На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от Ver »

Така вече ми харесваш повече Вале :954
Разбира се, че ще се справите :524
ellyto

Мнение от ellyto »

Ехо момичета кокичета, тук съм...здаааак :lol:
Малко се позатрих, ама тоо не е нарочно, не нито заради хубаво, нито заради лошо. Беше ме напуснала музата да пиша и за това не с ъм и влизала.
Малко бях болна преди старта на детокса, което не беше много готино, ама изкарах го тъпия скапан грип. Сега още се влача с хремичка, ама е по-добре положението.
Ще гледам да понаваксам да ви прочета да видя кой какви ги върши :)
Постигна оптималните си килограмчета (въпреки, че сега след детокса сигурно малко ще си върна), но няма да допускам вече така да се отпусна и да кача килограми от нищото. Едиснтвеното, което е позволено е да качвам кг заради бебче, само това е допустимо :)
Днес съм по-хепи от вчера, та туй то се дължи на факта, че си направих малко подаръчета - друго си е шопинг терапията, веднага приповдига настроението :)
Утре мисля да отида към Бачковския манастир, някой знае ли дали сега чудотворната икона е там или се намира някъде извън храма?

Много цИлувки от мен
Mstar

Мнение от Mstar »

Здравейте момиченца сладки!
Толкова много работа,че.......
Още не сме заредили охлювчета.Фермата е готова,но последната буря ни отнесе слънцезащитната мрежа.....И само ядове де...Но се надяваме да дочакаме - следващата седмица да ни пуснат малките охлювчета.
Иработата в хотела започна......Не е много натоварено,но бягам и на двете места.Децата - и двете са си в къщи:ваканция - Оооо, Ужас!
Да се чудиш какво да ги правиш! Т.е. влача си ги с мен навсякъде.
Чери,мила, не съм забравила да постна малко снимки.Ще се опитам сега ,но може и да не ми се получи.
:oops: :oops: :oops: Много ме е срам,но вече 3ти детокс изпускам.Напълно умишлено,но се чувствам много изморена....само ми се лежи и спи...и ме боли всяка костичка и всяко месенце по тялото. :328 :328 :328
Малката изкара някакво вирусно - ангина,с температура и се поду като хамстерче.Но вече се оправи.Трудно!Аха,аха да посегна към антибиотика,но...размина се.Тоя път въобще не ми даде да й сложа изварен компрес - миришела на вкиснало кисело мляко.
Оплаках ви се - долу-горе. Ще се опитам поне веднъж седмично да ви наглеждам,че много ми липсвате!
Хубаво и цветно лято на всичкииии!И сладка почивка!
:329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Не съм чел;а само влизам да кажа ,че заминаваме на село да помагаме за грахта. На всички приятна събота и неделя :329
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мими, Ели......... :923 :923 :923 :1199 :1199 :1080 Което идва да рече, че ми липсвахте! :922 :922 Знаете ли, има дни, дни на невероятна психическа умора, когато ..... и аз не мога повече. И си казвам, че няма да влизам известно време - направо съм изтощена. Пиша ви го за да кажа, че ви разбирам много добре :) :) . Важното е, че сега сте тук, т.е. били сте ииииииии....... въпреки всичко постовете ви са положителни. Не знам за вас, но моята философия е, че "най-доброто тепърва предстои" :954 :954 :954 .

Валче, ще се справиш! Мисля, че просто си адски изморена и изтощена..... и затова ти изглеждат така непоправими нещата. Ще видиш, че утре ще е много по-добре от днес!

Фюти, ще чакаме тогава прекрасни и здравословни рецепти с грах :1028 :1028 .

Тази вечер след младоската среща с Бобката в парка до Патиланци, на която....... се налафихме като хората, бях на женска среща с мои страхотни познати от парка - все луди майки на деца от 6 месеца до 8 годинки. Е, няма такъв смях! :1062 :1062 Особено когато се съберат високохормонални мами :221 :221 :221 . Темите за разговор бяха обширни и не пропуснахме да обсъдим и мъжете - близки и далечни :1140 :1140 . Много ми беше приятно. С тези момичета се познавам от 5 години, от момента, когато Белуна ми беше бебенце и това ни е първата подобна среща. Ако съм знаела колко е готино....... щеше да е една от многото поредни. :221 Ама нищо, винаги има първи път! Важното е да няма последен.

И сега нещо не ми се полягва..... ама ща не ща и това ще се случи, че утре...... утре вечер пак ще е женска :221 ......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
valrus

Мнение от valrus »

Приятелчета,благодаря ви!Сливиците са му ужасно подути и червени,темп е много висока,даже и беладоната нещо не я сваля,сутринта беше с почти 39.
Моята майка само ме натиска за АБ ,тя е луда на тема болести и мен влудява,каза,че го мъча.Ще чакам до понеделник и ще давам АБ,не ми се иска,но........от четвъртък сме я почнали.
От февруари не е пил АБ.
Иначе компрес сложихме с много психологичиска подготовка,обещахме и количка :)
Моля ви пратете ми добра енергия да се разминем с АБ :923
Нелка,айде и твоя отговор чакам,ти си лекаря сред нас.Колко е време е онрмално да държи висока т,имам предвид дни?
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Вале
:922 :922 :922
:224
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Нели,момичетааа,казвайте,ще има ли ефект,ако му оставям вратлето да диша по малко в тази жега.Или компресът трябва непрекъснато да му стои на вратлето.Взе зда мрънколясва да го махам,дано подейства.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравей,Вал!
не съм нито Нели,нито от по-знаещите момичета тук,но тъй като и на нас слабото място ни са сливиците се осмелявам да ти дам съвет
Компреса нека му стои колкото може повече на вратлето,трайността му е 8 часа,така че има време да изкара с един компрес.....за висока Т давай Аконитум напелус(дано не съм объркала някоя буква,но наименованието е това)давай както Беладона-та,отначало през 15,след това разреждаш,аз лично дори ги редувам,незнам колко е правилно но при нас действа,ако видиш че се качва над 39,аз лично давами Нурофен/хексалгин или каквото там понася(ние също правим високи Т от гърлото,нормално е да я поддържа и по-дълго време,ние последния път си я държахме 3 дни,след това всичко се оправя,но ако видиш че няма подобрение...сменяй тактиката,за гърлото-или Тонзилотрен или Ангин хил,избери си и започвай ударни дози,аз лично винаги включвам освен едно от тях двете и Фитолака Декандра(по препоръка на Чери,много съм доволна :923 )+Меркуриус,в никакъв случай не давай горещо да пие,както мен едно време ме лекуваха,давай повече течности на малки дози....в момента това е,което ми идва на ум,не се предавай и не се отчайвай,убедена съм че ще се справи малкия човек,вие щом с компреса сте се справили....ехе,какво по-хубаво от това
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:954 :954 :954
Вале, спокойно, ще се оправите. Нас един вирус ни държа 10 дена, като повече от половината от тях с Т. За компреса - дръж около 6-8 часа и веднага сменяй с друг. Така поне 3 пъти. Много е важно компреса да загрява - тензух, найлон и още нещо отгоре. Иначе няма смисъл от него. Ако самия компрес, когато го махаш е с по-висока или телесна Т, значи е бил добре. Друго за гърло - гъргари със сребърна вода + невен и отвара от лайка. Виктория не може да прави гаргари, затова и правя чай с лайка /+ още неща/да пие и отделно й пръскам в гърлото сребърна вода с невен и отделно лайка - със спрей-шишенце - доста често. Както казва и Ели / :940 / - много течности. Други неща за гърлото - компрес с варени яйца и пудра захар - държи се 3 часа, обтриване на гърлото със сода за хляб. Яйцата и содата са при зачервено гърло с или без гнойни налепи. За Т, ако те притеснява и ако дедето се измъчва, пробвай да я свалиш и с оцет, ако не - нурофен. Аз действах на всички фронтове - алое в ушите /редувано с капки - зехтин и чесън/, компреси на гърлото и на гърдите, макар да бяха чисти на слушалки и капки с лайка в нослето. Давах и цинабсин, защото имахме задна хрема. А за имунитета - енгистол 3х1.
Пожелавам ви бързо да се отървете от вируса :923
Ние бяхме на плаж. Виктория ме държа до водата да правим кофички. Намазах с кремче само нея. На мен ми се стори, че не е толкова силно слънцето, пък и постоянно влизахме и излизахме от водата. Освен това нито ми е първи плаж, нито съм с много бяла кожа, обаче...известно време ще спя на дясно, т.е. с гръб към Иван /да видим какви развлечения ще ми предложи :1140 /. Пък Виктория, както не искаше да ляга, вече 3.5 ч спи :roll:
bubalina написа: Че и на плаж ще поискам и тати ще види,че имам цици :1062 :1062 :1062
Специално ще повдигна въпроса, само за да сме 300% сигурни, но от сега ти казвам с 299 процентна достоверност: ТАТИ НЯМА ДА ПРОТЕСТИРА, НЯМА ДА ПОДАДЕ ОПЛАКВАНЕ И НЯМА ДА СЕ ПОЧУВСТВА ДИСКРИМИНИРАН :923 :923 :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Марико,Елисче :923
Не мога,предавам се,одеве се уплаших,ами тя от четвъртък вместо да пада т ,тя се вдига,сливиците са с бяло жълти налепи.
Давам АБ,пък после ще чистим.Много се уплаших с тази висока т 39,7,падна с нурофен голяма доза.Не съм спряла с АНгин хила.Пък и втора извара сменям.
Заключено