Здравейте мили момичета,
Много хубаво ме изненадахте (Чери и Мари-ко), че помните за инжекцията, наистина ми стоплихте душата, предвид, че имам приятелки, които въобще не са наясно какво ми е на главата в момента, че и за напред. Много много ви благодаря за подкрепата, наистина се радвам, че ви има
Аз също стискам палци нещата да се движат в правилната посока и след няколко месеца да стане едно чудоооо

Знам, че винаги когато имам нужда от подкрепа ще я получа от вас и за това съм ви много благодарна на всичките.
Чери много ме разсмя с корема

Ще се мерим ли мерим, до там да опрем дет се вика :1140 :1140 Дано повече не ви се случва да ви разбиват колата, аман от пишлемета. На нашата кола пък преди време й откраднаха емблемата....можеш ли да си представиш, егати тъпотията. На стара кола да свалят емблемата, нагляри...
Мари-ко - добре си се ориентирала, че който и път да се поеме все ще завърши с нова покупка на компютърче. Ха дано все пак тръгнете по пътечката, която твоят мъж да те зарадва с такъв прекрасен подарък
Аз днес продължавам с 2-рия ден на ягодки и се чувствам добре и мисля да продължа и утрешния ден само на ягоди. И днес станах на фитнес сутринта, но като съм на детокс определено усещам разлика в тонуса и някой неща едвам ги правя и за това гледам по лежерно. Снощи и на танците по лежерно го раздавах. То не е лесна работа да се прочистваш и да спортуваш, но пък реших, че така ще изкарам още повече токсини от тялото си. Да видим какво ще стане.
Момичета знаете ли дали тампони със сребърна вода могат да помогнат за раничка на шийката??