Да разбира сеellyto написа:Аз не се чувствам неспокойна, но ми е останало в съзнанието, че не бива да се приемат разни лекарства точно в дните на детокса.
Ели, според мен е добре да почнеш по-ранко и в деня на ижекцията или да се захраниш или да си се захранила вече, т.е. в самия ден организмът ти да е пречистен, а не да се чисти. Мисля, че ще има голям ефект подобно съчетание.ellyto написа:Значи, ще си правя детокс
Мисля да го правя 16,17,18 и 19 захранване, защото няма да мога да го започна още на 15-ти по обясними причини.
Чева,факт е, че Бела не плака дори за секунда на рождения си ден. Просто си беше за медал. А втората торта я беше направила приятелката на брат ми. Запознахме се наживо като си отидохме, но... ми легна на сърцето. Мисля, че сега ще имам много повече поводи да се прибирам към Горна.Cheva написа:cchery, как само разведри обстановката.![]()
На рожден ден , като на рожден ден ! От всичко по много и най-вече шастливи деца и мами.![]()
Втората торта много ми хареса.
При нас не е имало рожден ден без сърдене по някое време,
ескалиращо в гневен рев от страна на рожденничката.
Смехурко написа: Еми, честито за яслата. Щом детето е вече записано, не могат да ти откажат септември да е в яслата. Сега, ако искаш може да преместиш Алекс в училище. Още утре можеш да отидеш и да подадеш документи за подготвителен клас. По средата на годината могат да ти откажат прием в подготвителен клас, само ако местата в него (в тях) са запълнени. Края на септември миналата година на мен ми отказаха за подготвителен клас в желаното училище, защото бяха пълни бройките (15 стола, 15 деца, няма място за 16-ти). И сега вече завършва първи клас, а още няма 7години. А относно яслата, предимство се ползва ако по-голямото дете е посещаващо ДЗ при кандидатстването и записването на малкото - тоест това е минал период за вас.