На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
valrus

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от valrus »

Цони,да ти е жива и здрава малката сладурка,много да те слуша и да бъдеш горда мама с нея :1103 :1102 :1103 :1009
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

emi-1 написа:Цони,да ти е жива и здрава малката голяма госпожица!!!Нека късмета да я съпътства...Честит празник!!! :1091 :1103 :1091 :1108 :620
Сиренце честит празник на малката ти принцеса и от мен !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
valrus

Мнение от valrus »

Ver написа:Добро Утро
Цялата положителна емоция ти я пожелавам.
На мен ми подейства невероятно. :923
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Цони, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВЕЧЕ ПОРАСНАЛОТО ТИ МОМИЧЕ , ЖЕЛАЯ И МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Здравейте, момичета. Благодаря за поздравите и пожеланията. Вчера за мен беше много труден ден, защото не бях с моята рожденничка. Сърцето ми се късаше, докато не я чух по телефона и разбрах, че е безкрайно щастлива. Татко й се беше постарал така да организира деня, че тя нито за миг да не почувства липсата ми. И за да ни покаже, че вече е наистина голямо момиче за първи път е спала в детската стая. Господи, как лети времето!

Иначе нямам много време да влизам тук, но като гледам не съмамо аз. Ако решите да спретнете форумска среща :827 , аз съм в наличност до 29.07 от неделя вечер до четвъртък вкл. Подвизавам се около Плиска, тъй че, ако някой е наблизо или му се идва (че с родната столица не съм особено наясно) и на кафенце съм навита - часовете ми свършват в 1:30 :621 . Свиркайте на лични!

А какво става с Чери, тя не се ли завърна вече от Беломорско? :1044
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Емиииииииииии, здравейте!!! :421 :421 :421 Бързам да се идентифицирам и ще бъда кратка, защото почивката от компа се отразява добре на черните катамарани в очите ми :1062 :1062 :1062 ...... Върнахме се снощи и оттогава досега вече съм изпрала 4 перални :221 , а изсушила и прибрала в гардеробите 3 от тях....... заслужавам сериозни адмирации за домакинстването ми! :1140 :1140

Искам да поздравя Валчето за хубавите новини - една бургаска .... чайчица :1062 :1062 ми подшушна няколко неща! Да честитя рождениците, които очевидно съм изпуснала... :roll: :roll: . И да се извиня, че камбанката въобще не е била....... просто защото не е...... не е настроена - не ми остана време....

Ще пиша подробно за морето, но може би от другата седмица. Изкарахме с голямо спокойствие и много ларж... плувахме, скачахме, дори..... и други неща правихме :mrgreen: :mrgreen: , но по-натам!

Цони, вярвай ми, че ще се видим! Даже си мислех за тази неделя евентуално след деня на захранване!

Пускам една стотна от морските ни снимки :1140 :1140 и бягам да си оправя цветята и да ходим на разходка с децата, че ще полудеят затворени...... нали бяха на дивотия 10 дена!
res_DSC08204.jpg
Една много романтична морска спирка някъде сред нищото.....
(103.8 KiB) Свалено 596 пъти
res_DSC08184.jpg
Красив залез над морето, а в дъното като стожер е Атон....
(105.04 KiB) Свалено 596 пъти
res_DSC08150.jpg
Слънцето залязва зад хълмовете на Ситония - снимката е правена от една скала навътре в морето.
(134.23 KiB) Свалено 596 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте на всички, Чери радвам се да те видя! На нас нещо СКайпа ни се скапа, много съм ядосана :126 :126 :126 вече за втори път ще трябва да се правя нова регистрация, не става и не става не ме приема нито парола нито име нищо, много гадно ще си изгубя всичките абонати!
Туй то
поздрави на всички и лека вечер
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте момичета,
Чери,добре си ни дошла :923
Линди,радвам се,че падането се е разминало само с малко неудобство.Спомням си как се плонжирах на сух и равен терен.Разплаках се от болка,но неудобството,което изпитах беше повече.За щастие нямах поражения.
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Добро утро и тук :954
Виждам Чери се е завърнала-доообре дошла и по-леко с пералните и домакинската работа-т.е.не така изведнъж ,де :1062 хайде,ще чакаме разкази в картинки!

Фютка-извинявай за късния поздрав за РД-да си ни жива и здрава и мчнооого щастлива :923 :329
Сиренце-и на твоето детенце-много късмет и щастие пожелавам!Нека винаги да те обича и да носи радост на мама и тате! :329 :923
Дано не съм пропуснала още някоя рожденничка-извинете ме ,моля.
Емка-то да ми видиш коленете-ще се чуди човек какво съм правила :1062 Вер.не съм с раница,а с кошница :1062 и винаги използвам кутии,но незнайно защо,точно тогава,реших да е буркан :1062 Както и да е - в клуба сме!Марииии-благодарство и пак заповядай-винаги съм насреща за да се посмееш - ама ти пак бЕгаш по тъч-линията :1062
Пожелавам на всички хубав ден!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
valrus

Мнение от valrus »

Ей,Черитке,какво са ти подшушнали :lol: :lol: :lol: :923
Е,вярно е!Ще давате съвети.Нищо ,че ми е за втори път,тогава греших много,сега се надявам да поправя всичко :mrgreen: Давай още снимки,че ме плениха и твоя милост да се покаже :plezya se
Заключено