Верка,гардероба е станал страхотен.Поздравления за труда...
Като му гледам размера,може да побере мнооого багаж,така,че аз не бих го изхвърлила в никакъв случай.
Проблема с мазето е,че площта си е направо голяма.Когато всичко е готово,това естествено е чудесно,но когато трябва да го направиш,си трябва сериозна пачка,защото квадратите са много-на голям апартамент.А трябва замазка,някаква облицовка на пода,стени,таван-абе луда работа.А не ми се ще да го цепим на кутийки,защото после чара е в размера...Минимума,който трябва да правим е 100-120 квадрата,а останалата част може да се отдели и да не се пипа,защото парното и рампата могат да се отделят със стена от гипсокартон.
Синът ми иска да има място,обособено като заличка за тренировка и започнаха да чистят с баща си,но пода пуща цимент и няма как да се тренира в тези условия.Мислехме за замазка и отгоре балатум,но си е мазе-ще мухляса
Но за да направим пода,първо трябва да са направени тавана и стените,защото ако не е в тази последователност,всичките боклуци и цапотии ще нападат по пода иииии
.Не знам кога ще успеем да се справим.За това лято не мисля,че има шанс.Дано за другото да стане
-поне програма минимум...