Здравейте отново и от мен!
Отдавна не съм писала тук.Нещо не съм в настроение в дните след детокса...не,проблема изобщо не е в детокса.Беше много хубав детокс,но в последно време сякаш нещо липсва в живота ми и за съжаление го замествам с шоколад!Не мога да се спра!От толкова много вредни навици съм се отказала до сега,но шоколада,просто не съм в състояние да откажа и не мога и не мога!Единственствения ми вреден навик(поне така си мисля!) към който съм доста пристрастена!Имало е периоди,в които съм се контролирала,но точно тези дни,просто НЕ МОГА!
Здравейте,името ми е Миленита Бонита и съм пристарстена към шоколад!Винаги съм била!Ето казах го!Не ми става по-добре обаче!Срам ме е!Искам да се откажа от него и в същото време не знам как ще живея без него.И проблема е,че не се задоволявам с малко.Като започна и няма спиране.Не знам дали е толкова голям проблем или аз го правя на такъв.Бях решила след този детокс най-накрая да започна със здравославния начин на живот към който съм се стремяла още от тинейджърските ми години,но все още не мога да го направя...може би и за това се чувствам толкова гузна пред себе си!
Стига толкова за моите слабости.
Бобичан,благодаря за топлите думи,мила!Аз не само гуакамоле обичам а латино американска куня изобщо

Много вкусни нещица имат!
Точка,добре дошла и от мен!Ако мога да си позволя един съвет.Каквото и да става,даже и да не си особено доволна от резултатите си,даже и да се отдаваш на искушения по някога,не спирай да пишеш и четеш този форум.Тук тези невероятни жени ще те заредят с много позитивизъм,от който имаш огрОООООООмна нужда в момента,и ще ти помогнат да помогнеш сама на сабе си!Дъщеря ти заслужава една усмихната и обичаща себе си майка!
Благодаря ви!И се извинявам,че така ви занимавам!