Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Ql4e ZLAto »

:922 :329 :923
Завръщането на блудната .... мецанска ... дъщеря
Натежала със ... срам е да кажа направо ....ама ще кажа,че да ме охулите .... 2кг :1044
Пропуснах предния детокс и резултата е налице :128
От утре и аз тук, незнам още на какво, мисля си диня и пъпеш. Май повечето сте на череши ....
:940
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Добро утро и наздраве с ансол "детокски",Аз ще съм на череши.Винаги ми е по-лесно и по-добре, когато съм на цитруси, но няма начин ще го избутам и на "твърд" плод.
Хубав ден на всички и не забравяйте да се Усмихвате...
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, скъпи моиииии!!!!

Дано не сте ме забравили, защото аз вас не съм и ужасно ми липсвахте :923
Не съм се включвала от миналия детокс и добре, че вчера влезнах да видя и изненадка - от утре на черешки и ансолче!
Да ви кажа, нещо не се получават нещата при мен и ужасно се отчайвам вече! Това ще ми е 9-ти детокс, но нещо ужасно се закучиха нещата при мен! Продължавам да си ходя 2 пъти седмично на фитнес и тренирам по 2 часа и половина, смятам, че се храня правилно, не смесвам въглехидрати с белтъчини, вечерям или салата или салата с пържолка на скара - както бях писала преди - не мога без месо! Но нещо стана и пак започнах да качвам, направих си всички възможни изследвания - ЗДРАВА СЪМММММ, е малко с нервичките не съм добре, избива ме в треперене на ръцете, но гледам да се успокоявам с разни работи, но не и с хаповете, които ми изписаха, та се чудя къде е проблема при мен???? 7-мия детокс бях стигнала 71кг, а сега пак съм 74-75 и не иска да слезне надолу :328
Явно проблема ми е в главицата, защото наистина смятам, че се храня добре и с тези тренировки - какво мислите?
Единствения пропуск е че не винаги успявам да направя оризовите дни, но ям или плодове или само зелева салата, та пак си е леко разтоварващо!!!
Ей, трябва ми наистина помощ! Още тези дни ще се изстрелям да си взема книжката, много се зарадвах като видях, та дано и тя да ми е от полза, т.е. сигурна съм, че ще е!
Обещавам, вече да се вписвам по-често, просто ме беше яд на всичко, че нещата не се получават!

Целувам ви и до скоро
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Привет и от мен!Детоксвам от януари 2010г.но...Трябва ми яко порицание :128 ,защото яко се освиних от тази моя слаба воля от ноември насам :oops: Та след охлабването и прекъсването на детокса от два-три месеца се завръщам с нова сила и огромна мотивация.От 55кг. сега съм 63.Още 3кг. и ще стигна килограмите,с които влязох да раждам преди 13г. :328
СРАМ за мен!!! :126 И едно шкембе съм заформила като бременна... :126 Ужас!Теглете ми един бой :1058 та да се взема в ръце.... :mrgreen:
От 15 съм с вас на черешки :fan
galkata

Мнение от galkata »

От днес съм с вас. :954
Предният път при новолунието се провалих и сега се надявам да "регистрирам" първия ми успешен Детокс. :954

Днес очаквам да получа новата книга на д-р Михайлов. С нея допълнително ще се стимулирам.
rumkas

Мнение от rumkas »

"Явно проблема ми е в главицата, защото наистина смятам, че се храня добре и с тези тренировки - какво мислите?"

mam4eto31,

за тренировките не се притеснявай. И аз така се позадържах с килограмите, но и от тренировки не се отказвам. За резултатите съдя само по дрехите които нося-определено са ми широчки. Действай смело и не се тревожи толкова много, все пак получаваш една стегната фигура.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Мамче,това е нормално,когато спортуваш. Задържат се кг,но обиколките намаляват. Не се паникьосвай,а продължавай в същия дух!

А всички вие,другинките, дето сте олабили фронта и дето си просите боя-на ви го!
:125
:128 :128 :128 :128 :128 :128 :128 :128 :128 :128
:127 :127 :127 :127 :127 :127 :127 :127
:322 :322 :322 :322 :322 :322 :322 :322

Още трябва ли ви,а?

:327 :327 :327 :327 :327 :327
Я бързо да влизате в правия път! За кога ми се мотате-ей го на-лятото дойде,после ще кажете:
"Ама аз сега как да си облека банския?"
" Как да си вляза в онова секси лятно панталонче?"
"Ами онази ефирна рокля?" Така ли всичко ще си остане по гардеробите? Я си помислете мъжете ви колко биха се фукали с вас! И колко жени биха ви завиждали! А кога за последно сте се гордяли със себе си? Отдавна ли беше,а? Ами хайде-направете го отново! Нали помните това блажено чувство, онези крила, желанието да се похвалите на целия свят! Можете пак да полетите.
Ето мене-скромен пример. Вече една седмица почти откакто съм прочела книгата на Док. И макар повечето неща да съм ги знаела,бях като потресена колко е просто всичко и колко малко воля само е нужна,за да променим начина си на мислене първо и после на хранене. Беше дошло време,в което изобщо не обръщах внимание какво ям,кога и по колко го ям. И знаете какво се случи после. След това месеци наред много ми се искаше,но изобщо пък не ми стискаше да променя нещата. Само казвах,че съм сериозна,но след 2 дена сериозност си оставах само с казването. Сега е съвсем друго. Направила съм си индивидуална програма,написала съм си я на един лист и я следвам неотлъчно. Резултатите не закъсняват-без детокс,без оризов ден за седмица вече 1,5 кг ги няма! :1141 :1141 :1141 :1141 :1141 :1141 А нали си спомняте колко допълнителен ентусиазъм и мотив ни идва от един такъв резултат?!
КАкво направих ли? Ами просто си казах:" Край! Започвам всичко отначало!" И да,започнах.
Хайде да го направим заедно! Ако искате може и конкурсче да си спретнем.ТАка и така състезателният ми дух е разбуден-давайте да разбудим и вашите духчета,таласъмчета и всичко там,което ви държи нащрек и ви води напред!
:524 :524 :524 :524 :524 :524
GucaBuca

Мнение от GucaBuca »

Здравейте!
От днес и аз се включвам :D От сума време само ви гледам (и ви се радвам) и все пропускам датите, но веднъж почне ли се...няма спирка. :222
Реших да пробвам с цитрусов сок (обичам направо в дълбокото:), мисля, че ще се справя. От следващия път черешки и диня :)
Ами това е, кантара ми е у приятели, (пратила съм го на гости, да не се депресира :) няма да се меря, ще споделя на усещане как е. Иначе съм към 75 - поне 10 ликца са ми в повече :) Айде, сладуркиии, ако приритам ще пиша...
P.S. Един близък ме облъчва с книгите на Николай Друзяк, звучат крайно истинни, някой запознат ли е? :524
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Зори, колко много ми беше нужен твоя пост мила.Благодаря ти! :329 :923
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Зоринка, дай моля те твоята индивидуална програма - ако не е проблем! Точно това обсъждахме преди малко на скайп, че в книгата като чели има много малко примерни рецепти, менюта, дневни режими. Или пъъъъъъъъък..... така ми се струва, защото съм едва на 70-а страница. По този повод имам една идея, но ще я обсъдим по-нататък, че днес денят се раздели на хубави и лоши мейли..... Та, би ли споделила твоята програма - знаеш, че примерът е много, много важен!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

cchery написа:Зоринка, дай моля те твоята индивидуална програма - ако не е проблем! Точно това обсъждахме преди малко на скайп, че в книгата като чели има много малко примерни рецепти, менюта, дневни режими. Или пъъъъъъъъък..... така ми се струва, защото съм едва на 70-а страница. По този повод имам една идея, но ще я обсъдим по-нататък, че днес денят се раздели на хубави и лоши мейли..... Та, би ли споделила твоята програма - знаеш, че примерът е много, много важен!
Присъединявам се към молбичката ;) на Чери :)
Заключено