Най-сетне да успея, а също така и да имам желание, да се заседя за по-дълго пред компютъра, че да ви се обадя и аз. Успях да ви попрочета в тази тема основно. Доколкото разбрах Чери и Фюти наистина имат/са имали, надявам се вече/ неприятности, но това, както е казала Вер, са "бели кахъри" и като всичко останало в живота, така и те си имат както свое начало, така и свой край. Е, вярно, като ти е на главата, съвсем по друг начин го преживяваш, отколкото да го преценяш отстрани, но така или иначе все някое утро(а ако сме по-настоятелни и позитивни-още на следващото

Оли, много се радвам, че се чувстваш добре и да ти кажа много хубаво ми синееш-прикова ми погледа това прекрасно синьо!

Ели, напълно подкрепям идеята на Валето и даже много се зарадвах, че ти я е предложила! Аз мога да кажа, от личен опит, че това с визуализирането помага - колкото и старнно да звучи, забременях И с помощта на нея. Всеки ден в продължение на месец или два, не помня точно, тръгвайки за работа сутрин и вървейки пеш около 20 мин. си правех визуализации, взаимствани донякъде от "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу, само че отнасящи се до мен, разбира се. Даже и сега, когато преди повече от шест месеца ми диагностицираха бучката на едната гърда(която самата аз си напипах в началото на миналата година) като "аденоза", а и преди това, постоянно си казвах, че няма да допусна това нещо, дори и да не е лошокачествено по природата си(а и процентът да стане такова е нищожен), да въздейства на организма и да се разпорежда в него по какъвто и да е начин, различен от това, което АЗ ИСКАМ!!! (Ако решиш, пиши на лични и ще ти поясня какво имам предвид.) Много важно е какви са мислите ти, защото те се материализират, колкото и да не се вярва на някои. Прегръдки от мен и много сила желая!valrus написа:Ели,пак съм аз.
Пробвай с визуалзация.Но поне по30 мин на ден и ежедневно.

Цвети, миличка, Първо и най-важно: И аз като Чери желая Честити да са крачетата на Калина! Жива и здравичка и веселичка и добричка и прекрасничка!!!
Цвети, да знаеш, че колкото и рядко да сядам, за да погледна във форума(принципно нямам време за компютър обаче), ще ми липсваш много, докато отсъстваш!!!

Прегръдки за всички вас, момичета мили, които сте ТУК! Ще се опитам да спомена всички поименно, но ако пропусна някоя от вас, то не е защото е по-маловажна от друга, а защото сте много вече: Вер, Марико, Валя, Чери, Исето, Линди, Марчи, Боби, Краси, Цвети, Елис Стоянова, Олеся, Елито, Мими, Еми, Еми-1, Джия, Хриси, Фюти, Зори, Бубето, Морти, Вихрогонче, Смехурко, Сиренце,....всички новички момичета от началото на годината!!!!
Това е от мен, а има още много, но наистина време нямам(поне засега)!