Насам народе,хайде всички на септемврийският детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Мари-Жоли

Re: Насам народе,хайде всички на септемврийският детокс

Мнение от Мари-Жоли »

]
Последно промяна от Мари-Жоли на 20 Ное 2013, 22:12, променено общо 1 път.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Вер ,опитах да захраня по твпята схема ,но не успях. Първия ден след детокса си беше глад )) само една салата зеле и домати и краставици с тученица за вечеря . но на следващия ден още следобяд хапнах сндвич запечен с кашкавал. Все пак 2 кг надолу. Вал страхотен резултат. чудя се как става така. Аз детоксвам за здраве ,но нямям нищо против да сваля килограми .От януари до сега няма чудеса. Все съм си същата. Сега обаче трябва да стана по изпълнителна и да си карам по 3 дни без оправдания . И по лека храна през другото време. Има какво да се желае. Мари Жоли 5 кг надолу ама да не се повтаря в този сценарий . Било ти е тежко. Занапред да е така само от детокс без други проблеми )) Чери ,ще се отприщи и при теб кантара . Тези неща стават сякаш изведнъж. И то когато спреш да се вторачваш. Успех на всички и най-важно е да сме здрави и Хриси да се узмихваме нали :221 :221 :221
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мари-Жоли, много ми се спи, но няма как да не те отбележа и да те поздравя за страхотния резултат!!!! :324 :326 Пожелавам ти все такива успехи, но без такива тревоги. :922 Бъдете здрави всички вкъщи!!! :954 И да, напиши за гастрита. Нямам проблеми лично аз, но имам роднини с такъв проблем. Ще те помоля само да го пуснеш тук като отделна тема и да си заформяме библиотеката.

Лека нощ на всички! Фют, двата килограма при теб са страхотен резултат. И аз не се захраних баш добре, ама не за друго, а защото...... ми писна да се ограничавам....... Бе,слаба ракия на моменти.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Здравейте мацки.Два дни ме нямаше и сега съм тук за отчет(макар и позакъснял).Свалени 4кг.задържани до днес 3,5кг. и то благодарение на ината ми и на ...Вер за предложения вариант за захранване.Браво Вер, много добро предложение и добър резултат от него.А сега лека нощ на всички и се :221 дори на сън.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Ver

Мнение от Ver »

Браво Хриси!
Мда, инат....това нещо май най-много ми липсва :1062 Добро предложение, казваш, само да се бях възползвала от него :523
djiq

Мнение от djiq »

Привет и от мен :954

Пристигам за един късен отчет :)
Детокса беше успешен за мен, свалих около 3 кг. незнам точно колко, защото кантара не ми е точен, но засега върши работа.
Почти направих и тридневното захранване на Вер, почти защото последната вечер хапнах пълнени чушки с ориз и кайма :oops: ама въпреки това съм много доволна от себе саи този път. Пожелавам си от тук нататък да е все така.
:1075 :1078 :1075
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хриско, Джия, страхотни резултати!!! Все така да се държите мъжки :1062 . Док ще пише книга за здравословно отслабване и хранене и всички ние имаме реален шанс да станем участници в нея - както с постовете си, така и със снимките си :D :D - знам го от първа ръка и лично аз се блазня много от тази мисъл :oops: както и от възможността да върна поне част от помощта на док, която той е указал на мен и децата със съветите си! Така че - напред къде с воля, къде с инат!! А накрая ще си направим едно клубче на инатите :221 :221 :221 ! Нали и аз съм такъв!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

В това клубче ще сме много членове.Сигурна съм!
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Публикувай отговор