Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от droidd »

Cheva написа:Сигурна ли си че няма сол тази готова подправка ?
Почти винаги имат, дори и малко....
Абсолютно съм сигурна.....нито сол, нито консерванти.От години я ползвам и си личи , че е така по вкуса.
gelikas

Мнение от gelikas »

Момичета, как сте? Аз до тук се справям. Ама много вкусен ориз бе! Разделила си го бях на две, ама съм си оставила повечко и току що доволно си го хапнах. Без всякакви екстри, зеленчуци и разни. Само ориз и вода.
Имам въпросче. Някой от вас хапвал ли е вместо плод зеленчуци?
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

gelikas написа:Имам въпросче. Някой от вас хапвал ли е вместо плод зеленчуци?
Ами аз лично не съм. Ям само плодове и оризовата супа.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

gelikas написа: Някой от вас хапвал ли е вместо плод зеленчуци?
Май веднъж изкарах на краставици. :1062
Не се препоръчва,обаче, защото плодовата захар пази от хипогликемии
и щади черния дроб.

droidd, щом си сигурна - проблем нулев. :923
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро оризещи момичета! Как е настроението?
Аз се събудих с МЦ, една седмица по-рано - гади ми се , боли ме главата и съм подута като балон. :???:
Иначе вчера всичко мина по план.Даже и с течностите се справих добре.Докарах ги към 3л. без водата от ориза. :1141 Килограмите са -1,2 кг., въпреки МЦ, когато винаги съм по-тежка.
Чакам с нетърпение и вашите отчети!
Хубав и усмихнат ден ви желая !!! :954
gelikas

Мнение от gelikas »

Добро утро!
droidd, поздравления! :326 Справила си се чудесно с вчерашния ден и резултатите са налице! Браво.
Аз да се отчета. Справих се с малки изключения. Вечерта вместо диня хапнах салата от домат и краставица- неовкусени. Вода и чай около 2 л, без ориза. Осъзнавам, че допуснах грешка, ако бях хапнала още веднъж диня и още малко вода, нямаше да стигна до салатката, но здраве да е. Мъжът ми каза-" Салата е все пак, не е пържола" :1140
Днес съм точно на килограмите след детокса, но с - 1 от вчера, т.е. след детокса има 1 кг. плаващ. Доволна съм все пак и в другия понеделник пак съм на линия.
Моята цел е 65 кг., а в момента съм 67.Смятам двата да ги издухам на септемврийския детокс и после зимата ще задържам.
С мен заедно се бори и дъщеря ми която има повечко за сваляне, но при нея нещата стават по- трудно, не знам защо, но ще продължаваме да се борим.
Радвам се че ви открих. :923
Лек ден!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

здравейте момичета!
поздравления за droidd много добре след оризовия ден,на теб добре ти се отразяват смисъл след предходния беше свалила 2 кг сега отново 1,2 това си е много добър резултат....а за това ще си с главоболие ,подута и гадене това си е от МЦ...ще премине...
gelikas поздравления и за теб ти си на -1 и си чакаш заветната цел 65,която много скоро ще я видиш на кантара....браво ,от колко време си с детоксите
за мен какво да ви кажа не много успешен ПО ден,снощи само опитах от една салата с домати магданоз и спанак(правех е за в къщи няма как да не опитам) и от една риба преди да е дам на малкия за вечеря,но това бяха 2 хапки....не знам от това или заради нещо друго но съм само с - 0.500 гр след вчерашния,но кг от детокса си ги запазих и като ги събера с тези 500 гр се получават 2 кг .....което мисля че не е лошо......въпроса е да го задържа до следващия :221
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравейте, момичета! Браво на всички вас за успешния плодово-оризов ден :) Всички сте постигнали завидни резултати, а аз свалих само 100 г, сравнено с резултата ми след детокса. Така че сега съм точно с два килограма надолу. Продължавам с вас и е добре, че ви има :) Когато човек има съмишленици, нещата стават по-лесно.
Успешна седмица и среща оново около следващия ПО ден :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Охоооо, здравейте оризанТки!! :plezya se :plezya se Чета хубави резултати, което е и целта ни. Аз снощи си хапнах доматено-краставичена салата, защото не съм готова на драстични режими между детоксите, а и искам когато си върна нормалните килограми, да мога да си хапвам по този начин. И въпреки салатката, съм свалила 1,3 кг. А целта ми беше далеч по-скромна :1062 :1062 :1062 .

След последния детокс бях 72,2 кг, а тази сутрин 72,4!!! :1081 :1081 :1081

По всяка вероятност и другата седмица ще се тровя с ориз :1062 :1062 :1062 , ама ще му измисля по-човешки вкус :221 :221 :221 .

Ех, банда, радвам се че ви има иии че ми давахте толкова кураж....... :923 :923 :923 И аз съм като малките деца......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: След последния детокс бях 72,2 кг, а тази сутрин 72,4!!! :1081 :1081 :1081
Страхотен резултат!
Продължавай всяка седмица така и ще видиш още колко ползи има разтоварващия ден. :222

Всички сте постигнали страхотни резултати!
Дори и да няма минуси, макар те да стимулират най-много :954 ,
този ден подарява здраве на вашето тяло.Смисъл винаги има. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Ей ме на, и мен - изкарах си вчера на няколко сини сливи сутринта, следобед праскова и нектарина и през деня около 3,5-4 литра вода, червен ориз с неговата вода ... и днес само -0,800кг... :1044 Друг път са заминавали 1-1,2кг поне....
И тук да се оплача... зимата как ги свалях тия грами и килограми ... сега НЪЦ... но продължавам, явно това са мнооооого стари натрупвания и с тях борбата не е Ич лесна... :1058
Поздравления на всички с добри резултати от вчера :326 Продължаваме, нали, всяка седмица?!! :923
А, cchery, забелязала съм колко много сваляш винаги на детокс ...ето сега и на първия ти /ако не се лъжа/ плодово-оризов... :326 Защо обаче и ти се въртиш около едни килограми толкова месеци :?: А за ориза - опитай кафяв, червен,черен... вкусни са, като се варят дори имат един особен "вкусен" аромат, може по-добре да ти понесат от белия ...
Нали е казано, че с детокс се постигат оптималните килограми...Но лично аз за себе си не мисля, че това са моите оптимални килограми, а именно 72 при ръст 161 :1044
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено