Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Мърмори »

Усмивчица,добре дошла! Много се радваме на нови попълнения,а и по начина ти на изказ подушвам,че сме от една порода-"Луди гъби" За въпросчето ти вижтук, в темата за 90 дневната диета Аз така и не я докарах до никъде,но там има мацки,които ще ти отговорят.

Мацки,моля вижте новия ми подпис!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:328 :328 :328 :328 :328 :328 :328

Извинявам се, че така ви посрещам от сутринта, но нямам обяснение какво се случва с мен! КАЧИЛА СЪМ УЖАСНО МНОГООООО!!!!
3 дена преди детокса бях 74кг, преди самия детокс не се теглих, защото нямах батерия на кантара и вчера си взех и тази сутрин се претеглих, ХОРААААА 78кг съмммммммм, Божичкооооооо :328 :328 :328
Ей, Зоритка, дано се сбъдне твоето пожелание!
Плача, но гледам да не се отчайвам, но наистина имам чувството, че качвам от въздуха! В петък се захраних така: сутринта пих кафе и фреш портокал, на обяд ядох задушен ориз със зеленчуци, а за вечеря хапнах малко варени картофи и 2 лъжици задушено зеле, постно! Количествата бяха не пълна малка купичка, ама наистина малка! Вчера за закуска хапнах няколко черешки, а за обяд и вечеря пак картофки със зеленце, не съм яла меса, за вечеря хапнах една малка купичка таратор, но зелето и картофите бяха половин купичка :1044
В четвъртък си бях на тренировка и се чувствах страхотно, даже и днес се чувствам така, хем съм усмихната, хем ми се плаче, защото не мога да разбера какво се случва :1044 Вярно, в цикъл съм, но това е огромна разлика - възможно ли е да съм задържала толкова течности, направо не ми го побира умът!!!!!
А не се чувствам напълняла, даже бях убедена, че ще съм свалила поне 2 кг, а то как ме изненада! :128
Айде, ще видим след МЦ какво ще стане, макар че :1044 Луда работаааааааа

Добре дошли на новите сладурки - усещам, че ще стане още по-уютно и зареждащо тук!!!
rumkas

Мнение от rumkas »

Това е от батериите -една :329 и прегръдка надали ще те успокоят но все пак :923
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

rumkas - :923 дано да е така! Между другото едното гумено краченце е паднало, та не ми е невилиран кантарът! На обяд като се качих показа 77, направо полудявам като не знам какво се случва! Май ще трябва да се взима ново кантарче :fan
Ама усмивката си ми е на лицето, наистина си се чувствам страхотно след този детокс, а принципно като съм в МЦ съм кошмарна, а сега само подскачам, пея и се смея :954
Айде, целувам ви разхождащи се мецанки :923
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

mam4eto31 написа:rumkas - :923 дано да е така! Между другото едното гумено краченце е паднало, та не ми е невилиран кантарът! На обяд като се качих показа 77, направо полудявам като не знам какво се случва! Май ще трябва да се взима ново кантарче :fan
Ама усмивката си ми е на лицето, наистина си се чувствам страхотно след този детокс, а принципно като съм в МЦ съм кошмарна, а сега само подскачам, пея и се смея :954
Айде, целувам ви разхождащи се мецанки :923
Споко Мамче! Проблема е в нивелацията на кантара. Опитай да го оправиш и ще видиш,че всичко е наред! И на мен ми се е случвало. Успокой се! :329 :923 Освен това разбирам,че си в червения отбор,нали? Ами нищо ненормално тогава-нали се задържат течности! Запази самообладание и след няколко дена ще бъдеш приятно изненадана.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Усмивка написа:Здравейте :421
Аз съм малко нова ("малко нова" звучи като "малко бременна", само дето съм повече нова, отколкото бременна). Карам 90-дневната и принципно съм фенка на лунуванията. Правя детоксикацията сега уикенда, понеже през седмицата не успях. Та имам едно въпросчен-чин-чен-це - някой да е детоксикирал и да е карал 90-дневната? И как е съчетавал дните после - продължава от последния ден, който е бил на ред преди детокса или пропуска дните и какъвто ден си е на ред, независимо, че предишните дни е бил на плодове, а не по схемата?
Иначе детоксът ми минава добре, понеделник ще отчета (надявам се) някакви резултати :oops:
Поздрави на всички и хубав уикенд :527
Я виж ти какъв готин ник!?! :954 :954 :954 Как да не се усимхне човек сега като насреща му "стои" една усмивка :) :) :) . И сега се чудя дали да ти пожелая да си повече бременна отколкото нова или нито нова, нито бременна?!2 :1062 :1062 :1062 При всяко положение, добре дошла! :923 Тази диета не съм я правила (то май само тази де :razz: :1062 :1062 ), но доста хора я хвалят, така че УСПЕХ!

Момичета, исах да ви пиша по-дълго, обаче..... ми е схванат силно врата и намерих начин да ида на масаж сега. Изчезвам! Като се върна ще взема по-обстойно отношение по нещата от форумния живот. :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
nane

Мнение от nane »

Здравейте момичета,
И аз най-сетне се престраших да пиша. Чета ви отскоро и много ви се радвам. В детокса съм нова, но с „опит”. Първия ми детокс беше преди повече от две години. После още един и на следващия месец разбрах, че съм бременна (много чакана и радостна вест). И след много дългата пауза ви открих и ме мотивирахте пак да започна. Направих успешен юнски детокс с 3 кг. надолу, но най вече се чувствам пречистена и ми е по-леко. Благодаря ви, че ви има! Желая успех на всички! :) :) :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

nane написа:Здравейте момичета,
И аз най-сетне се престраших да пиша. Чета ви отскоро и много ви се радвам. В детокса съм нова, но с „опит”. Първия ми детокс беше преди повече от две години. После още един и на следващия месец разбрах, че съм бременна (много чакана и радостна вест). И след много дългата пауза ви открих и ме мотивирахте пак да започна. Направих успешен юнски детокс с 3 кг. надолу, но най вече се чувствам пречистена и ми е по-леко. Благодаря ви, че ви има! Желая успех на всички! :) :) :)
Ееее,откога ти гледам името сред новите членове на мецината къща и се чудех защо не пишеш. Меца хора не яде, да знаеш! Даже май е на път да откаже месото :1044 Както и да е! Страхотни новини около теб, да ви е живо и здраво детенцето! И страхотен резултат от детокса-много успехи ти желая!
nane

Мнение от nane »

Мърмори написа:
nane написа:Здравейте момичета,
Ееее,откога ти гледам името сред новите членове на мецината къща и се чудех защо не пишеш. Меца хора не яде, да знаеш! Даже май е на път да откаже месото :1044 Както и да е! Страхотни новини около теб, да ви е живо и здраво детенцето! И страхотен резултат от детокса-много успехи ти желая!

Благодаря!!! :954
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Зоритка, дано да е така!
:329 и :923 за подкрепата!
Да ви кажа, даже и колежката усеща различния ми поглед към света! Уикенда бях сама с децата и друг път ми е много мъчно и го преживявам, но този път беше различно! Такова спокойствие лъхаше от мен, че не мога да ви опиша - направихме си супер женско парти и трите бяхме много щастливи! Нека мъжо си има хоби и си се радва, за мен децата стават моето и ще си измисляме супер щуротийки заедно! Най-голямото щастие за мен е когато те са здрави и щастливи, а голямата ми вика: мамо, това беше най-хубавата ми събота :221 как да не се размажеш от кеф!
СМЕХУРКО - още веднъж благодаря и силно те :923 и :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:Меца хора не яде, да знаеш! Даже май е на път да откаже месото :1044
И аз така чух за Меца и се притесних направо :???: :???: :221 :221

Хахах, Нане..... честито ти прописване тук. И аз се радвам, че се включваш. При това с такива добри новини - бебе след детокс, свалени килограми и чувство за лекота!! Това искаме всичкииии :524 :923 :923 :524 !

Мони, абе ти..... направо ме същиса с тоя кантар! Значи или преди купуването на нови батерии не е мерил вярно, или след това! Защото няма начин след детокс да качиш 4 кила! Може нищо да не свалиш, ама да качиш..... ще си егати патологията :221 :221 :221 . Според мен има 2 причини за това "отклонение":
  1. Дълго време не си се мерила, щото си нямала батерия и вероятно си била качила без да го знаеш.
  2. Кантарът не е нивелиран! Случва се и на моя кантар и тогава още при първоначалното му включване, когато трябва да изкара две нулички, за да мога да се тегля, той изкарва 2.1 кг , 1.8 кг , което значи че има проблем.
Но щом ти самата се чувстваш добре и смяташ, че си свалила, не бива да се тревожиш! Още по-сигурне показател са дрехите! Облечи някоя, която ти е ставала преди и прецени как се чувстваш в нея - така ще знаеш дали си нагоре или надолу! Ии никакви сълзи, включвай се в кОнкурса и да слабеем рамо до рамо, бюст до бюст, дупе до дупе, крак до крак :221 :221 :221 !

Аз се чувствам така добре след този детокс, чееееее...... чак ме е страх да ям :1062 :1062 :1062 . Леко ми е, ефирно ми е, чувам отстрани, че съм отслабнала и ми личи ииииии хвърча :1040 :1040 :227 :1057 :1057 .

Прочетох книгата на док и вече започнах с плана за промяна в храненето ми/ни ("ни" - на всички вкъщи). И ще бягам да изложа първите точки от него на "СТЕНА"-та.

Събота се сбрахме в камерен състав да полеем книгата на док. Ето ни кви сме убавици :1062 :1062 :
res_re6ta_18.06.11.jpg
Отляво надясно: Краси (с ник Viki 1023), аз с Цвети (на Боби малката кукличка) в скута ми, Мари-Жоли, док с Кали (на Исето Григорова дъщеричката), Исето, Хриси и Бобичан
(51.91 KiB) Свалено 775 пъти

Хриси
ни направи прекрасен подарък - по връзка джожден от собствената й градина :1062 иииииииии подаръкът вече втори ден е в употреба при мен - направих си най-сетне чай от джоджен!!! Тук чувам вашите аплодисменти :326 :326 :524 ..... цветята може и по-късно да ми ги връчите :955 :955 :955 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено