Гласуване: Модератор "ОТГЛЕЖДАНЕ, ВЪЗПИТАНИЕ И ОБРАЗОВАНИЕ"

Избор на модератор във форум "ОТГЛЕЖДАНЕ, ВЪЗПИТАНИЕ И ОБРАЗОВАНИЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА"

Анкетата свършва на 11 Май 2011, 14:31

vanist
3
6%
Бубалина
6
12%
Сиренце
19
39%
Ivaila
9
18%
Исето Григорова
4
8%
Смехурко
8
16%

Общо гласове: 49

Аватар
metsababa
Site Admin

Гласуване: Модератор "ОТГЛЕЖДАНЕ, ВЪЗПИТАНИЕ И ОБРАЗОВАНИЕ"

Мнение от metsababa »

Можете да гласувате еднократно само за 2 момичета - това означава, че ще можете да гласувате само веднъж като ще имате възможност да изберете/посочите максимум 2 имена! Можете, разбира се, да посочите само 1 име и да оставите другите кутийки празни! Злоупотреби не вярвам да има.

За да направите информирано своя избор, ви предлагам мотивите за избора на номинирани (по реда на номинацията), т.е. защо тези момичета трябва да бъдат модератори:
  1. vanist
  2. Бубалина
  3. Сиренце
  4. Ivaila
  5. Исето Григорова
  6. Смехурко
Аз познавам доста добре (доста за възможностите на виртуалното общуване) 3 от момичетата, а едно от тях - познавам лично. Щях да пиша, че въпреки това ще гласувам безпристрастно, НО то е смешно само по себе си :lol: :lol: , защото и 6-те момичета са доказали себе си, притежават качества и точно заради тези качества бих ги избрала всичките. :)

За мен най-важното е форумът да изгради нов облик, да се напълни с информация и да е източник на такава. Бих искала там да се раждат и разискват интересни идеи, да се търсят и да се дават отговори, да е полезен.

Ако имате въпроси към 6-е номинирани, ги задавайте тук в тази тема. Другата ще я заключа.

Що се отнася до чисто техническата част, т.е. какво е да си модератор и какво трябва и как трябва да го правиш, съм насреща да помагам. Има неща, които и за мен самата още не са ясни, но ще се учим заедно. Отделно от това искам да уточня, че няма да надзиравам работата на модовете, а ще я ползвам като обикновен юзър :D , така щото те ще имат своята относителна свобода да се развихрят :fan . Даже може да си създадем един модераторски подфорум стига да разбера как става това :955 :955 и да си обсъждаме разни административни въпроси там. А относно правилата....... ееее, няма все още такива :221 :221 . Но ще ги създадем заедно!
Ver

Re: Гласуване: Модератор "ОТГЛЕЖДАНЕ, ВЪЗПИТАНИЕ И ОБРАЗОВА

Мнение от Ver »

:1044 Kак да гласувам втори път?
Показва ми само резултатите ....
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа::1044 Kак да гласувам втори път?
Показва ми само резултатите ....
Верочка, горе пише:
metsababa написа:Можете да гласувате еднократно само за 2 момичета! Злоупотреби не вярвам да има.
Т.е. не можеш да гласуваш втори път, но за сметка на това още с първия имаш право на 2 гласа, т.е. можеш да избереш 2 имена едновремено! :)

Ще допиша горе нещата - да няма повече недоразумения.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Мда, явно съм спала :1028
Пропуснала съм някъде думичката "еднократно".
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Труден избор, но гласувах. Първото име си беше ясно, но за второто .... всички момичета са подходящи и са способни да се справят :1044 Все пак гласувах за двама кандидати. Успех.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

mari_ko написа:Труден избор, но гласувах.... всички момичета са подходящи и са способни да се справят
Гласувах и аз и напълно споделям мнението на Марико. :524 :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

MortishaAdams написа:
mari_ko написа:Труден избор, но гласувах.... всички момичета са подходящи и са способни да се справят
Гласувах и аз и напълно споделям мнението на Марико. :524 :524
Трудно, но за сметка на това - интересно :lol: :lol: . Мисля, че трябва да си правим по-често кОнкурсчета и най-вече такива със забавна тематика?!? Примерно....... кой ще напише най-интересен пост с 10 емотикона и 5 думички?!?

Виждам Нелката онлайн и съм безкрайно щастлива, че е успяла да влезе. :326 :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Гласувах.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Всяка от вас ще бъде добър модератор.Успех на всички ви! :524
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

И така, резултатите са видни: Сиренце е най-желания мод :1062 . Цони, честито - считам го за голям комплимент към личността ти! Толкова много се радвам, че онзи интересен ник, който един ден случайно видях логнат във форума, се превърна в чудесен приятел и другарче по спам :1062 .

Ивайла, за теб също се радвам. Много обичам смелите хора, а ти влезе тук точно по този начин! И събра цели 9 гласа! Надявам се, че част от новите регистрации не са свързани с гласуването за теб :222 .

Смехурко и Бубка, щастлива съм да видя и вашите резултати! Те говорят само едно, че хората ви имат доверие и разчитат на вас!

След като разгледах отново това, което съм писала относно новия облик на подфорум, считам, че 1 човек ще изпитва трудности да го прави. Поради което, лично за мен е добра идея всеки подфорум да си има по двама модератори. Ето как ги виждам аз:

ОГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ - Бубалина и Ивайла

ОБРАЗОВАНИЕ - Сиренце и Смехурко

Ако мислите, че греша и че не е редно да отстъпвам от първоначално заявената позиция, моля да го напишете. В случай, че Бубка, Ивайла, Цони и Мими виждат разпределението по друг начин, нека също го напишат. Ще се радвам да направим най-добрата конфигурация. Момичета, разчитам много на вас, така-щото нещата в тази секция да се раздвижат и да имаме много неща за коментиране и обсъждане.

Третият подфорум ще си го администрирам, ако въобще има нужда, аз :plezya se :plezya se ..... така или иначе аз най-много пиша там.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Благодаря на всички за доверието! Надявам се да оправдаем очакванията и
...форумът да изгради нов облик, да се напълни с информация и да е източник на такава. Бих искала там да се раждат и разискват интересни идеи, да се търсят и да се дават отговори, да е полезен.
Аз лично ще се постарая много.
Иначе разпределението ме устройва и дано Смехурко също да мисли така :) /хи-хи, как звучи само" форум Образование, модератори Сиренце и Смехурко - накъде отива българското училище/ :1062 :1062 :1062 .
Ами... остава да поработим.
Публикувай отговор