Лятна жега, спам и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Лятна жега, спам и още нещо

Мнение от cchery »

Ver написа:
cchery написа:..... имах нужда да го прочета, написано от приятелска ръка... в точния момент. В случая моментът като че ли не беше точния, но при все смисълът е онзи, посланието е същото, думите са най-верните! :923 :923 :923
Именно затова запазвам мълчание, имам чувството, че и на теб не ти се говори много, Чери.
Само да ти кажа днес си мислех за теб :923
Ами не ми се говори.... :) :) Зависи от момента, но мисля, че скоро ще говоря повече. Просто понякога човек има нужда да се поскрие, по-скоро да остане сам със себе си. Честно да ти кажа и аз доста често се сещам за теб...... :829 Благодаря на всички, които по някакъв начин съпреживяха с мен тази ситуация........ тя още не е изчерпана, но ще има край! От днес всъщност слагам началото и почвам програмата на док за такива случаи.... Ще споделя с вас и края на сагата :954 .

Верче, преди 4 вечери преживях твоята случка с Мони. Този път в главната роля беше Бела. Бяхме в нашия парк и Коки ме помоли да играе на една по-горна площадка с приятели - нещо, което му разрешавам. Аз останах на другото ниво с Бела, която нещо също се беше заиграла с нейна приятелка. Предложих й да се качим при батко й, но отказа. След 10-ина минутки ми се отопурква на пейката и ми казва: "Мамо, затвори очи и не се обръщай! Аз ще мина зад тебе!" Аз го направих, но много бързо се обърнах да я видя. Тя ми каза пак същото и на втория и третия път, на които се обърнах, Бела нещо се криеше зад близките борчета. Видях, че си играе. Иии се успокоих. След минутка почнах отново да се озъртам за нея и я няма. Поразгледах дали не идва от обичайните места, на които се крие и играе. Няма я! Часът беше вече към 21.30 и си беше сумрак, още повече и облачно. Почнах да я викам. Няма я! Тръгнах по алеята, където последно я видях и прегледах всеки храст и дърво, зад които може да се е скрила. Няма я! Само да уточня, че нашият парк не представлява гъста гора и поради това има пряка видимост между дърветата и зад тях. Продължавам да вървя по алеята и да викам на висок глас. Няма я! От една пейка ме попитаха кого търся и как изглежда - явно хората бяха усетили страха ми. А аз вече буквално припадах - тъмно е, пълно е с хора в парка. Едното ми дете е на 100-ина метра по-нагоре от мен, а другото ......... не е ясно къде. И ми хрумна, че тази дивачка би могла да е отишла на площадката, където батко й играе.... Не беше много хитра идея, но беше спасителна. И въпреки това, краката ми трепереха докато тичах нагоре, а гласът ми издаваше вече първите хрипове плач... Ако беше светло, щях да я видя доста по-отрано. Но...... уви. Видях Коси, който си играеше на джедаи, а сестра му - не! Сърцето ми биеше до пръсване..... изведнъж усетих главата си в менгеме, схванаха ми се долните челюсти..... и в този момент на параноя, я виждам на една катерушка (катерушката се намира точно между мен и Коки). Т.е. след като съм видяла Коси, би следвало да съм видяла и Бела, но ..... паниката е отвратителен "другар" в такъв момент. Бела се покатерила, свила се на топка и виси .......... а аз я чакам на долната площадка :328 :328 :328 . Честно казано не се сдържах и я пернах по главичката, а малко по-силно по дупето. Не виках много, но мисля, че ме усети колко много съм изплашена..... защото плака не че съм я тупнала, а ...... от страх. За съжаление развалих играта на Коси, защото ги прибрах и двамата, но ..... просто не можех да остана повече. И не ме доядя, че е отишла при Коси, а че не ми каза, че отива там - така или иначе щях да я пусна....

valrus написа:Излизам в отпуска от днес и заминавам на село с мойто джеременце :razz: ,с Божията благословия мисля да стоим две седмици,няма да имам нет и за товави целувам всички ви,обичам ви и се равам, че сте ми приятелки :923 :329 .
Не е ли време и за Пловдивска среща,ей къде е София :221
Валче, дано да си почивате добре ..... дори и от нета :1062 :1062 . Човек винаги има нужда да се откъсне от ежедневието си. Време е за всякакви срещи, просто защото всеки ден е време за нещо..... :lol: :lol:
Cheva написа:Ver, докато те четох и съпреживях. :cry:

Аз съм в онази описана от Чери самота.
Чева, аз се опитвам да напусна моята самота..... макар и бавно й бягам. Кажи ми ти как си? :923 Трябва да се справим......
Муррка написа::222 помните ли ме, ако не вообще няма да се изненадам не съм се вясмала в другия форум часът на мама, защото си сметих и забравих паролите, тук също се регистрирах и пак - дайте идеи за слабоумието ;) но изчетох доста, за да наваксам
Бубееееее много много се развам за теб :923 :923 :923 :524
Чери :940 ти си корава мацка ще го преодолееш и ще видиш, когато дойде момента да заговориш в мивало време за проблема, как слънцето ще е по ярко и как сетивата и жаждата за полезност се увеличават, как се чувстваш премивал в по-високото ниво на играта на живота и как битовизмите бледнеят пред проблмите.
Исе ЧРД със закъснение :1107 :824
Мурка, здравей и добре дошла!!! :923 Радвам се, че си решила да пишеш и тук и.... почваш така бодро :954 :954 :954 . Сигурна съм, че ще си имаме страхотна компания в твое лице! :923 :923 Ако искаш да си върнеш и използваш първия ник, само ми пиши на лични... :)

:939 :1092 :932

На двете мацки и оттук да честитя рождените дни...... пожелах им доста неща по телАфона, така че да не се завтарям....... живейте щастливо, мили момичета!

:939 :1092 :932

Верче
, имам какво хубаво и бодро да пиша, но ще е следобед...... сега трябва да бягам на физиотерапия :mrgreen: :mrgreen: .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Много е гадно усещането със загубването .... Разбирам те напълно! Важното е, че сте се намерили и че всичко е приключило добре! :923
cchery написа: Верче, имам какво хубаво и бодро да пиша, но ще е следобед...... сега трябва да бягам на физиотерапия :mrgreen: :mrgreen: .
Само така! :524
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Момичета тук съм,но при мен няма нищо интересно и само ви чета,аз броя дните до петък,когато заминавам за Кърджали при моето семейство,а в понеделник отпътуваме за морето.Така,че само това ми е в главата и приготвям багаж.
Чери,не се притеснявай,всичко ще е ок със здравето ти!
Гледах най-накрая филма Тайната и сега се опитвам да променям начина си на мислене!
Лека седмица от мен!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Муррка

Мнение от Муррка »

[img]http://www.lekar.bg/uploads/images/1836 ... c48800.jpg[/img]
[img]http://photo-zona.net/images/user61813/ ... 1_kafe.jpg[/img]
за всекиго по-нещо от мен с пожелание за спорен и успешен ден :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Слава богу, и този ден си отиде........ поне работната му версия :1062 :1062 . Явно никой не е в настроение да пише, което...... като че ли е разбираемо. Точно след 2 седмици е годинката на форума........ и хм, засега нямам нищо измислено по темата. Може би пък...... в пълен разрез с разбиранията ми за празник, този ще мине тихо и скромно..... Или даже няма да бъде отбелязан.
VIKI1023 написа:Момичета тук съм,но при мен няма нищо интересно и само ви чета,аз броя дните до петък,когато заминавам за Кърджали при моето семейство,а в понеделник отпътуваме за морето.Така,че само това ми е в главата и приготвям багаж.
Чери,не се притеснявай,всичко ще е ок със здравето ти!
Гледах най-накрая филма Тайната и сега се опитвам да променям начина си на мислене!
Лека седмица от мен!
Краси, ако успееш да промениш начина си на мислене, ми се обади и ми обясни как си го постигнала.... Чак ми се ще да съм на твое място и да чувствам тръпката от предстоящото море. Бих искала отново да се изгубя сред необятността му лазурна........

[img]http://media-cdn.tripadvisor.com/media/ ... alcony.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: Точно след 2 седмици е годинката на форума........ и хм, засега нямам нищо измислено по темата. Може би пък...... в пълен разрез с разбиранията ми за празник, този ще мине тихо и скромно..... Или даже няма да бъде отбелязан.
Прах в очичките ли ни хвърляш?! :1062 :plezya se
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:
cchery написа: Точно след 2 седмици е годинката на форума........ и хм, засега нямам нищо измислено по темата. Може би пък...... в пълен разрез с разбиранията ми за празник, този ще мине тихо и скромно..... Или даже няма да бъде отбелязан.
Прах в очичките ли ни хвърляш?! :1062 :plezya se
Не :954 :954 ...... наистина съм в такава безтегловност, че..... съм празна и откъм идеи...... Сигурна съм, че ще почна пак да синтезирам, ама.... временце ми требе!

Как си ти, Чева?!?

futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Тук съм за малко . Лошо ми е много . Но нали сте ми дружина , не мога да не споделя. Днес от сутринта нещо не ми е ден . Към обяд започна едно подуване на корема и тежест в стомаха , по - късно се появиха и болките в корема последвани от разстройство. :???: За мен това е неприсъщо. Стана ми лошо , зави ми се свят започна и гадене. В къщи не се оправих макар да имах надежда ,че след топъл душ ще ми просветне. Сега още съм така ,но взимам клеева , енгистол ,чай. Щом се обадих на шефката ,че утре може и да не отида на работа ,значи че съм зле. Дано Тази нощ след съня да се оправя . Благодаря на Черита за съветите . Никога не съм хващала вируса Д и Д :329
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

futarela написа:Тук съм за малко . Лошо ми е много . Но нали сте ми дружина , не мога да не споделя. Днес от сутринта нещо не ми е ден . Към обяд започна едно подуване на корема и тежест в стомаха , по - късно се появиха и болките в корема последвани от разстройство. :???: За мен това е неприсъщо. Стана ми лошо , зави ми се свят започна и гадене. В къщи не се оправих макар да имах надежда ,че след топъл душ ще ми просветне. Сега още съм така ,но взимам клеева , енгистол ,чай. Щом се обадих на шефката ,че утре може и да не отида на работа ,значи че съм зле. Дано Тази нощ след съня да се оправя . Благодаря на Черита за съветите . Никога не съм хващала вируса Д и Д :329
Фютиииииииии, сещам се за още нещо - чай от джоджен против гадене. Това някъде го бях срещнала в съветите на док при гаденето от бременност. Вземи си и кола, ама не лайт, а истинка. Или още газирана вода. Ако не ти се излиза, си сипи около 150 г. студена вода в една чаша, добави половин чаена лъжичка сода за хляб и разбъркай. Най-накрая сипи на върха на ножа лимонтозу и пий докато шупти.

От моите преживелици с гаденето покрай бременностите се сещам още за: пиене на малки глътки на студено прясно мляко. Както и близването на сол - облекчаваха ме макар и временно. Ама то и при тебе е от вирус, така че може и повече покой да ти дадат.

futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Черитка имам сода . Кики ми купи и пих с лимон . Сега съм по добре и лягам да спя . Утре се надявам да е отминало . :923 :329 Благодаря ти още веднъж! Ти си безценна! :423
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: Как си ти, Чева?!?
Ех, че си упорита! :954

Аз съм така...........
След 7 дена АБ и отшумели всички оплаквания ( възпалено ухо , кашлица, Т)
На 8- я ден Дариа посреща следобеда с 38,5 !
Полудях и се изплаших " какво става тук ?!"
Активна, дейна , абе все едно няма Т , но точно на 8-я час след като мине действието на антипиретика - Т скача -38,5-6-7-8-.......Никакви други симптоми.
И как би могло другояче, та седем дена пи АБ и сиропи и противоалергично....
Ей , всякакви диагнози ми минаха през ума ! :???:
В петък бяхме отново на преглед, пуснахме кръв, рентген на белите дробове.....
нищо , всичко е в норма ?!???
Минахме на изопринозин - в недял спря да качва Т .
Душата ми е сгъната в най-най малкото и тъмно чекмедже.....
Целият юли се влачим с нещо.....какво става ?! :roll:
Вчера добре....., и днес ме пита защо я боли главата като тича и скача ?!
Е ................защо я боли глава ?!
Какво да си мисля?
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено