Преди няколко дена разбрах за детоксикацията и реших да се присъединя. Имам много въпроси. Ще се радвам да споделите мнения. Дано да мога да се справя.
Искам да споделя-за първи път ще правя детоксикация и понеже се притеснявах изпих 1 чаена лъжичка английска сол. За колко дълго ще действа тя защото от 13 часа съм на работа. Дали дотогава ще е минало действието й?
здарвей Елена, добре дошла
при мен ефекта от ансола / 1 с.л. / трае обикновено до обяд и не е толкова страшен.Дано и при тебе е така.Четох в по-старите публикации, че хората на работа я пият почти без вода и приема на всичко останало след 1 час, за да се намали слабителния ефект.Успех
Благодаря! Мина почти час но нямам никаква реакция от ансола. Да не би да трябваше да изпия 1 суп. лъж? Чета по форумите, че могат да ядат и пъпеши или не съм разбрала. Това е в случай, че попрегладнея. Притеснявам се още,че съм с ниско кръвно по принцин 90/60 а навсякъде казват че след прием на ансол кръвното падало. Дали е така при всички?
Сигурно ще ви досаждам повечко но искам да започна правилно детокса. Тази течност от цитроси и вода смятам да я пия по 20 мл на всеки половин час. До вечерта дали има вероятност да вкисне или да я изпия по-бързо и през останалото време до вечерта да бъда само на чайове?