221 :221
Ей това се казва приказка :524(извинявай ако съм те обидила)
Тази сутрин решавам да погледна кога е пълнолунието и :shock: :shock: :shock: На 17.05. Малката Калина става на 1 година и това означава, че ще детоксвам на 15 и 16, за да мога на 17 вечерта да хапна поне салатка с гостите :626 :622 :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

OOOO, Линди, ооо душко! Аре бе моме! От кога те чакам :954
Аз и миналия месец детоксвах, че наистина ножа опря до кокъла (ама пусти кокъл много надълбоко :1062 ) :221
Цвети, спокойно :222 Обичам приятелски закачки :222
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ver написа:Ами сега ще трябва да докарам лятото, че лошо име ми излезе!
Ама понеже ги приказвате такива ..... след седмица ... или две :222 :221 :221
След коя седмица точно. :1062
Емо Чолаков снегове прогнозира в обозримо бъдеще. :424

олеся, ми то има още 13-14 дена до детокса. Ще издържат ли портакалите? :plezya se
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Гледам вече групичката се заформя за майския детокс, да взема и аз да се включа, а? Миналия месец само един ден и не го усетих изобщо, та си мисля сега да са тройка. Сложно ми е обаче с плодовете - цитруси, които да стават за сок няма, ягоди пък съвсем, а от ябълки вече ми се :1052 , но има време да поумувам.
олеся

Мнение от олеся »

Cheva написа:олеся, ми то има още 13-14 дена до детокса. Ще издържат ли портакалите? :plezya se
На тоя кашон днес окончателно му видях сметката. :plezya se
Всяка сутрин си правя фрешче. А иначе новата заявка вече е направена. Даже в момента мъжа ми е в Метро, дано да има от същия сорт, защото са много сочни. Пък после за детокса май пак ще го пращам да купува :1062
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Здравейте момичета.Предния месец се отплеснах ама доста якичко и пропуснах детокса.Този месец датите се въртят около моя РД До колкото си спомням Док беше казал, че веднага след пълнолуние не е хубаво да се прави детокс, затова смятам да го направя с 3-4 дни по-рано.Та това е моя замисъл.Мисля, че няма да е кой знае каква голяма грешка. :)
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
elis

Мнение от elis »

Аз реших да се включа в групата за май , но ще е само за един ден, нещо като проба и леко прочистване.
Искам да ви попитам за съвет кой ден от трите е най-подходящ за еднодневна детоксикация със сок от цитруси?
Последно промяна от elis на 03 Май 2011, 20:16, променено общо 1 път.
denka

Мнение от denka »

Здравейте!
Този месец за първи път ще правя детоксикация и искам да ви питам - задължително ли е да се пие англииска сол? Ходя на работа и.......... сещате се :oops:
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

denka написа:Здравейте!
Този месец за първи път ще правя детоксикация и искам да ви питам - задължително ли е да се пие англииска сол? Ходя на работа и.......... сещате се :oops:
Здравей Денка!Повече от задължително е изпиването на англ.сол.Тя е основни компонент за прочистването от шлаките в организма ни.От опит тук мамите знаем, че когато е разтворена в по-малко вода опасността от :1114 е по-малка.
Въпрос и на какъв е организма де.Опитай първия ден-той е почивен за да разбереш реакцията на твоя организъм. :524 Успех!
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

ЕЕеее, докато се включа и сте изписали вече цели 2 страници. Бройте ме за 3-дневен детокс, мисля или с ягоди, че са по-нискокалорични или както обикновено на цитруси да карам.

Елис, ако правиш детокс само един ден, то най-подходящ е денят на пълнолунието. Успех ти пожелавам.
Заключено