МАЙ-ска детоксикация

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: МАЙ-ска детоксикация

Мнение от Мърмори »

Мамче,предлагам ти решение на проблема със щипането от ананаса-правиш сок и го пиеш със сламка. Така сока се разлива минимално в устната кухина и съответно минимално дразни лигавиците. Същото се прави,когато от цитрусите започват да изтръпват зъбите.

Ми да се отчета и аз,предлагам. Аз карам от днес,защото вчера докато си садих цветенцата в градинката много ми прилоша и хапнах малко,но официално от днес съм на 100%. Когато съм на работа ми е по-лесно. Мотивация не ми липсва,особено като се сетя за количеството тасоски гироси,влязло в тумбака ми, за Мартинчо,който загина геройски по Гергьовден и който имаше същата съдба,като на гиросите, за тортите и лакомствата по рождените ни дни...то не бе ядене,не бе чудо! Освен това Нелката ми беше на гости онзи ден и тогава добре се почерпихме. А какви сладки беше направила само-с овесени ядки...оф,добре де млъквам преди да сте ме натупали...
Много ми харесва детокси огънят,супер е,може би защото и аз се чувствам доста огнена напоследък (май по рождение де :1062 )
Не съм чела всичко назад,само последните няколко поста,май ми се мернаха нови попълнения,затова казвам Добре дошли на всички в мечешката къща!
Успех и много целувки от мен! Скоро ще се опитам пак да пиша!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

И аз съм от днес с вас,тези празници така зле ми се отразиха,че не ми се качваше на кантара,ама то и без кантар се вижда ,че корема ми стърчи от дънките и колана си сменя дупката.Абе тези килограми,защо така ни мъчат!
Аз съм на белтъци и грейпфрути,не ги понасям,но още няма черешки,а ягодките не са ми по джоба.Главата ме боли зверски,но това е от многото токсини,които съм натрупала.
Успех на всички!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Много готин огнен надпис, браво на Мецанка :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ivaila

Мнение от Ivaila »

Аз се чувствам добре след втория ден. Не съм гладна,но и малко съм изпила към 2,5 литра. Днес съгреших с едно кафе с мляко. В барчето голо кафе не ми понася. Предпочетох да пия мляко с нес вместо сок/със подсладители/ и кафе.
Ансола го пих следобед,защото ме беше страх, докато съм с малката да не ме напъне и както съм сама няма на кого да оставя маймунка, за да ида до 00.
За първи път ми подейства..след толкова много детокси. Друг път пия три дни ансол и чак на 4.тия ден при захранването отивам до 00.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ето, идвам, тичам, бягам...... брех, не остана време да се разпиша в тази тема, бре..... И за да не ме заподозрете в клинчене, да кажа, че си пих ансолчето, след което слязох да тичам в парка и бая лошо ми стана... представете си само как съм разджуркала кристалите магнезиев сулфат из бедния ми шкембак. :221 :221

Иначе нашата (с мъжа ми го правим) форма на детокс този път е сок от грейпфрути и ябълки + ананас за ядене. Като количество сокът е по-малко от предните пъти, защото нали все пак ще ядем ананас. Изоставам и аз с водата и чайовете, обаче времето е тотално никакво: ни студено да ми се пие чай, ни топло да ми се пие много вода.... абе.... както и да е. Глад не чувствам, няма главоболие, усещам някаква относителна уравновесеност у мене.
galkata написа:Здравейте, детокс дами! :)

Искам и аз да се присъединя в компанията ви. :222
Днес започнах детоксикацията на английска сол и фрешове. Имам за сваляне 5-6 кг. и дано ги "преборя" с този прекрасен режим.
Успех :524 на всички!
Галка, добре дошла!!! Мисля, че ще се справиш без никакъв проблем с твоите 5-6 кила!!! И ще ти остане навика да правиш детокс за здраве!
Cheva написа:Влизам тук и ме удрят огненените букви отгоре на сайта в очОто. :lol:
Баш това беше целта..... да се набива, да навива и да няма оправдания.... :221 :221 За другия път, ако изнамерим нещо с дяволчета и тризъбци, ще ни преследват демоните на излишните килограми :221 :221 .
rumkas написа:Супер си е надписа, но чак след като прочетох си цъкнах на него. Направо си помислих че за мен сте го написали.
Румкас, не е специално за тебе, ама това, че си го приела така е прекрасно... :923 :923 Пък кой знае, следващият път може да има нещо лично за тебе :1047 :1047 . Трябва да ти кажа, че само това още не съм си причинявала - да гълтам ансола на сухо.... пясък съм яла, пръст съм яла, тебеширен прах.... ама тези ..... блях :1052 жлъчки на кристали, братче..... не мога. :mrgreen: :mrgreen:

Мони,
mam4eto31 написа:Здравейте!

Аз пак с въпрос за ананаса, от снощи ужасно ме щипе и боли езикът и ме е страх да посегна към него! Какво да правя? Мислех на сок, но сигурно пак ще щипе, снощи не успях да си изям порцията, защото ме болеше ужасно! Дайте идейка!
Радвам се, че се появи.... преди пишеше толкова често :923 :923 . Трябва да ти кажа, че и моят език е като по време на акупунктура.... усещам го на иглички след консумацията на половин ананас... Явно не са узрели, за да имаме това чувство. Ако се сетя утре, ще питам док за какво иде реч.

Зорита, в подробното меню, дето си го постнала, си изпуснала само домашна погача и сланинка :1069 :1069 :1069 .... Ама кво да ти пиша, то и не повлякохме крак още от прединя детокс, та досега...... мъка. Но интересното е, че не съм качила нито едно кило от януари досега съм си едни и същи килограми..... хем им се радвам в дни на тотален трапезен разгул, хем ме дразнят като се ограничавам...... Бе, няма оправия за мене. :lol:

Боби, освен да ти кажа едно наздраве :627 :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ехо тук съм с вас съм . Днес мина екстра . Сок 1.5 л. и много чай . дано да е така и утре и в сряда .Ако мога ще избутам до четвъртък . Днес видях череши ама 7. 50лж ......леле
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Смехурко

Мнение от Смехурко »

С облекчение влизам да се похваля, че овладях магията :1057 Точно преди да изляза за английския на каката повиквателните спряха, ама точно като с магическа пръчка. Никакви проблеми навън за повече от 2 часа. Като се прибрах старата песен на нов глас. Ама важното е, че не се изложих :221

Чери, как имаш сили да бягаш не знам. Възхищавам ти се :826

А на Зори менюто го четох, но хич не ми отваря апетита. Аз готвих на домочадието манджа и нямаше как трябваше на два пъти да я пробвам. Но я пробвах дали е сварен граха като сдъвках, но не го глътнах и хубаво си изплакнах устата. Тоест до стомаха нищо не е стигнало, дори малко парченце. Само малко го усетих с вкусовите си рецептори. Нали не съм оплескала детокса? А като четох на Чери поста:
cchery написа: в подробното меню,
на мен ми се върти в главата "модераторско меню". Що ли да се пита човек :1044 :1140
Дори се каня да питам Фюти (по-точно мъжа й) за една рецепта, те знаят за какво :lol: Ако може да ми я напишете, ще съм ви много признателна :329
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Здравейте,мацки! :954
Хей,Чериииииииии,първо да кажа,че огънят на детокса е сууупер,както винаги с Чил-Момчил :razz: сте оригинални!Браво.Ако случайно пък и днес в 15.15часа се сетите за нашия огнен кръг,ше изгорим всичко вредно,мазно,лошо,негативно,болестно и т.н. по пътя си!!!
Сега-по въпроса:Какво да кажа,както си обещах най-тържествено и аз съм на детокс-мания :razz: само че в малко модифициран вариант.Започнах петък 13 :razz: затова и ми върви тооолкова добре.Първо сутринта реших да направя клизма.За отрицателно време всичко каквото имаше излезе :1062 После пих англ.сол.И целият ден на топла дестилирана вода.Следващия ден/14/също сутринта солта и дестилирана вода през деня,като вечерта си направих плодово-зеленчукови сокчета.
На 15май неделя бях изцяло на сокове /пак плодово-зеленчукови със всякакви зелении де що ви дойде на ум :1062 + лимони,портокали,моркови,цвекло,кисели ябълки,ананас,краставица.
ИИ,сега внимание-това не го препоръчвам на някой,който не е запознат:вчера и днес съм на сух глад/без прием на вода/Според големите авторитети в тази насока,това е гладуването с най-силно изразения ефект.И аз тепърва навлизам в практиката/втори път ми е/
Има доста книжки за четене в тази насока/Малахов/но нещо трудно ги намирам.
Исках да попитам д-р Михайлов,ако случайно мерне поста ми - какво е неговото мнение за сухото гладуване?-предварително благодаря!
Та така-като цяло се чувствам добре и с нетърпение очаквам да стане довечера :D познайте защо :roll: хайде жокер-ами за да пия чай от мента с лимонче :954
За сега това от мен -хубав ден на всички вас хубави момичета! :329 :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Линди, това вече ми се струва прекалено - сухото гладуване имам предвид! Но нямам никакви конкретни основания да го твърдя, т.е. някъде някога четено или коментирано. Просто по интуиция го казвам. От друга страна, ти ще можеш да ме опровергаеш :) .

Ще се опитам да не забравя днес за кръга, даже ще си наглася телефона... При мен всичко е нормално, спах като къпана, бягах в парка, ама утре ще пропусна, че няма пауър :1062 :1062 , без прегрешения вчера. Засега не чувствам глад или умора, или каквито и да е негативни емоции, така че смело напред през втория ми ден. А дали ще продължа и утре, отсега не мож` ви каза :lol: :lol: .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Само набързо))) добре съм - на работа на чай и ябълки днес . нямаше кога да си купя грефрут. Чери ако съм наред ще продължа и утре но без англ. сол .Така ,че нямя да си сама ако решиш ))))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

Фюти, аз също ще продължа и утре, че започнах от понеделник.
За сега при мен всичко е наред, хапвам ягодки, докарвам ги до кило, кило и малко. Не мога да пия мн чай, макс 1 литър съм изпила вчера, а днес още не съм го подкарала. Като количество вода май съм добре (сигурно има около 4-5 литра).
Линди, аз също съм чувала за сухото гладуване, чела съм, че най-добре се изчиства организмът, но и на мен както на Чери ми се струва, че това е прекалено т.е. не е за всеки този вид гладуване. Аз не знам дали бих издържала на този вид гладуване, не мисля и че околните ще го разберат и направо ще се отрекат от мен, ако реша да го пробвам. Изисква много силна воля и дух, за което те поздравявам и чакаме да споделиш какво е било усещането, как е минало всичко, странични реакции, усещане след гладуването, абе с една дума всичко за което се сетиш да го опишеш.
Аз също ще си навия телефона за кръга :)
Миме, ти си истински магьосник след като точно през тези 2 часа си успяла да овладееш положението и всичко е минало като по поръчка :954
Галя, добре дошла и от мен :923 С детоск + малко спорт нещата са бързо поправими и няма да усетиш как си ги свалила тези килограмчета.
Чери, аз също те поздравявам за надписчето, много е оригинално :329
Заключено