Ето, идвам, тичам, бягам...... брех, не остана време да се разпиша в тази тема, бре..... И за да не ме заподозрете в клинчене, да кажа, че си пих ансолчето, след което слязох да тичам в парка и бая лошо ми стана... представете си само как съм разджуркала кристалите магнезиев сулфат из бедния ми шкембак.
Иначе нашата (с мъжа ми го правим) форма на детокс този път е сок от грейпфрути и ябълки + ананас за ядене. Като количество сокът е по-малко от предните пъти, защото нали все пак ще ядем ананас. Изоставам и аз с водата и чайовете, обаче времето е тотално никакво: ни студено да ми се пие чай, ни топло да ми се пие много вода.... абе.... както и да е. Глад не чувствам, няма главоболие, усещам някаква относителна уравновесеност у мене.
galkata написа:Здравейте, детокс дами! 
Искам и аз да се присъединя в компанията ви.
Днес започнах детоксикацията на английска сол и фрешове. Имам за сваляне 5-6 кг. и дано ги "преборя" с този прекрасен режим.
Успех
на всички!
Галка, добре дошла!!! Мисля, че ще се справиш без никакъв проблем с твоите 5-6 кила!!! И ще ти остане навика да правиш детокс за здраве!
Cheva написа:Влизам тук и ме удрят огненените букви отгоре на сайта в очОто. :lol:
Баш това беше целта..... да се набива, да навива и да няма оправдания....

За другия път, ако изнамерим нещо с дяволчета и тризъбци, ще ни преследват демоните на излишните килограми

.
rumkas написа:Супер си е надписа, но чак след като прочетох си цъкнах на него. Направо си помислих че за мен сте го написали.
Румкас, не е специално за тебе, ама това, че си го приела така е прекрасно...

Пък кой знае, следващият път може да има нещо лично за тебе

. Трябва да ти кажа, че само това още не съм си причинявала - да гълтам ансола на сухо.... пясък съм яла, пръст съм яла, тебеширен прах.... ама тези ..... блях

жлъчки на кристали, братче..... не мога.
Мони,
mam4eto31 написа:Здравейте!
Аз пак с въпрос за ананаса, от снощи ужасно ме щипе и боли езикът и ме е страх да посегна към него! Какво да правя? Мислех на сок, но сигурно пак ще щипе, снощи не успях да си изям порцията, защото ме болеше ужасно! Дайте идейка!
Радвам се, че се появи.... преди пишеше толкова често

. Трябва да ти кажа, че и моят език е като по време на акупунктура.... усещам го на иглички след консумацията на половин ананас... Явно не са узрели, за да имаме това чувство. Ако се сетя утре, ще питам док за какво иде реч.
Зорита, в подробното меню, дето си го постнала, си изпуснала само домашна погача и сланинка

.... Ама кво да ти пиша, то и не повлякохме крак още от прединя детокс, та досега...... мъка. Но интересното е, че не съм качила нито едно кило от януари досега съм си едни и същи килограми..... хем им се радвам в дни на тотален трапезен разгул, хем ме дразнят като се ограничавам...... Бе, няма оправия за мене. :lol:
Боби, освен да ти кажа едно наздраве