Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Milenita Bonita

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Milenita Bonita »

Момичета,имам едно много важно питане!!!

От както съм започнала да правя детокс(от ноември миналата година)винаги първия ден или втория от детокса ми съвпада с МЦ.Този и предния път обаче количеството кръв(извинявам,се не знам по какъв друг начин да го обясня!)намаля значително.Този месец имах добро количество само първия ден,останалите 3 изкарах със всекидневна превръзка...нямаше почти никаква кръв.(сори пак!)Има ли от какво да се притеснявам според вас?Иначе английската сол ми влиае благоприятно на крампите,вече не пия Нурофен,както правех преди.Като детоксицирам болките ми са търпими,има само леко неразположение.Ако имате нужда от повече инфо за мен,години и т.н.кажете,ще пиша!Само да кажа,че не съм раждала.......е,добре де на 30 съм :roll: ...навърших ги април и още ми е много неестествено като го кажа на глас..или го напиша! :oops:

Чери пак благодаря за топлото посрещане!Дано и другото момиче да се включи скоро,че както знаем 'една птичка пролет не прави'! :D
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Юхуууууу, след цял ден без нет сякаш бях без ръка, ама съм тука. Миленитке, и на мен така ми съвпадаха и при мене намаля количеството. Карам 2 сена нормално, и после с ежедневна. И карам понякога по 2-3-4 дена така. Малко кофти щото ако тече да тече. Кво ще се лигави ся. Тъй де. Днес имах имен ден. Свекървата ми даде 15 лева да си купя нещо. И знаете ли какво ще си купя? НОВАТА КНИГА НА ДОК!!! Сърдита съм на свеки от събота. Не си говорим и аз няма да й проговоря (нали съм си овне така лесно не се давам). ЗА ТОВА ЩЕ СИ КУПЯ КНИГАТА - и без това я искам, а и ще я издразня, защото не вярва в детокса (п-ъдла :plezya se ) Аз днес захраних с малко печени картофи и за сега съм добре.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Sladka Debelanka написа:Юхуууууу, след цял ден без нет сякаш бях без ръка, ама съм тука. Миленитке, и на мен така ми съвпадаха и при мене намаля количеството. Карам 2 сена нормално, и после с ежедневна. И карам понякога по 2-3-4 дена така. Малко кофти щото ако тече да тече. Кво ще се лигави ся. Тъй де. Днес имах имен ден. Свекървата ми даде 15 лева да си купя нещо. И знаете ли какво ще си купя? НОВАТА КНИГА НА ДОК!!! Сърдита съм на свеки от събота. Не си говорим и аз няма да й проговоря (нали съм си овне така лесно не се давам). ЗА ТОВА ЩЕ СИ КУПЯ КНИГАТА - и без това я искам, а и ще я издразня, защото не вярва в детокса (п-ъдла :plezya se ) Аз днес захраних с малко печени картофи и за сега съм добре.
Суити, кефиш ме! :mrgreen: :mrgreen: Не се сещам какъв имен ден е днес, но от сърце ти желае да догониш онази мечта, която заковахме в горния форум! :923 :923 :1075 :1075 :1075

Миленита, да ти кажа и при мен цикълът е различен откакто съм суперстриктна с детоксите. Първо се регулира на 28 дена, после намаля като продължителност и накрая обилното кървене е само ден, а преди..... беше по 2. Така че, може би е нормално и при теб.
ellyto написа: Не съм ви чела, само мернах в таблицата кой се е записал (много малко хора са се отчели).
И аз това видях, Ели. Явно е време за промяна и оптимизация на процеса. :)

Дидинка, Мирка,
браво и на вас за упоритостта! :524 :524 :524 Мирка, все трябва да има някакъв положителен резултат в борбата с килограмите! Егати, или те, или ние :955 :955 . Аз имам надежда. Да не кажа, че съм страшно окуражена даже. :)

Диди, за проблемите с кожата на лицето може би ще трябва и още нещо да промениш. Какво точно лекуваш?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Сладка,много весел пост си постнала!! :221 Особено ми хареа частта за п-ъдла-та :955

Виж какво съвпадение обаче,тъкмо в момента четях онлайн малка част от книгата на Док,от там,от където може да се разгледа и така се бях залисала в четене(супер интересна ще е!Браво на този невероятен лечител и Човек!),че си викам само ще проверя дали има нещо ново във форума и ти си отговорила,после и Чери :954 !Купи си книгата с тези пари!Та дано и свекито да вземе да я прочете покрай теб и тя!

И при мен са така нещата със МЦ,както ги описвате и двете.Интересно ми е да науча каква точно е причината за това и да се успокоя,че наистина няма да има проблем за в бъдеще,като му дойде времето да ставам и аз майка,живот и здраве все някога,когато и да е това!!Иначе у мен няма и капка съмнение,че детокса е нещо изключително полезно за тялото ни и доброто здраве на всеки от нас,за това ще продължавам да детоксицирам!

П.С.Честит иман ден на патерица,Сладка! :1075
Вие не спите ли бе?!! :1062
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Добро утро! Тука сме с малкия на линия. Снощи хапнах едно нещо по късните часове и сега ми е тежко и подуто :( Днес мисля да го карам на плодове, за да се раздуя. Пък и на череши много ми харесва. Преди време бях писала, ама не помня дали някой ми отговори :1044 Мисля да започна 90 дневната та се чудя може ли в деня за варива да правя оризов ден, а в плодовия да съм си на пллодове? Здравословно ли ще е?
Дидинка

Мнение от Дидинка »

Благодаря ти Чери, Вие сте хората които ме мотивирахте, че и аз мога!
За проблема ми силно казано е че го лекувам - периодично по брадичката ми излизат подкожни пъпки или гнойни с много върхове, които ми причиняват дискомфорт и след тях кожата ми остава леко виолетова или синкава за известно време (седмица). Не е болка за умиране, но е неприятно , а от лекари дерматолози и козметички вече се изприщтвам след тях става по-лошо.
Затова реших да пробвам с прочистване на организма дано пък успея.
Аз да попитам Зори книгата като си я поръча до дома ли и я донесоха или си я взе от куриерската фирма. Тъй като искам да си поръчам и двете книги, но по цял ден съм на работа и няма как да ги получа на адрес по лесно ми е да си ги взема от куриерски офис.
Лек и слънчев ден на всички!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Дидинка написа:Благодаря ти Чери, Вие сте хората които ме мотивирахте, че и аз мога!
За проблема ми силно казано е че го лекувам - периодично по брадичката ми излизат подкожни пъпки или гнойни с много върхове, които ми причиняват дискомфорт и след тях кожата ми остава леко виолетова или синкава за известно време (седмица). Не е болка за умиране, но е неприятно , а от лекари дерматолози и козметички вече се изприщтвам след тях става по-лошо.Както казва Док- "Детокс до дупка!" Имаше още някакви хомеопатски неща,но трябва да проверя.
Затова реших да пробвам с прочистване на организма дано пък успея.
Аз да попитам Зори книгата като си я поръча до дома ли и я донесоха или си я взе от куриерската фирма. Тъй като искам да си поръчам и двете книги, но по цял ден съм на работа и няма как да ги получа на адрес по лесно ми е да си ги взема от куриерски офис.Като си правиш заявката,просто кажи,че искаш да е "до поискване" и да ти кажат къде им е офиса.Няма да имаш проблем. Ти от Варна ли си?
Лек и слънчев ден на всички!
Дидинка

Мнение от Дидинка »

Благодаря ти Зори :923 :923
Да от Варна съм дори си мисля, че сме се виждали на една среща на мамите от Варна преди около две години и половина, ако не се лъжа ти беше дошла заедно с Илиянка, а аз тогава бях с мъничко бебче.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Верно ли? Да,наистина дойдох с Илиянчето (между другото какво стана с тази мацка,поздрави я акко подържате връзка),ама тебе защо не мога да си те спомня? Май имаше 2 мами с колички тогава :1044 Оф,забравила съм! Извинявай!
Дидинка

Мнение от Дидинка »

Зори, то толкова хора бяхме, че как да ги запомниш всичките дори сега разгледах снимките от това събиране и се сетих за много хора които отдавна не съм виждала. А за Илиянка добре е играе народни танци и си гледа дечицата , ще я поздравя.
Усмивка

Мнение от Усмивка »

Здравейте :421
Аз съм малко нова ("малко нова" звучи като "малко бременна", само дето съм повече нова, отколкото бременна). Карам 90-дневната и принципно съм фенка на лунуванията. Правя детоксикацията сега уикенда, понеже през седмицата не успях. Та имам едно въпросчен-чин-чен-це - някой да е детоксикирал и да е карал 90-дневната? И как е съчетавал дните после - продължава от последния ден, който е бил на ред преди детокса или пропуска дните и какъвто ден си е на ред, независимо, че предишните дни е бил на плодове, а не по схемата?
Иначе детоксът ми минава добре, понеделник ще отчета (надявам се) някакви резултати :oops:
Поздрави на всички и хубав уикенд :527
Заключено