Смехурко написа:И за финал да се изфукам че вече съм 77кг. Измерих се вчера при джипито ми, че на нейния кантар видях трицифрено число преди да стартирам детокса ноември миналата година. А толкова е хубаво като видях седмиците. От 5 години не съм била на тези кг. Замислих се дали да си оправя лентичката. Да не кача преди детокса
Хей, Хриси, не си сама.С теб съм. И аз почнах днес, че на 16 имам мероприятие и не искам да привличам внимание. Днес се получи подобна ситуация, но всичко не може да се избегне. Аз съм на ябълки. Споделих и в друг подфорум едни гадни мисли :С тия ябълки, такива красиви, опънати и сочни дали ще детоксикирам или ще се интоксикирам. :idea: :?: Старая се да ги измивам хубаво, а понякога ги беля дори. За ягодите съм съгласна с написаното по-горе, но имам леки опасения, че проблемът не касае само тях.
qn4eto написа: Хей, Хриси, не си сама.С теб съм. И аз почнах днес, че на 16 имам мероприятие и не искам да привличам внимание. Днес се получи подобна ситуация, но всичко не може да се избегне. Аз съм на ябълки. Споделих и в друг подфорум едни гадни мисли :С тия ябълки, такива красиви, опънати и сочни дали ще детоксикирам или ще се интоксикирам. :idea: :?: Старая се да ги измивам хубаво, а понякога ги беля дори. За ягодите съм съгласна с написаното по-горе, но имам леки опасения, че проблемът не касае само тях.
Супер Янче, радвам се, че си имам дружинка.Ще се справим сигурна съм
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img] УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Сиренце написа:Цвети, какъв е този сок от ябълки и джинджифил? Звучи интересно, сподели как го правиш.
Цони, купих си джинджифил минавам го през сокоизстисквачката и ябълките и те.Дж. е много полезен, когато се касае за детоксикация на организма, но не трябва да се прекалява с количеството, защото налютява и става много неприятне и натрапчив вкусът.Сокът е по идея на Любов (лимон, килела ябълка и дж.), но на мен със сладка ябълка и дж. по ми допадна