Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Мнение от ellyto »

Аз не се чувствам неспокойна, но ми е останало в съзнанието, че не бива да се приемат разни лекарства точно в дните на детокса.
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Чери, да ти е здрава и щастлива порасналата красавица :923 И на теб много ти прилича пеперудата :954
Еми, честито за яслата. Щом детето е вече записано, не могат да ти откажат септември да е в яслата. Сега, ако искаш може да преместиш Алекс в училище. Още утре можеш да отидеш и да подадеш документи за подготвителен клас. По средата на годината могат да ти откажат прием в подготвителен клас, само ако местата в него (в тях) са запълнени. Края на септември миналата година на мен ми отказаха за подготвителен клас в желаното училище, защото бяха пълни бройките (15 стола, 15 деца, няма място за 16-ти). И сега вече завършва първи клас, а още няма 7години. А относно яслата, предимство се ползва ако по-голямото дете е посещаващо ДЗ при кандидатстването и записването на малкото - тоест това е минал период за вас.

Ели, мисля, че няма да навреди детокса на инжекцията. Нали тя е хормонална?
Ver

Мнение от Ver »

ellyto написа:Аз не се чувствам неспокойна, но ми е останало в съзнанието, че не бива да се приемат разни лекарства точно в дните на детокса.
Да разбира се :) Защото ефекта ще е по-малък. Но дори и с инжекцията (хормонална предполагам), прочистването на организма ще се случи. И това само би било от полза според мен :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Значи, ще си правя детокс :)
Мисля да го правя 16,17,18 и 19 захранване, защото няма да мога да го започна още на 15-ти по обясними причини.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Значи, ще си правя детокс :)
Мисля да го правя 16,17,18 и 19 захранване, защото няма да мога да го започна още на 15-ти по обясними причини.
Ели, според мен е добре да почнеш по-ранко и в деня на ижекцията или да се захраниш или да си се захранила вече, т.е. в самия ден организмът ти да е пречистен, а не да се чисти. Мисля, че ще има голям ефект подобно съчетание.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Да и аз мислих, ама няма как - в събота се очаква да сме на палатки, а в неделя на рафтинг и няма как да започна още на 15-ти.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery, как само разведри обстановката. :954
На рожден ден , като на рожден ден ! От всичко по много и най-вече шастливи деца и мами. :)
Втората торта много ми хареса.
При нас не е имало рожден ден без сърдене по някое време,
ескалиращо в гневен рев от страна на рожденничката. :plezya se
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:cchery, как само разведри обстановката. :954
На рожден ден , като на рожден ден ! От всичко по много и най-вече шастливи деца и мами. :)
Втората торта много ми хареса.
При нас не е имало рожден ден без сърдене по някое време,
ескалиращо в гневен рев от страна на рожденничката. :plezya se
Чева,факт е, че Бела не плака дори за секунда на рождения си ден. Просто си беше за медал. А втората торта я беше направила приятелката на брат ми. Запознахме се наживо като си отидохме, но... ми легна на сърцето. Мисля, че сега ще имам много повече поводи да се прибирам към Горна.

Има още интересни снимки, ама пусто няма време да ви ги покажа. От Царевец също имам много интересни - като ми остане време утре, ще пусна.
Смехурко написа: Еми, честито за яслата. Щом детето е вече записано, не могат да ти откажат септември да е в яслата. Сега, ако искаш може да преместиш Алекс в училище. Още утре можеш да отидеш и да подадеш документи за подготвителен клас. По средата на годината могат да ти откажат прием в подготвителен клас, само ако местата в него (в тях) са запълнени. Края на септември миналата година на мен ми отказаха за подготвителен клас в желаното училище, защото бяха пълни бройките (15 стола, 15 деца, няма място за 16-ти). И сега вече завършва първи клас, а още няма 7години. А относно яслата, предимство се ползва ако по-голямото дете е посещаващо ДЗ при кандидатстването и записването на малкото - тоест това е минал период за вас.

Мими, друго си е човек, който знае да ти го напише... :923 :923 Аз само предполагах.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Eха, Чери, Бела така грее от щастие, че е невъзможно човек да не се усмихне заедно с нея :954 . Представих си физиономията на шофьора, с който сте се разминали :shock: :shock: :shock: :955 :955 :955

Момичета ето я и моята страст, моето предизвикателство - това, на което съм посветила повечето от свободните си дни през последните три години. Моето сиренце!

А трюфелите са великолепни, научих се да ги правя и от тогава са изкушение, на което не устоявам :423 .
Ver

Мнение от Ver »

Сиренце,
Пожелавам ви успех да се преборите със страната на абсурдите, защото това, което правите е много хубаво!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро! :1145 :529 Аз съм вече на работа ))) От утре съм с нов шеф. На баш шефа жена му. Да видим как ще е /казват ,че е бурсук. Аз се разбирам с нея ,но не се усмихва . странна ми е . Трябва и с шефа да говоря по работа. ДА уточня работното време и да разбера дали е доволн . Това е важно за работата. напрегната съм. Ще пиша какво е станало. Иначе съм добре . Малкия все още има проблем с очето. изтисквам го и правя масажи ,промивам с настойка от невен . Дано да мина без сондаж на слъзния канал. Иначе имам огромна нужда от разнообразие тоест от разходки ,пътувания.Срещи с приятели и раз\говори ,но напоследък тези неща не се случват . Сега ви оставям за да работя . :923
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено