Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Мнение от cchery »

Мацка, вие не се спирате, бе :lol: :lol: :lol: . На това му викам лято :923 :923 :923 .

Точкаааа, ако можех и аз да се похваля с факта, че моята стрелка не шари над 70 :cry: :cry: ......., ма не! И то все към горната половина на 70-е се стреми :lol: :lol: :lol: . Но и на това ще му дойде края - просто трябва да съм упорита. Починах си яко на морето и пак се връщам в руслото на кОнкурса, на хубавото и правилно ядене и на компанията ви :923 :923 .
grigorovi написа:Аз съм Ок, продължава гаденето при мен, но не ми пречи да тичам сутрин и да си живея живота по нормален начин, така че... :524
Черитка, решила си да направиш два една - браво! Айде още малко и три с мен :222
Исе, пребори ли гаденето?!? Аз си спомням, че ДД-вируса от тая пролет ме държа почти 7 дена като основният симптом беше точно гаденето!!! :1052 Иииииии какво точно означава "тичам сутрин"?!?! :!: :?: :!: :?: :D Да не би да си имам компания в сутрешните кросове?!?! :954 :954

Ехоооооо, детоксита....... къде сте всички?!? Знам че е жега! Знам, че е отпускарски сезон! Ама все пак......... килата не ни питат така ли е или ......да? :mrgreen: :mrgreen:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

След този детокс, успях да смъкна още 1 кг. и така съм горд НЕ собственик на цели 15кг.! :954 :954 :954
Имах застой от около 3-4 месеца, в които варирах в теглото, но от месец задържах на 63,
а след детокса вече съм 62! :1204
Пускам и нагледен мат`риал. :222
[img]http://media.snimka.bg/9027/024308729.jpg?r=0[/img]
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Cheva написа:След този детокс, успях да смъкна още 1 кг. и така съм горд НЕ собственик на цели 15кг.! :954 :954 :954
Имах застой от около 3-4 месеца, в които варирах в теглото, но от месец задържах на 63,
а след детокса вече съм 62! :1204

Чева
,поздравления от мен!!Браво за усърдието и упорството! :940
Точка и на теб едно ГОЛЯМО браво!!! :954
ema 57

Мнение от ema 57 »

....Толкова съм притеснена днес, че незнам даже какво да пиша...в събота заминахме за мойта любима дестинация...Габрово...там е почти корена на съпруга ми...и всичко си беше ок...назначила съм няколко човекка да ходят у дома, да се обаждат...в различно време и го правят..и днес към 15ч.ми казаха,че някой е влизал у дома...прибрахмве се...ужас е...всичко наопаки...нямам нито пари, нито скъпа техника, нито важни документи в къщи...просто е кошамар момичета, всичко с краката нагоре,..дрехи-разпиляни, документи-също...прибрахме се и не вярвах,че това е нашата къща...-ужас...съжалявам,че разводнявам темата, но съм потресена..."някой се е ровил и в бельото ми"...обичам ви, пазете се...полиция дойде и те не знаят какво да препоръчат поне за относителна сигурност.....сота...го заглушавали крадците...нямам нищо ценно у дома,но...всички дрехи и документи ги намзерих на пода,и ужаса да го видиш не е малък...сега не смея спокойно да легна и заспя...дори не мисля за прецаканата отпуска....
Извинете ме за не на място поставената емоция от моя страна.....
Успех в начинанията момичета, извинете ме за емоцията..хем гадно, хем знаеш, че рано или късно ще ти се случи...няма начин да се предпазиш...
Благодаря за търпението...хич не съм в темата, ама съм много развълнувана... :126 :328
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Лелееееее, Cheva, страхотна разлика в добра посока :326 :326 :326
ema 57, :940 :126 Мисля, че има кой да ги накаже тези разбойници ... нали отгоре гледа ...
Тук съм си, cchery , но за съжаление няма с какво да се похваля...Правих си детокса два дни чинно, но после явно не се захраних като хората, е, с позволените неща... и бира, че беше жега ... и сега ми е подуто и дискомфортно :128
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ema 57, много съжалявам за сполетялата те беда!Дай Боже, бързо да се възтановиш от шока.Важното е да си здрава, а както спомена Кюлче Злато........има кой да гледа.
Cheva БРАВО !!! ЧУДЕСЕН РЕЗУЛТАТ :326 :326 :326
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Привет, момичета!
Със закъснение да се похваля - направих най-трудния си детокс. Бяхме на морето, без тоалетна на плажа. С прибежки да се крия между дюните успях и този път. :954 Резултати точни няма как да знам, но ефект има! Сега ще се върна малко да ви изчета, че да се надъхам още :222

Редактирам се, защото забравих да се похваля. Най-сетне навих майка ми да прави детокса с мен. :1062 Дано и следващия път се включи - с компания винаги е по-хубаво!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

rosa_bg написа: Най-сетне навих майка ми да прави детокса с мен. :1062 Дано и следващия път се включи - с компания винаги е по-хубаво!
И моята този път се нави. :1062
Видя ,че не се умира без храна 2 дена. :lol:
За сега си поддържа -2 кг, спазва и ограничения в храненето.

rosa_bg, много ме радват такива жертвоготовни хора!!! :326
Ето , нямала си условия , но не си се предала , БРАВО!!!
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Cheva написа:
rosa_bg написа: Най-сетне навих майка ми да прави детокса с мен. :1062 Дано и следващия път се включи - с компания винаги е по-хубаво!
И моята този път се нави. :1062
Видя ,че не се умира без храна 2 дена. :lol:
За сега си поддържа -2 кг, спазва и ограничения в храненето.

rosa_bg, много ме радват такива жертвоготовни хора!!! :326
Ето , нямала си условия , но не си се предала , БРАВО!!!
От всико най обичам аплодисментите :1062 Еееее заслужих си ги с това тичане между дюните :1140
Майка ми я навивам от известно време, но тя не се плашеше от глада, а като че ли не и допадаше особено че ще е цял ден на плодове. Притесняваше я да няма газове и подувания. Даже мислеше за детокса с Гии и ориз. Е тук пък аз не бях навита. В крайна сметка се получи. Тя не си мери кг, но каза че пак е влезнала в едни стари панталони дето преди морето не и ставаха та накрая всички сме доволни. Аз пък съм супер доволна от моя кантар, защото ме очарова много хубаво от няколко дни. Само дето днес свекито беше сготвила много хубави чушки и аз вечерях късно с тях, а друг път отказвам. :roll: Прекаления светец и Богу не драг, така че съм си го простила това прегрешение. Сигурно в понеделник ще си направя плодово оризовия ден за компенсация, че утре сме на гости. Пък и идва време да се отчитаме ... :954
Хайде стига толкова глупости изписах, че ще ме изхвърлите от форума :128
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте, не съм влизала отдавна, че все проблеми из нас. Все някой болен. Имам нужда от помощ - имам 37.2, лека хрема, но ми е подута носоглътката, парят ми очите и леко ме боли глава. Отпаднала съм. Правя еднодневен детокс днес. Кажете какво да си взема и как да се лекувам. За съжаление нямаме хомеопат тук, а ако отида на лекар веднага ще ми изпише антибиотик. :328
Моля помогнете.
олеся

Мнение от олеся »

Sladka Debelanka с детокс при 100% стриктно спазване (ти си знаеш поне) ще се оправиш още днес. Пий повече "димяща"вода нищо, че е лято и е горещо.
Аз откакто съм бременна така се излекувах на 3 пъти и не съм дори и помисляла за лекар. Но детоксите винаги ми бяха на цитруси, като наблягах на лимоните. Пий и допълнително вит.С.
Заключено