Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от Kleo »

След успешен детокс по пълнолуние (свалени 3 кг) и проведен житен режим (5 дни, свалени още 5 кг), от понеделник се връщам с подновен ентусиазъм към любимата ми 90-дневна диета :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Ето ме и мен тук!
От 11.04 съм на 90-дневната диета, правила съм я и друг път, но неуспешно :1044 Сегя я комбинирам с ДЕТОКС (за сефте ми е), че 30 килца не са малко :fan
Към дамите, които също съчетават - колко дни захранване правите и с какъв ден от 90-дневната започвате?
Дано не ставам досадна, но булгура, качамака и гриса къде ги хапвате, в какви дни?

Прегръщам всички 90-дневки и Детоксиканки :940
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Вики,когато правех тази диета след детокс винаги почвах пак отначало т.е. от 1 ден.Не знам дали е правилно :1044 ,но от утре пак я почвам и ще процедирам по този начин,защото не желая да се лишавам от детоксикациите :524.Булгура може би трябва да се хапва в деня за варива поне така си мисля :roll: ,но не съм сигурна...На другите въпроси не мога да ти отговора за съжаление. :923
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Vicky-Picky написа: Дано не ставам досадна, но булгура, качамака и гриса къде ги хапвате, в какви дни?

Прегръщам всички 90-дневки и Детоксиканки :940
Ами просто няма да ги хапваш тези храни.Вярно е,че са от зърнени култури,но пък си имат и въглехидрати,така че е по-добре без тях.
ЛиР

Мнение от ЛиР »

Булгура е пшеница, не "вариво". Качамака пък е царевица. Грис защо изобщо консумираш?! Няма полезност в него. Търси употребата на пълнозърнести зърнени, а не на преработени и избелени. В никакъв случай грис, нишесте...Жалко, че не малко майки все още "помпат" децата си с такива храни...
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

ЛиР написа:Булгура е пшеница, не "вариво". Качамака пък е царевица. Грис защо изобщо консумираш?! Няма полезност в него. Търси употребата на пълнозърнести зърнени, а не на преработени и избелени. В никакъв случай грис, нишесте...Жалко, че не малко майки все още "помпат" децата си с такива храни...
:524
Съгласна съм.
dora

Мнение от dora »

Здравейте,момичета.От днес и аз се включвам във форума.Само да споделя,че аз съм спазвала тази диета,но за поддържане на свалени кг. и без водния ден,защото съм с много ниско кръвно и и двете граници ми се приближават много.Иначе запазих навика да не закусвам сутрин, диетата е полезна за придобиване на полезни навици.От много време не съм я спазвала.Но от около една година си хапвам всичко,което ми душа иска и естествено сега съм с пухкаво коремче и около 7-8 излишни кг.Трябва ми желание и мотивация,за да я започна,знам че има ефект от нея.Детоксикация съм правила преди редовно,но последната една година само по един ден и рядко :oops: Надявам се,че ще имам вашата подкрепа :) Когато реша да започна ще пиша тук.За мен това е най-добрата диета,защото не вреди на здравето по никакъв начин.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ооооо, Доре,здравей! Аз съм Зори, а ти моята Дори ли си, онази сладурана от Габрово? Ако си ти-леле какво те чака, падна ми в ръчичките! :1133 Откога те чакам !
dora

Мнение от dora »

Зори,аз съм разбира се :) Все същата,малко по-несериозна откъм външността си :oops: Трябва да започна диетите,за да сваля излишни около 8кг.В момента съм 68г. :oops: Можем да се видим с теб и семейството ти,ще идваме към Варна на 29-и юли.Тъкмо ще видиш колко сме пораснали,а и вие със сигурност.Престарах се с детокса,започнах от днес :328 ,а трябвало от утре...но този път съм сериозна и на линия...успех на всички от утре.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Хей, никой ли не прави тази диета повече?
Само аз и съпруга ми ли сме?
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сладка, в момента не я правя, но преди време съм я правила, тамън на 2 пъти.
Първият път отслабнах с цели 15 кг, много бях доволна. Освен това с месеци след диетата не качих.
Вторият път отслабнах с 8 кг, но я приключих преждевременно, така че аз съм си виновна. После доста бързо си върнах килцата.
Лично аз считам 90-дневната диета за изключително добра и полезна! Така че дерзай, миличка, и успех от мен!
Нищо чудно съвсем скоро отново да мина на нея, но ми трябва още малко борба със самата мен, още малко да засиля волята си и да преодолея мързела си :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор