Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Мърмори »

Направи си пектин с мед-така както го правим по детоксово време.Много добре ще те засити, а в същото време няма да натовари организма. И след час докладвай пак! :222
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Ето и другия проблем - не мога да ям пектин - повдига ми се и това е. :1052
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Дори с мед и лимон?
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ако не стане- набухай се хубаво с череши-да ти се напълни хубаво корема.Нищо,че ще са повече от 1 кг плодове за деня. По-добре така,отколкото да се наядеш с нещо друго. А оризчето къде остана,не го споменаваш,а то също засища.
Sladka Debelanka

Сега таман се набухвам яко с череши. Ами аз нали си правя 90 дневната и там има плодов ден (т.е без ориз) и днес съм на такъв ден. Мисля да пия и анакардиум.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

:524 :524 :524
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Тази вечер си приготвих чай от пресен джоджен, няма такава вкуснотия! :529
Както разбрах, джодженът е вид мента, и затова чаят е с много приятен свеж вкус.
Тази вечер се насладих на няколко страници от книгата на Док, пийвайки чая - идилия. :954
За всеки случай пих и по-голяма доза смляно ленено семе. :1062
Ще видя реакциите на тялото ми тези дни.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Оф,като ви слушам все за този джоджен говорите,направо ще ми се доще и на мен да си сваря. В градината имам в изобилие. Лошото е,че имам неприятни спомени от детството,когато ми лекуваха повръщаници и разстройства с този чай. Освен това моя целулит е венозен и май няма да ми повлияе на него. Най-много да ми оправи хормонките,които май наистина имат нужда от ремонт,че този месец цикълът ми подрани с 10 дена. Ще опитам да си го направя с мента и малко лимонов сок-може пък да се получи.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Тази вечер си приготвих чай от пресен джоджен, няма такава вкуснотия! :529
Както разбрах, джодженът е вид мента, и затова чаят е с много приятен свеж вкус.
Тази вечер се насладих на няколко страници от книгата на Док, пийвайки чая - идилия. :954
За всеки случай пих и по-голяма доза смляно ленено семе. :1062
Ще видя реакциите на тялото ми тези дни.
Опааааааааа, тамън да си легна ииииии .......... не мога :1062 :1062 :1062 . Компът вкъщи, този от който ви пиша в момента, днес претърпя преинстал и сега джитка с нов уиндоус, а аз как да пробвам новата инсталация ако не с пускане на форума :221 :221 ?!?! И попадам на темата за джоджена - споделям казаното от Чева - чуден е и наистина има освежаващ вкус, че и действие като че ли. Не бях чела, че юзумът /както му викаме по нашему/ е вид мента, но наистина по аромат и вкус ми напомня за нея, а аз я обожавам :1002 :1002 А що се отнася до т.нар. му запичащ ефект....... е, братче аз нали съм все наопъки - откакто пия чай от юзум, ходя по 3 пъти на ден до :1114 :1094 . Идея нямам дали има ефект върху целулита, но утре ще давам мерки и теглилки на Зори за кОнкурса и ще знам.

Суити, за силния глад опитай с чаша гореща вода - на мен поне ми помага. А книгата на док - сега я препрочитам.... :1030 :1030
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Sladka Debelanka

Добро утро! Имам отчаяна нужда от нахъсване :328 Приемам всякакви ритници, кикове и какво ли още не
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Сладка, знаеш какво можеш и знаеш как да го постигнеш. Ама изглежда волята ти изостава зад теб. Извикай я, защото иде кОнкурса. Пожелавам ти да ти е поредния спечелен! Стегни се и не се давай на боклуците в магазините. Ти нямаш нужда от тях, нито тялото ти, нито ума ти. Бъди непоколебима и твърда. Дори само за 1 ден, той ще ти даде увереност и сила да продължиш напред и да устояваш на изкушенията. Прегръщам те!
Заключено