На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от ellyto »

Мускулната треска се ядва днес. Вчера сутринта като станах също беше ок, защото в събота играх след обяд федербал на един склон и като се раздвижих и пръсците ми поминаха. ама вчера след рафтинга болката се възобнови и едвам слизах по стълби. Голяма забава беше и двамата с моето момче ходихме като разложени и съответно си легнахме рано рано. Нещо, което на мен ми се случва от време на време, ама на него никога не му се е случвало.
Миме, не е лесно, когато имаш много ангажименти и трябва да обикаляш да правиш детокс. Дано всичко мине спокойно и до започването на екшъна да е преминал повика от белия кон.
Как се справи колоездачката? Беше ли много екшън?
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Ами като за първи ден има 5 метра минати, без да я държа. Едно падане имаше, но почти беше спряла и не се удари. Но пък е зле и на потегляне, и на спиране (като види, че ще пада и скача смешно с двата крака от колелото от другата страна, не към мен :1140 ), а докато кара много й играе кормилото. Поне не си свали зъбчето, че феята е свършила парите.
Забравих, че е карала почти 3часа. Да не помислите, че за 10 мин ми е мускулната треска. А като се прибрахме да оставя покупките (щото и това свърших), молеше баща си да излизат за още каране на колело. Уж за днес имат уговорка да излязат да кара, ама не ме касае, днес не ми се тича. Днес съм на езда, ама само бели кончета яхам :1140
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

На мен ми спряха нета удома, така че ще наблегна на книгите вечер. :1062
В работа започна офанзивен период и най-много да попрочитам по нещо оттук - оттам. :329
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
ellyto

Мнение от ellyto »

Браво на детенце. Ще се научи къде ще ходи. Не става от първия път, ама ще стане къде ще ходи. :222

Ето малко снимки от рафтинга. Аз съм с бялата блузка и шарена каска :221
Ver

Мнение от Ver »

Смехурко написа:Ели, силно ти съчувствам за мускулната треска.
Aз пък ти завиждам :1062
Много обичам да имам мускулна треска, ама аз попринцип си падам малко мазохост :222
Браво, Ели :524
Много готини снимки и емоциите си ги бива!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Чери,благодаря за милите думи и за успокоението,което ми вдъхна,наистина Вики е още малка и не може да се каже дали не е възпитана и ,че е лоша.
Иначе със здравето е малко по-добре,но сега се появи и кашлица,а и аз да не остана по назад и аз взех,че се разболях,но се надявам от детокса да се пооправя.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Черита, много красива ПЕПЕРУДА си :329
Григорови, голямо БРАВО от мен за твоите мънички "ученичета" :326
Всички болни бързо да ОЗДРАВЯВАТ :524
ЦЕЛУВАМ всички ви.
Дано довечера успея да прочета тази темичка, че тъкмо си дочетох предния спам.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, тъкмо почнах да пиша, и ме подгони нуждата....... естествената :955 :955 . Отивам да одрусам кебаба и пак се връщам....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Черита, много красива ПЕПЕРУДА си :329
Григорови, голямо БРАВО от мен за твоите мънички "ученичета" :326
Всички болни бързо да ОЗДРАВЯВАТ :524
ЦЕЛУВАМ всички ви.
Дано довечера успея да прочета тази темичка, че тъкмо си дочетох предния спам.
Деска, прочете ли си домашото?!! :1062 :1062 Дължа ти извинение за днес, но просто нямах възможност да пиша на скайп. И за съжаление не успях да довърша работата, която върших, та утре пак сначале :126 :126 .... Верно изпуших. Но и това ще свърши и ще види тя тогава :1055 :1055 ...... работата имам предвид :lol:

Елиииииииии, много весел постинг... чак ..... на мен ми се качи адреналина :221 :221 Гледах ви снимките - голяма лудница, голям въртовъртеж...... подозирам, че е върховно изживяване. Някакси се чувстваш жив, па макар и с мускулна треска :1062 :1062 . Това с палатките.... ще го направим и ние.... и въобще се чудя откъде взе толкова много енергия, че и на фитнесче да скокнеш днес :221 :221 . Знаеш ли, що се отнася до Белуна.... днес една моя страхотна приятелка от Благоевград ми даде много кураж и..... се опитвам да избягвам тези разговори пред детето. А пък Верчето пусна една страхотна идея, която превърнахме в отделна тема :954 - мечтаната детска градина.... на мен не ми остава време засега да пиша, но иначе има много какво да кажа.... Утре доколкото си спомням ти предстои важно нещо..... нали утре беше инжекцията?!? Ако не съм объркала, ти пожелавам всичко да мине бързо, спокойно и безболезнено! :923 И след известно време да си мерим коремите... с тая разлика, че твоят ще е бременен, пък моят сигурно още дебел :955 :955 .

Бубка,
пожелавам ти искрено да имате успех с това кафене и да спечелите изборите (пиша в множествено число, щото ..... мъжете без жени печелят само... на думи :1140 ) И да разбирам, че ще ни поканиш на една детокси-срещичка в новото кафенце :plezya se :razz: :1047 :1047 . Ако не е тайна, от коя партия ще се кандидатира Димитър?!?!
bubalina написа:.........,специалният уред "мотикан" :985
:123 :123 :123
Това ми хареса много...... даже става за име на награда.... как ти звучи само "Носител на почетния мотикан"?!?! :221 :221 Но тази награда ще я учредим и връчим само след като почетем подобаващо човека-храст, който така добре пери клони в работата ти....... вярваш или не, и това не е лесно :razz: :1140 :1140
bubalina написа:А в събота имахме детски турнир по футбол в градината.Имам много да разказвам и показвам,но нямам никакво време.Страхотно изживяване беше!
Тази седмица е празника на групата ми и се очертава по цял ден да съм в градината.Колегата продължава да е в ролята на храст-идва по-рано на работа миналата седмица, за да ме гледала как репетирам :126
Успех ти пожелавам и да ни направиш съпричастни.....

Фютинка, кажи, че леко са се разсеяли облаците над теб?!? :1074

Верче, дълга коса ли си пуснала??!! :1044 Гледах ви снимките..... без коментар. Или поне ще е там на място. Само едно нещо ме хвана буквално за гърлото, ако Коси беше там, никога, ама никога нямаше да слезе по стълбата към Задъненка..... Дори и не предполагах какъв стрес е предизвикала в него случката от ноември, когато падна от такава стръмна стълба и си счупи пръста..... Ама това е друга тема.

Мими, и ние учим Бела да кара без помощни.... и резултатът е, че аз тичам повече от нея :221 :221 . Нещо я примързява..... и се отказва само след 3-4 минути каране. Може да измине 20-ина метра сама, но криви зверски кормилото - направо е като чакрък в ръцете й :mrgreen: :mrgreen: и в резултат на което падна.... Ама си мисля, че ако беше по-упорите, щеше свободно да се е пуснала досега.
Cheva написа:На мен ми спряха нета удома, така че ще наблегна на книгите вечер. :1062
В работа започна офанзивен период и най-много да попрочитам по нещо оттук - оттам. :329
Чева, това не ми харесва :mad: :1058 ..... да кажеш на доставчика да ви го пусне нета вкъщи, че...... мечките ще го изядат :221 :221 . Иначе идеята с книгите е брилятна... :954
VIKI1023 написа:Чери,благодаря за милите думи и за успокоението,което ми вдъхна,наистина Вики е още малка и не може да се каже дали не е възпитана и ,че е лоша.
Иначе със здравето е малко по-добре,но сега се появи и кашлица,а и аз да не остана по назад и аз взех,че се разболях,но се надявам от детокса да се пооправя.
Краси, то накрая всички се осополендрихме...... и на мен още ми е запушен носа. Ама поне децата, т.е. Бела спря да кашля. Обаче още чувам Коко, та...... не знам с какво да го почвам. Или Стодал или Септилин........ ще го мисля. Да се оправяте бързо!! :923 :923

Чакаме Ели да каже успя ли да затегне кранчетата на Васко :lol: :lol: , че с тоя ротавирус шега не бива. Ама то ако е затегнала кранчето на Васи, сигурно нейното се е отпушило, щото нали се нави на детокс :1062 :1062 . Ели...., жалко за пропуснатата събота и неделя, ама ще наваксаме. А и откъдето да го погледнеш, до морцето :931 :945 :949 остана само месец и половина :221 :221 :221 .....

Нещо не виждам нито Емката тук, нито Исето,нито Линди, нито Марико, нито Еми, нито....... да не изброявам........ ама все пак........ че позасрамете се мъничко..... :D :D

И няма как да не отбележа, че във форум "ОБРАЗОВАНИЕ" кипи вече усилена дейност - http://forum.metsababa.net/viewforum.php?f=22. :326 :326 Ей, ще ги изучим тия деца.......

Сега викам да ходя да... почета мъничко и аз, че.... ми се яде и пие, ама .... съм като русенски камък неподатлива. :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Верче, дълга коса ли си пуснала??!! .....
Аха :)
Просто не я подстригвам и тя взе, че порастна :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:
cchery написа:Верче, дълга коса ли си пуснала??!! .....
Аха :)
Просто не я подстригвам и тя взе, че порастна :1062
Хахахахха........ то обикновено така се случва :955 :955 :955 :955

Заключено