Като се сетя, че и с двете бременности бях качила по 25-6 кила :1024 Започнах да гисвалям доста бързо, точно след 10-я месец от раждането и то само с положителна мисъл и много движение. Кой ти беше чувал тогава за детокс
Рокси,я бързо да се стягаш!!!Вече имаш книгата на Док,какво чакаш??!Почвай да четеш и те кг ще започнат да се топят още от първия ред!А от теб се иска само да спазваш всичките му препоръки,без извинения!Roksi написа:Привет, момичета!
Изчетох тази тема и много ви се радвам! Аз пропуснах 2-3 детокса и оризовите днии съм от тези, които повече се оправдават
Съответно и кг си ги качих, за съжаление....
Случайно погледнах и ...изненада...детокса започнал от днес. След малко отивам за ансол и за диня, поне 2 дена да направя, че копнея за онази детоксова лекота![]()
Толкова ми е некомфортно с тези кг отгоре,че...
Купих си новата книга на Доктора, но пак това оправдание - не намерих време да я прочета![]()
Я, вземете ме "наритайте" , та да ми дойде акъла!!!
Лек и успешен детокс на всички!!!
Миленита,Milenita Bonita написа:Рокси,я бързо да се стягаш!!!Вече имаш книгата на Док,какво чакаш??!Почвай да четеш и те кг ще започнат да се топят още от първия ред!А от теб се иска само да спазваш всичките му препоръки,без извинения!Roksi написа:Привет, момичета!
Изчетох тази тема и много ви се радвам! Аз пропуснах 2-3 детокса и оризовите днии съм от тези, които повече се оправдават
Съответно и кг си ги качих, за съжаление....
Случайно погледнах и ...изненада...детокса започнал от днес. След малко отивам за ансол и за диня, поне 2 дена да направя, че копнея за онази детоксова лекота![]()
Толкова ми е некомфортно с тези кг отгоре,че...
Купих си новата книга на Доктора, но пак това оправдание - не намерих време да я прочета![]()
Я, вземете ме "наритайте" , та да ми дойде акъла!!!
Лек и успешен детокс на всички!!!Никакви оправдания вече!Само смъкване не килцата!
П.С. Добре дошла в темата и лек и успешемн детокс!![]()
Добре дошла и успех в борбата с излишните килца.pepa_ilkova написа:Добър ден!
Аз съм нова тук във форума. Регистрирах се току що, прочела съм книгата на Доктор Михайлов и съм много ентусиазирана да направя първият си детокс. Много четох и тук, но имам малко въпросчета.
Какво е димяща вода?
Как действа английската сол-много силно разхлабваща или поносимо? Питам, защото преди 2 час изпих половин чаена лъжичка английска сол, първо защото сега си я купих и второ много ме наплашиха в аптеката /много разхлабва, не я пийте и т.н./. Питам, защото имам две малки дечица и съм поне по 3-4 часа на вън преди обед и по 3 часа след обед. Нямам възможност да ги оставя на някой и да тичам до WS. Дайте ми съвет, какво да правя? Все още май не ми е подействала англ. сол, а се мина почти 2 часа, какво става чудя се, някой ако ми обясни ще съм страшно благодарна.
Oooo, ела ми,ела миbobichan написа:Ето казах го! Ама не ми олекна. Така че чакам Зорита (и не само) да ме омърмори щедро!
Плодовете преминават от стомаха в червата за около 30 мин. Това теоретично.Значи след 30 мин може следващия плод.По принцип аз разделям плодовете на кисели и сладки и си позволявам да смесвам кисели с кисели и сладки със сладки. Все пак добре е да се спазва правилото 4-5 приема на плодове за деня. Ако спазваме правилото за незакусване (което на мен вече ми е навик и дори по детоксово време го спазвам) имаме едни 7-8 часа за ядене,разделено на 4 яденета значи на 2 часа можем да редуваме плодовете.Ама това е относително все пак.Казвам го да се знае и за извъндетоксово време,когато е добре да се прави 3-4 или 5 разово хранене.bobichan написа:Плодовете могат да се редуват (дори и кайсии), но трябва да е минало известно време, обаче колко беше не помня, дано Мърмори да се включи и да ни просвети отново