Здравейте скъпоценни! Аз най-после имам време да се обадя. Доста поработих през юли, превеждах два курса и бях много натоварена и попреуморена, защото след това имах и една младежка група, но сега почивам и се радвам на усмихнатия си малък внук. А той вече се опитва да ходи и това си е нова радост на хоризонта.
Еми, много съжалаявам, че ти се е случило подобно нещо. На мен ми се случи преди години и за съжаление няколко пъти, но тогава от полицията направо ни казаха, че взломаджиите си имат информатор от блока и той ги насочва кога и къде хората отсъстват. После като се убедиха, че освен книги друго няма, ни оставиха намира. Това едва ли ще те успокои, но просто споделям на нас какво ни се случи. И тъй като тогава трите ми деца започваха да учат кой в гимназия, кой в университет си имах доста грижи, парите не достигаха и вечно трябваше да комбинирам, така че направо нямах време за други притеснения. Кураж и спокойствие! Винаги е важно как възприемаме станалото, а не какво е станало.
Аз съм на детокс от днес, вече изпих солта и сега съм на чайчета. Избрах дини и пъпеш за детокса, защото сега са много и вкусни, а и в Полша не можах да хапна цял месец никакъв плод и зеленчук, та сега съм им се нахвърлила като за световно.

Да се похваля, макар че там не правих детокс, а правех разтоварващи дни - по един на седмица - съм запазила -1кг, така че сега стартирам от 74.

Най-после смъкнах под 75, държа ги от Нова година, но бариерата е преодоляна! Успех на всички детоксикиращи и млади, и не толкова млади, но навити да направят за здравето си най-доброто!