Привет, момичета кокичета
Тези дни нямах много възможност да пиша, и сега прочетох какво съм изпуснала.
Цвети, честито ви прохождане. Да е жива и здрава малката Калинка и все по уверено да прави своите стъпки и нови открития в живота.
Оли, браво за хубавия и оптимистично настроен постинг. Така трябва да се чувства една дама, която бременнее и хубавее. Надявам се след време и аз да кажа, колко много се харесвам с голямо коремче
Черитка, твоето детенце е една хитрушка и тя знае пред кой й минават номерцата и пред кой не. Това, че госпожите не могат да се справят с нея е показателно колко те са зле, а не ти. Аман от такива детски градини.
Цони, много добре казано, те са си деца имат нужда да си дивеят. Та аз едно време колко много съм дивял и са ни оставяли по цял ден да хвърчим навън, че да изразходваме енергия и да се умаряме. А сега за всички е проблем, когато малките правят белички и викат и крякат. Правилно го е казала тази женица, че ако сега не го правят кога?? Ще си го запиша това изказване и ще го употребявам, когато му дойде времето
цони, наистина хората, с които прекарваме голяма част от ежедневието си трябва малко повече да се интересуват, пък и дет се вика нищо не им пречи да попитат какво е положението, още повече когато нечие детенце е болно. Защо се получава така? Защо на никой не му пука за човека на отсрещното бюро? Ей на тез въпроси не мога да си отговоря. Лошото е, че много малко са работните места, на които хората с които работиш се интересуват поне малко как си, добре ли си и питат, когато знаят, че имаш някакъв проблем
Бубе, само ползотворни контакти да правите в това къфене и ще стискаме палци, твоят мъж наистина да стане кмет, че имаме нужда от читави хора, които да ни управляват.
Ей болните да оздравяват бързо, че на това хубаво време не трябва да има никакви, ама никакви болести. Трябва да има усмивки на лицата и да ни е слънчево на душата
Аз уикенда ходих на палатаки, а вчера бяхме на рафтинг и се спусках по едно въже, та малко ми се вдигна адреналина и днес се чувствам много добре заредена и настроена и щастлива. Надявам се това да не продължи само до края на днешния ден. Имам лека мускулна треска, но май не е от рафтинга, ами от изкачване на стълби

И за раздвижване днес отидох на фитнес с идеята пръсците да минат по-бързичко. Нали клин клин избива. Днес като за първи детоксов ден съм много спортно настроена и вечерта мисля да отида и на танци манци
Ей какъв ентусиазъм ме е подгонил, да не неначи човек от къде идва
Със сигурност съм изпуснала някой, на който съм искала да пиша, след като прочетох писанията, но сега вече не се сещам на кой.
Прегръщам ви силно силно.