Зори,дето все мърмори,я засякох и на друго място!!!
Ей,Линди,така ми липсваше лилавата ти вълна! Страшно се радвам да те видя!
Досещам се къде си ме засякла.Всъщност съм там малко по неволя.Аз по принцип не харесвам това място,но Доктора един ден ми се похвали,че и там имат детокс.Аз първоначално така подпалих,така се набрах,че май направо избухнах върху виновничката за пуснатата там тема.Някак си смятах,че това е запазена марка на "Часът...",освен това ние си имаме Доки,който да помага когато има нужда.А там нямат никой и експериментират,и импровизират...И после ако нещо се обърка ще започнат да мрънкат,че това не действа.А Доктора беше толкова доволен,че идеята се разраства извън пределите на форума ни. И като размислих реших,че това е важно-идеята да стигне до повече хора,независимо къде и по какъв начин. Затова реших да ги понаглеждам от време на време.Но всъщност в душата си съм само с вас,само вашата компания ми е приятна и само с вас се чувствам добре!(гледам,че Мецана още не е сложила емотикона за прегръдка,затова й пращам ей т'ва

)
Чувствам се страшно подута,и никак не ми е леко на корема,макар че съм изяла само 3 праскови.Може би защото солта днес никак не я отразих.Ще видим утре как ще е.На всичкото отгоре явно съм доста отровна,щото едни пъпки ме налегнаха,чак не им се става от лицето ми...
Хайде,после пак ще драсна.Между другото навих една колежка за детокса вече втори месец,а сега даже се регна при нас,ама нещо няма време да пише.Ще я сгащя натясно да се покаже,че е готина.