....Толкова съм притеснена днес, че незнам даже какво да пиша...в събота заминахме за мойта любима дестинация...Габрово...там е почти корена на съпруга ми...и всичко си беше ок...назначила съм няколко човекка да ходят у дома, да се обаждат...в различно време и го правят..и днес към 15ч.ми казаха,че някой е влизал у дома...прибрахмве се...ужас е...всичко наопаки...нямам нито пари, нито скъпа техника, нито важни документи в къщи...просто е кошамар момичета, всичко с краката нагоре,..дрехи-разпиляни, документи-също...прибрахме се и не вярвах,че това е нашата къща...-ужас...съжалявам,че разводнявам темата, но съм потресена..."някой се е ровил и в бельото ми"...обичам ви, пазете се...полиция дойде и те не знаят какво да препоръчат поне за относителна сигурност.....сота...го заглушавали крадците...нямам нищо ценно у дома,но...всички дрехи и документи ги намзерих на пода,и ужаса да го видиш не е малък...сега не смея спокойно да легна и заспя...дори не мисля за прецаканата отпуска....
Извинете ме за не на място поставената емоция от моя страна.....
Успех в начинанията момичета, извинете ме за емоцията..хем гадно, хем знаеш, че рано или късно ще ти се случи...няма начин да се предпазиш...
Благодаря за търпението...хич не съм в темата, ама съм много развълнувана...