Иначе след малко детокса за мен прикючва с топъл душ, топъл чай, топли завивки и топла прегръдка в която ще се отпусна и заспя блаженно, доволна от себе си и силно мотивирана за захранването-Вер- следващите три дни.
лека нощ на всички
Краси, като кликна на този линк и ми се отваря страница, която иска потребителско име и парола. :?: Има ли друг начин да ни пуснеш снимките?
Поли, естествено че ще се почерпиш.... щом е за здравето на малчо е позволено - веднъж се ражда. И то виж на какъв ден - пълнолуние през септемвриpol_lyuts написа:Влизам набързичко да кажа, че до тук се справям, мисля, доста добре, пия си солчицата и сокчета (купих си сокоизтисквачка като подарък за рождения ден, само че не като на Чери, а Мулинекс, но върши добра работа), само малко с чайовете и топлата вода се излагам.![]()
И да си кажа предварително, за да ми е чиста съвестта - довечера мисля да прегреша с една чаша бяло вино, няма да питам дали може, защото знам, че не е много позволено, но ще се почерпим за здравето на Никола - моя новороден племенник, та така, да си призная аз отсега
![]()
Успех на всички, и утре със захранването, че там май е най-трудно!
Да ви кажа честно и аз такаОрхидея написа:Привет момичета!
И аз приключвам моя тежък / този път / детокс. Толкова пълен с прегрешения детокс не съм имала.
Да ти кажа Вер и аз съм така - уморих се от детокси. И затова си казах в началото на лятото, че няма да ги правя до есетна. И това ми подейства страхотно успокоително. Дотолкова, че като дойде пълнолуние и се захващам да си детоксикирам съвсем спокойно без напрежение, че трябва да го направя на всяка цена. Лично на мен проблемът ми е чисто психологически - това вече е сигурно.Ver написа:Орхи, не знам за теб, но аз понякога се уморявам от детокси. И ти ги правиш отдавна и ми се струваш редовна. Мисля, че е съвсем нормално понякога да "кръшнем"
Горе главата Фют, ще се справиш!futarela написа:Здравейте . Това е на несериозния ми детокс, Само един ден .Сега захранване. Дано да успея да захраня добре .
Чери, ето това е сокоизтисквачката http://www.rt2001.com/?page=product&man ... fa8201c080 - няма кой знае какви екстри, но съм доволна засега, правила съм само сок от моркови и ябълки, лошото е само, че много бързо се пълни контейнера за отпадъци, но пък се почиства бързо и лесно.cchery написа:
Каква ти е сокоизтисквачката, т.е. с какви функции?