Уф, то се е видяло, че време няма да имам, та затова сега и набръжко..... направихме си мини форумна среща в Черни Вит - аз, Джия и Цони! Видахме си наследниците, попъбрихме, пийнахме и раЧия, и бира, хапнахме доволно "саламура" иииии си обещахме пак да се видим. За впечатленията ми от Цони съм ви говорила вече, макар да ми беше интересно да я видя там където се чувства най на място. Е, същата си е - уравновесена, спокойна, сладкодумна, внимателна, привлекателна........ А Кеми и Сиси са.... най-прекрасните и възпитани момиченца. Паснаха си с Коко и Бела дори по интереса към Нешънъл Джеографик

. А общата страст по котките беше споделена в лицето на страхотния мъркан - Алекс:
за който
КоБе 
още питат ли питат и дават за пример на нашия Пухан-Страшан

.
Цони, не мога да не го напиша: Сиси е изключително чаровно момиче, направо е красавица!!! Сърцето ми се стопли, когато на тръгване от ресторанта в неделя съвсем непринудено хвана Белана за ръка и си я поведе - все едно е Кеми......... Много емоции ми дадохте вие с Цецо и тази е една от незабравимите!
А Джия - с отворено лице, открит поглед, непосредствена и чаровна, придружена от малкия Цецо и големия Янко....
Цецо е фога и половина, с будни очички и оформен характер. А Янко - с него все едно сме направили 5-6 маси заедно, т.е. били сме в една компания. Нямаше преграда в комуникацията, говорихме, смяхме се, пихме бира и ядохме саламура

Ето ни и нас - двете красавици. Честно казано допреди тези снимки си мислех, че съм отслабнала, ама като си видях големите ръце и хубавата брадичка, ама двойната, не другата и........... както и да е! Спирам да пиша, че снимки няма да видите :1140 :1140 :1140
Ами това е! Другото е в постинга, към който има линк в подписа ми!