Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Cvet

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от Cvet »

Благодаря ти, gelikas! Утре ще опитам. Все още се притеснявам за нещата, но все пак това за мен ще бъде само един ден :) Имам още един въпрос към вас, момичета. Аз приемам лекарства за сърцето, което по принцип си бие мноооого бързо и за високо кръвно (макар и в много минимални количества). Имам намерение утре като стана да си изпия двете лекартсва и половин час след това да започна детосикацията. Какво мислите по въпроса - мога или в този ден не бива да приемам лекарства?
Още веднъж успех на всички! :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cvet написа:Благодаря ти, gelikas! Утре ще опитам. Все още се притеснявам за нещата, но все пак това за мен ще бъде само един ден :) Имам още един въпрос към вас, момичета. Аз приемам лекарства за сърцето, което по принцип си бие мноооого бързо и за високо кръвно (макар и в много минимални количества). Имам намерение утре като стана да си изпия двете лекартсва и половин час след това да започна детосикацията. Какво мислите по въпроса - мога или в този ден не бива да приемам лекарства?
Още веднъж успех на всички! :)
Здравей, Цвет и добре дошла! :954 :954 Нищо не мога да ти кажа за хапчетата! Ако се чувстваш добре и без тях, може би..... трябва да не ги приемаш утре. От друга страна са ти изписани със сигурност да ги пиеш всеки ден и ако не го направиш, може да има неприятни последици. Знам ли....... :1044 :1044 Най-добре послушай организма си и прецени сама утре като се събудиш!

Не се притеснявай за очистителните реакции, а си мисли, че ако ги нямаше, цялата отрова щеше да си е в тялото ти! Ще се справиш. Аз съм приемала и аналгин срещу силното главоболие по време на детокс. Но това беше май само на първата детоксикация. После вече е изключение, което ако се случи, минава с топъл душ и масаж. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Cvet

Мнение от Cvet »

Благодаря ти, cchery! Ще реша какво да правя утре сутрин. Притесняват ме реакциите, защото преди години купих на майка ми едни билки, даже не си спомням името на лекаря, които ги продаваше приготвени, но тогава майка ми вдигна температура около 40 градуса, с втрисане и много силни болки по цялото тяло. След като спряхме билките (излях ги в мивката ;)), нещата се оправиха. Та спомените ми от това очистване все още ме карат да тръпна. Е, знам че всичко е различно за всеки организъм и се надявам никоя от нас да не преживява това, което тогава видях при моята майка.
Утре ще пиша какво се случва с мен. А сега спокойна нощ на всички вас :)
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Мисля, че е рано да се спират лекарствата, Цвет. И аз се мъча да боря кръвното с детокси, но аз не съм започвала да вземам лекарства редовно. Искам да предотвратя това.
Иначе третия ден минава добре. За своя изненада днес съм добре с течностите. Ще устискаме,нали. :954 Слънчево настроение на всички желая! :524
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте!Да напиша и тук. Приключих успешно детокса. днес се захранвам и до тук всичко е по правилата. Дано не се изложа, че при мен проблемите настъпват в късните следобедни часове
Cvet , аз също ежедневно вземам лекарства. Хормон за щитовидната жлеза и за кръвно. Само два пъти съм правила детос и си взимам хормона, а за кръвното не го вземах, а си проследявах стойностите и въобще не се наложи. Аз не вдигам много високо кръвно. За сърцето си го пий.
qn4eto, аз също с тази цел си правя детокси. А и холестерола ми е над норма. Дано преборим проблемите.
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравейте, момичета! Обещах, че ще споделя как мина моя ден. Сутринта си пих лекарствата и половин час след това започнах детокса. През деня изпих около 4 литра течност, редувайки вода с чай и изядох около килограм пъпеш. Чувствам се нормално, без никакви странични ефекти. Изключвам, разбира се, разхлабващото действие на ансол-а, което след сутрешния ми тоалет доведе до още 4 посещения във WC до обяд. Всъщност след толкова много течности, почти си прекарах и следобеда в тоалетната ;).
Ето така мина моят първи детокс. Вероятно няма да успея да правя тридневен детокс всеки месец, поради естеството на работата ми, но съм твърдо решена да правя това поне един ден в месеца.
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Ще продължавам да следя форума и ще пиша винаги, когато мога :)
Успех на всички вас :524
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Браво Cvet :326 Много добре си се справила, особено с течностите, които при мен малко се губят.Но се надявам да съм докарала поне 2.5л.Обикновено пия по много вода, но точно по детокса нещо ми се изпарява желанието за нея :221 Сигурно защото не обичам да приемам нещата като "трябва". :1062
Пиши как си днес и как се справяш със захранването ? :923
Може би не е зле да включиш и плодово оризовите дни, след като не можеш да си позволиш 3-дневен детокс.
Разбирам те напълно, защото и аз не бих могла, ако съм на работа.
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, момичета! Как сте днес? :) При мен и захранването мина нормално. Сутринта изядох половин ябълка, към 11 ч. си направих овесени ядки, за обяд си хапнах картофена салата а за вечеря салата от домати и извара. Днес не пих толкова много вода и като цяло се усещах по-зле от вчера, някак отмаляла и сърцето ми прескача през целия ден. Но не мисля, че не е от детокса.
droidd, благодаря за поканата :) Мисля да се включа в плодово-оризовия ден заедно с вас, но май трябва да следя другата тема, а не тук ;)
Желая ви успешна седмица, момичета! Пшете как се чувствате и вие :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

[color=#FF0040]Cvet[/color] написа: Мисля да се включа в плодово-оризовия ден заедно с вас, но май трябва да следя другата тема, а не тук
Ще се радвам да се включиш! :923 Миналият месец ми беше доста самотно там.За сега смятам да пропусна тази седмица и да го направя чак на 22-ри, но ще видим :523
ofika

Мнение от ofika »

:954 Здравейте усмихнати слънчица! Аз се включих реално с еднодневен детокс и затова нямам постижения в областта на мерките и теглилките, но искам да споделя нещо неочаквано - НЕ МЕ ХАПЯТ КОМАРИТЕ. Вярно е, че не съм обръщала внимание на това, но в предишни времена комарите ме изгризваха до огромни подутини(или пък тялото ми реагираше така на отровите им). Сега бях на планина и тъй като беше след дъжд, имаше комари и всякакви буболеци на рояци, само че не ме нахапаха :221 , а сред компанията имаше здравата огризан народ :328 , както мен във минало време.
Кой ще оризи на 22? Аз съм с него/нея... :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Аз смятам да оризя на 22-ри.Ще се радвам на подкрепления, че много му отпуснах края :128 Затрих резултата от детокса :1024 :328
Публикувай отговор