Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Vavilonova

Re: Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Мнение от Vavilonova »

Благодаря за отговорите, момичета!
Хероида никога досега не ме е притеснявал, освен при приема на английска сол. И ще опитам с Ги. В интерес на истината то и жлъчката не ме е притеснявала, лекар го установи при годишните профилактични прегледи, които ни правят в работата.
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Да се включа и аз в темата.
Чева,страхотна темичка! :326
Искам да питам момичетата ,които пият чая от джоджен дали имат проблеми със стомаха.При мен се появяват болки.Вече за трети път се опитвам да пия редовно чая,но всеки път е едно и също.Имам язва и може би по някакъв начин дразни джоджена.Не знам. :1044
Аз пропуснах 3 поредни детокса,но този мисля да го направя. :oops: :oops:
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

За джоджена, четох в книгата, че на гладно се препоръчва пиене,
но аз нямам кога да го пия на гладно. За сега го пия вечер, след като се нахраня.
Нямам проблем със стомаха и 00 за сега. :954
Понеже и моя е пресен и си набрах доста, не го меря.
Късам си клонче и топвам в чашата с вряла вода.
Самото стебло е по-ароматно от листата, затова слагам всичко.
Запарване на око - 10-на минути.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Черита май запарваше по 3-4 стръка пресен джоджен,та това сигурно ще да са 5 гр.
Аз имам засят в градината,ама не пия-запича ме.Ще взема да пробвам да пия сутрина на гладно,па да видим ... :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Такаааа...аз бях видяла темата и си мислех,че съм се абонирала за нея,обаче не получавам никакви известия и си викам,той никой не пише още там,сигурно,защото не е почнал детокса,а пък то аз просто не съм била абонирана..гледай ти какви ми ти работи?! :eek:

Чева,страхотни снимчици,браво! :954

Да ви споделя как върви моята шоколадова зависимост.След последния ми плодово-оризов ден,който беше на последната фаза на луната,някак не изпитвах вече желание за шоколад или преяждане,ноооооооо...вчераааа,понеже ме дели само седмица от МЦ,очевидно беше и време и за голямото(хм..как да го кажа по-деликатно?) време за голямото ПЛЮСКАНЕ!Изядох всяко малко шоколадче,което се спотайваше срамежливо из шкафчетата ми.
Днес разтоварвам с фреш от портокал,после жасминов чай и сега една зеленчукова супичка(никой да не бърза да казва ''браво'',че до полунощ,докато си легна има мнооого време) :425
Очаквам детокса с нетърпение!Този път ще се опитам да изкарам 3 дни!!

Точка
,поздравления и от мен!!!Видя ли,водата не била толкова лоша на вкус :222 :940
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Че и с добра резолюция, страхотно! :954
За бърза справка е идеална.

олеся , не се записвай, само
ами кажи как сте ? :923

Milenita Bonita, какво съвпадение
и моят ден вчера беше посветен на шоколад и малко лошо комбинирани храни. :mrgreen:
Почивам си понякога. без да ми става навик. :1062

Вече редовно взимам ч.л. пчелен прашец сутрин, на гладно. :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Запис и от мен :1062 и този месец съм на линия. :222
олеся

Мнение от олеся »

Cheva написа:олеся , не се записвай, само
ами кажи как сте ? :923
Ами, бременеем и дебелеем :1062 Вчера бях на преглед и всичко е ОК. На прибиране точно пред къщата взех, че си изкълчих крака и цяла вечер куцуках. Мазах с разни мехлеми и вече си се представях - раждане с гипсиран крак :1140
Тази сутрин за щастие болката утихна. Днес ще си стоя в къщи и се надявам всичко да отшуми.
Мъжа ми казва, че това било подсещане за намаляване темпото на работа. Понеже аз още не съм се спряла и даже до края на юли графика ми е запълнен и то не с какво да е, а с лекции по 4 ч. и разни други задачки.
Иначе, който ме е видял не може да повярва, че вече съм в 8 м.- много добре съм изглеждала и коремчето ми било прибрано, мъничко. С нетърпение ще чакам да мине юли и като вляза в август ще го ударя на интензивно движение, че да раждам и да си връщам старата форма, че не се понасям вече. Всяка нощ се будя към 4 ч. - чувствам едно вътрешно напрежение. Преди това го ликвидирах с плодово-оризов ден и се оправях, ама сега не мога. Детоксите и тях ги спрях. Когато мога гледам поне до обяд да съм на чай и плодове, но състоянието ми не винаги позволява това и ми пригладнява. За сега съм качила 11-12 кг. Добре, че преди това бях достигнала нормалното тегло, което поддържах около 6 мес.
Иначе си влизам във форума, чета си ви редовно, но не ми се пише. Гледам съзнаниетото ми да е заето с работа, че по-бързо да минава времето.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте, много съм озадачена. Преди цикъл съм и кантара ми показва + 2 кг :128 , обаче имам - 2 см от обиколките на бедрата :1044 Не знам какво става
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

олеся написа: Иначе, който ме е видял не може да повярва, че вече съм в 8 м.- много добре съм изглеждала и коремчето ми било прибрано, мъничко.
Момче ще е! :940 :329 :923
И аз мисля да не се отлъчвам от детокса с диня този месец, па да видим... :423
В някакъв застой съм на килограмите и това ме демотивира, честно да си призная...
Нямах батерия на кантарЯ няколко дена и бях в безтегловност :955 ... Ама се оказа всъщност, че добре си тежа на мястото :955
А вчера се нагледах на тученицата въжделенна /толкова искам да я опитам/... на плочниците и в градинките пред НДК....
Е, как да си набере оттам човек ... никъде на чисто място не намирам :1044 Вие къде я берете? :?:
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено