Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
gelikas

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от gelikas »

Хайде, живо здраво и от мен! :923
Барабар Петко с мъжете! И аз съм в групата! Мислех да се самонаказвам без ориз, но щом Дроидка казва и ориз, така ще е!
droidd, сериозно, благодаря за съвета! Сигурно е малко късно, но сега варя оризчето и го включвам. Иначе плановете бяха на пъпеш, но излезе развален, домашен е от моята градина, но се е развалил. Купих диня, хапнах, сварих зелен чай и пълен напрееееееееееед! :)
Довечера ще се отчитам.
Успех!!!!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехаааааа, каква голяма компания се събрахме. :1120 :722 :724 :726 Аз дотук съм изяла около половин кило диня. Вода - 1 литър. За чай имах някакви планове, но последните пъти, които пия чай и ям плодове след това, ме водиха до ... разговори с "боа"-та :1052 :1052 . И не смея да пия чай. Може би гореща вода.

Имам питане за ориза: сега ли да изям цялото количество или може и за довечера да оставя?!?! :idea: :!: :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Я каква дружина се е събрала! Хайде и аз! От сутринта съм на сини сливи, но следобеда незнам дали няма да е друг плода. Сега варя ориза, но съм малко неподготвена - у свекито съм и нямам черен. Избора беше между натрошен и бланширан :1044 Избрах натрошения и сега го варя - с вас съм, няма мърдане!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Блях тоз` ориз..... :1052 :1052 :1052 :1052 Ауууууууу, такава гадост.... направо се обезцветих :1062 :1062 :1062 . Не ме интересува дали се приема с водата дето е сварен или не, следващият път ще го отцедя изцяло..... така е поносим. Ама с водата е все едно поглъщам медузи..... :plezya se :plezya se :plezya se
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:Блях тоз` ориз..... :1052 :1052 :1052 :1052 Ауууууууу, такава гадост.... направо се обезцветих :1062 :1062 :1062 . Не ме интересува дали се приема с водата дето е сварен или не, следващият път ще го отцедя изцяло..... така е поносим. Ама с водата е все едно поглъщам медузи..... :plezya se :plezya se :plezya se
Цял ден чаках този пост. :1062 :plezya se
Оцеляла си - спокойна съм. :329 :326 :326
И ужасно горда заради теб, че си в оризовите редици !!! :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:
cchery написа:Блях тоз` ориз..... :1052 :1052 :1052 :1052 Ауууууууу, такава гадост.... направо се обезцветих :1062 :1062 :1062 . Не ме интересува дали се приема с водата дето е сварен или не, следващият път ще го отцедя изцяло..... така е поносим. Ама с водата е все едно поглъщам медузи..... :plezya se :plezya se :plezya se
Цял ден чаках този пост. :1062 :plezya se

Ауууууу, коленете ми се подкосиха като станах от стола........ :1140 :1140 :1140, ама успях да направя кафенце и сега ще премахвам от сетивата си прекрасния вкус на креда, разбъркана с негасена вар :1062 :1062 .

Оцеляла си - спокойна съм. :329 :326 :326
И ужасно горда заради теб, че си в оризовите редици !!! :954
Чева, благодаря!!!!!!! :828 :922 :922 :922 :828

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:Не ме интересува дали се приема с водата дето е сварен или не, следващият път ще го отцедя изцяло.....
Никакъв проблем. И аз отцеждам почти.
Водата по друго време я пия. :)
А порциите ориз е добре да са 2 - обяд и вечеря или кой когато най-прегладнява. :)
Но е хубаво да е два пъти.
Хайде успех довечера на всички ви - утре чакам щастливите отзиви. :954
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:326 :326 :326 Направо супеееер !!! Много щастливея, че дружината се разрастна до небивал досега размер!
Чери, особено много се радвам на твоето присъствие тук.Осъзнавам, че за теб това е огромен скок напред!!! :329
А колкото до ориза, на мен вече започна дори да ми харесва, но първият път наистина беше.... :1052
Искам да ви споделя, че предварително слагам водата да поври с една подправка сушени зеленчуци на VILI /състав: сушен морков,лук,червена чушка, магданоз, целина/.После прецеждам и слагам ориза.Като се свари, свалям от котлона и поръсвам със ситно накълцани зелени подправки и захлупвам за известно време.ИИИИИИИИ........направо се ядва :221
Ориза и аз го приемам на 2 порции, а ако се олея с водата, даже и на 3.
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

здравейте момичета :923
и аз съм с вас,днес на ориз , плодове и топла водичка...няма как да се деля от вас.......речено сторено.......ориза не ми е толкова противен аз мислех че ще е по зле,но понася се
chery радвам се да те видя и тук с нас днес,разбрах че оризенето не е от най харесваните от теб дни ,но стискай не остана :)
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

И аз като cheva утре ще чакам вашите щастливи отзиви момичета :940
droidd а следващия път че си го направя ориза като теб в "зеленчукова вода" :D
успехи :329
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

droidd написа:Искам да ви споделя, че предварително слагам водата да поври с една подправка сушени зеленчуци на VILI /състав: сушен морков,лук,червена чушка, магданоз, целина/
Сигурна ли си че няма сол тази готова подправка ?
Почти винаги имат, дори и малко....
Заключено